World of tanks
Moderátor: jarl
To je ťažko, spravidla triafaj - motorový priestor, priezory, bočné steny a pokiaľ máš slabý kanón a súper je high tier, tak potom aspoň pásy.Hektor píše:Nechcel by niekto napísať niečo komplexnejšie o taktike pre jednotlivé vozidlá?
S rýchlym tankom je základ hýbať sa pancier je väčšinou chabý tak toto je najlepšia ochrana.
Dobré je skúšať obísť hlavné sily protivníka a v padnúť mu do týla.
Pomalé ťažké tanky by mali mať podporu iných vozidiel pri útoku.
Nikdy neútočiť stredom! To je prakticky vždy sebevražda pri ťažkom pomalom tanku.
Pokiaľ je takýto tank v obrane, treba sa postaviť do takej pozície, aby si bol chránený aspoň z dvoch strán prírodnými prekážkami a mohol sa z prvej obrannej pozície (po tvojom odhalení) presunúť do druhej tak, aby ťa pri tom presune nestihli roztrieľať ako rešeto.
Upřímně jsem se docela těšil na Tigra, abych v zápětí zjistil, že jeho velikost je velmi ku škodě a že rozhodně nevydrží tolik, kolik jsem si myslel. Takže teď trpělivě střádám na dlouhou 88-ku, se kterou budu moc konečně trochu "kousat".
Jinak já opravdu mám svůj Tetrarch rád. Prozatím mám rekord 8 kousků nepřátel v jedné hře. To už mne ve hře protivníci obviňovali z podvádění a spoluhráči nazývali bohem.
Je pravda, že jsem byl dost potlučený a že bez spoluhráčů, kteří soupeře alespoň načali, by to nešlo. Ale je pravda i to, že to byl dobrý pocit, louskat nepřátele jednoho po druhém...
Jinak já opravdu mám svůj Tetrarch rád. Prozatím mám rekord 8 kousků nepřátel v jedné hře. To už mne ve hře protivníci obviňovali z podvádění a spoluhráči nazývali bohem.

Je pravda, že jsem byl dost potlučený a že bez spoluhráčů, kteří soupeře alespoň načali, by to nešlo. Ale je pravda i to, že to byl dobrý pocit, louskat nepřátele jednoho po druhém...
Naposledy upravil(a) Dancer dne 26/1/2012, 16:15, celkem upraveno 2 x.
Nebát se a nekrást!
Efficiency rating - 1494.2sego13 píše: Zaujimava stranka: rata priemernu uzitocnost hraca
http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/
Je to sice zholanicnevypovídající, ale člověka to tak nějak zahřeje.. 1500 by bylo ještě hezčí, ale to už nebude páč sem dneska dostal takovýho nerva, že sem nejen dostal další ban, nejen tu hru opět smazal, ale předtím i prodal všechny stroje a propustil jejich k dokonalosti vytrénované posádky.
Jojo... my artiléristé, máme jednu výhodu - můžeme kdykoli říci: Za můj skon můžou ti pitomci co se mnou hráli v týmu!!!
Obvykle hned poté můžeme říci: Prohrajeme... jsme totiž již bez arti zatímco protivník ještě ne...
Obvykle hned poté můžeme říci: Prohrajeme... jsme totiž již bez arti zatímco protivník ještě ne...
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Ale clovek nesmi usnout na vavrinech se scoutem,kdyz se dostane k artine. Pokud ma nabito a vi o scoutovi a trochu to umi i na primej boj (ja treba na Himeldorfu pouzival Wespe zasadne jako TDcko) tak staci jedna dobre mirena pod nebo na pasy, pripadne motoru a kdyz uz je to nejaky silensji prasatko,tak prakticky kamkoliv do tvyho tanku a mas po srandeDancer píše:->Eldelf: Co se stalo?
Edit: Tak se mi konečně podařilo s T-50kou prokličkovat k artině. Chudák jen smutně točil pásy na místě bez šance s tím cokoliv udělat. Po půl minutě a čtyřech ránách to měl za sebou...

Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
Jo jo, ale pokud se dostane Scout se slušným kanonem na blízko a kolem není nikdo další, kdo by pomohl, tak artina končí. Je příliš těžkopádná, než aby jakýkoliv pohyb mohl něco změnit dříve, než jí rozstřílím. Ale na druhou stranu, stačí rozstřelený pás u scouta, zastavení a je po srandě. Proto je rychlý pohyb ta nejlepší scoutova obrana.
Nebát se a nekrást!
Ono celkove me obcas pripada,ze ti lidi o tom fakt vi prd, jsou lini studovat taktiky a vlastnosti stroju a nepremysli pri bitve, nacez ji ostatnim kazi. Ja se tenkrat dozral,kdyz sme meli bitvu na Abbey a u nas 5 StuG, u nich byly na topu 2 KVcka a zbytek ruznej mismas. No co ty StuGy neudelaly...samozrejme jely dopredu hrde jako general Patton...a samozrejme co se pak stalo...muzete hadat trikrat. Jen ja se tam proste a sproste zakempil a ty dve KVcka sem pak ze zalohy promenil ve srot. Ovsem nakonec nas stejne precislili a dostali sme na ...mista kde konci slusny pojmenovani zad.sego13 píše:Team, ktory si nechrani svoje arty, je dementny team. Bodka.
Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
- Cassius Chaerea
- Kapitán