To budou mít trafikanti radost.Dominik píše:Na stránkách Amercomu se objevilo avízo na bombardéry .

Moderátor: jarl
To budou mít trafikanti radost.Dominik píše:Na stránkách Amercomu se objevilo avízo na bombardéry .
Pro měřítko 1:72 to mívá v Praze - Pecka modelářzved píše:Když už jsme u těch svastik, nemáte někdo tip na aršíky v m 1:72, kde by byly právě svastiky, trámové kříže a třeba i jiné doplňky? Nějaký takový "set Německo". Hodilo by se mimo jiné i právě na tu amerkomáckou fušeřinu.
Kdysi se podobný "univerzální set" dal sehnat i na bojovou techniku, ale kde je tomu konec. Docela nechápu, že to někdo znavu nevydá, protože myslím, že zájem by byl obrovský,...
Díky za tip. Koukám Brňák. Tam se občas dostanu (častěji než do Prahy). Možná by to byli schopní objednat ve Vágneru či v MPM?Jája píše:zkus tady: http://www.propagteam.cz/decal_cz_dss172.asp?detail=3
Kdysi Propagteam vyráběl celkový aršík jak se svastikama, tak s trámovými kříži. Mám ho doma a občas mi vypomůže. Další výhodou je, že bratr lepí poválečné československé letectvo, takže mu občas z něčeho znaky Luftwaffe zůstanou.zved píše:Když už jsme u těch svastik, nemáte někdo tip na aršíky v m 1:72, kde by byly právě svastiky, trámové kříže a třeba i jiné doplňky? Nějaký takový "set Německo". Hodilo by se mimo jiné i právě na tu amerkomáckou fušeřinu.
Propagteam se používal ještě v době, když sem lepil letadýlka, tj. 10 let zpátky :-(, dle seznamu na netu mi přijde, že za tu dobu se nabídka nezměnila tedy ani nerozšířila. Na webu mají snad i eshop, tak to zkus přes něj. MPM v Táboře (část Brna) i ve Vágneru jsou dobře zásobené, třeba tam něco budou mít.zved píše:Díky za tip. Koukám Brňák. Tam se občas dostanu (častěji než do Prahy). Možná by to byli schopní objednat ve Vágneru či v MPM?Jája píše:zkus tady: http://www.propagteam.cz/decal_cz_dss172.asp?detail=3
Název - German Insignia WW.II 1/72. Bylo to od Propagteamu. Různé velikosti a provedení. Ale kvalitou zrovna nic extra - některé svastiky měly posunuté bílé orámování k jedné stranězved píše:Dík. Nevíš, jak se to jmenuje a kdo to vyrábí? Jestli přímo Pecka? A jestli je to někde na netu. Zkusím se pozeptat v různých prodejnách, protože do Prahy se asi jen tak nedostanu.bary píše:
Pro měřítko 1:72 to mívá v Praze - Pecka modelář
p3tris píše:........I já, i když se o aktualizaci tady na stránkách postarám, nebudu kupovat všechny.
Vlasta píše:tak jsem to viděl na vlastní bulvy a tuhle sérii fakt ne. toho prcka jsem vedle stojánku nemohl ani najít
To , že jsou letadla až v druhořadém okruhu zájmu, mám o starost méně (spíše o tři starosti - vojenská letadla, vrtulníky a létající pevnosti).Dominik píše:.................... Nevím jak Vy , ale kolekci (až na pár vyjímek) kupovat nebudu .