Dne 20. ledna 2012 vyšel časopis číslo 46. s modelem vozidla BM21 GRAD
(obrázky se nemusí shodovat s modelem, od čísla 29 asi ano)
Zdroje : amercom.pl, diecast72.com, CDC Armour, hobbymaster, dragon, miniwojna.blogspot.com, atd...
Moderátor: jarl
Když se to vezme, už pár modelů použili dříve například :zved píše:Tak to už toho z WWII asi moc nebude. Ani nevím, jestli je to více dobře, nebo více špatněp3tris píše: Vypadá to, že se opravdu zaměřili na kolekci Blindés de Combat.Doufám, že tam prdnou alespoň tu kaťuši (kamufláž ala safari
).
Vybral jsem z obou sérií to, co by se mi líbilo a měnit to už nebudu. I když asi dělám chybu, budu dál doufat, že sáhnou ještě i do "Panzerů".TonyHazard píše:Pánové (p3tris, BennyOV, matjka, zved, šedý_vlk, tomcat1), druhá a poslední nabídka. Chcete si někdo změnit tipy do soutěže? Dávám 10 dní, než bude oznámen další model. Tu předchozí předvánoční nabídku skoro nikdo nevyužil.
Je třeba se dohodnout, zda-li změnit 3 či 5 tipů. Když tak, dávejte sem kompletní seznam.
Taky nebudu tipy měnit.TonyHazard píše:Pánové (p3tris, BennyOV, matjka, zved, šedý_vlk, tomcat1), druhá a poslední nabídka. Chcete si někdo změnit tipy do soutěže? Dávám 10 dní, než bude oznámen další model. Tu předchozí předvánoční nabídku skoro nikdo nevyužil.
Je třeba se dohodnout, zda-li změnit 3 či 5 tipů. Když tak, dávejte sem kompletní seznam.
Samozřejmě, soutěž není nic důležitého, nové informace nepřinese, ale baví mě, to napětí, než se objeví nový model. Jsme soutěživý národ, tak proč ne trochu zábavy. Mám Ti tam zanést tyto tři kousky? ISU-152, SU-122, SU-76M.zved píše:.........Ale mně osobně je to jedno, protože této hře nepřipisuji nějakou důležitost (a nějak mě to "netankuje"- proto jsem ani nějaký velký výpis nedělal)............
Také mne to překvapilo, pokud tím skutečně vyrovnávají počet modelů v kolekci, tak se mohu definitivně rozloučit s Sd.Ah.106 Trailer (podvalník k Sd.Kfz. 9 Famo), ve který jsem doufal, že ho dají jako poslední, bonusový model. Asi udělám v tipech do soutěže změnu, škoda. Budu muset udělat i příslušné změny v seznamu kolekce "Bojová vozidla".p3tris píše:Panzerhaubitze 2000 je doma na poličce a je jí celkem "kus". Jako další je překvapivě oznámen rovnou Spahpanzer 2 Luchs A1, takže oproti Polsku vynechávají M35A1. Jsem zvědavý, jestli jen přehodili pořadí, nebo jestli nevyjde vůbec, čímž by srovnali počet čísel na 60, když u nás ve druhém vyšly modely dva.