World of tanks
Moderátor: jarl
kolko CW mam odohranych? hmmm ... mozno 20 ? kedze nemam IS-7 zatial, tak musim hrat s Objectom
JgTigra som v CW nevidel
ked ale beriem random battle, tak moje poradie obavanych protivnikov u supera je:
1. JgTiger
2. Object
3. T-95
a ano .. CW su specificke ... ale nehovoria nic o kvalite tanku (podla mna) ... ak si vezmem napriklad IS-7 a Maus ... tak v CW je IS-7 jednoznacne preferovanejsia nez Maus ... ak si ale vezmem random, tak v teame som OVELA radsej s Maus-om ako s IS-7
JgTigra som v CW nevidel
ked ale beriem random battle, tak moje poradie obavanych protivnikov u supera je:
1. JgTiger
2. Object
3. T-95
a ano .. CW su specificke ... ale nehovoria nic o kvalite tanku (podla mna) ... ak si vezmem napriklad IS-7 a Maus ... tak v CW je IS-7 jednoznacne preferovanejsia nez Maus ... ak si ale vezmem random, tak v teame som OVELA radsej s Maus-om ako s IS-7
hloupa otazka - jak je to se škalovanim množství získaných kreditů - zvyšuji se odměny nějak s levelem zničenych nepratel nebo zapasu (random battles) kterych se ucastnim?
protoze ceny vozidel se zdase zvysuji exponencialne. A ja si nedokazu predstavit ze timto tempem (1000-3000 za kolo) si v nejakem rozumne case vydelam na tanky za >1000 000,- kreditu (tedy 1000 zapasu)
(WoT jsem si nainstaloval v nedeli, a zatim jsem stacil koupit akorat veci z levelu II .... na tanky za ~50000,- uz mi prijde docela problem nasetrit .... tak me desi jak to bude vypadat dale
)
protoze ceny vozidel se zdase zvysuji exponencialne. A ja si nedokazu predstavit ze timto tempem (1000-3000 za kolo) si v nejakem rozumne case vydelam na tanky za >1000 000,- kreditu (tedy 1000 zapasu)
(WoT jsem si nainstaloval v nedeli, a zatim jsem stacil koupit akorat veci z levelu II .... na tanky za ~50000,- uz mi prijde docela problem nasetrit .... tak me desi jak to bude vypadat dale

Naposledy upravil(a) asija dne 9/2/2012, 11:09, celkem upraveno 1 x.
p3tris: Inak celkom ma zaujíma, ako sa dá dostať ku KV-2. Ja ho totiž vo svojom strome nevidím. Je to tým, že nemám Premium účet?
A čo KV-3? Parametrovo je to oproti KV1-S prípadne KV-1 lepší stroj, a k nemu práve mierim a prudko šporím strieborné.
asija: No začiatky nie sú ľahké to je pravda. Odporúčam hľadať kódy na na free premiové tanky. Tie sa dajú predať za cca 170 000, čo ti na začiatok dosť pomôže. Potom už len bojovať a bojovať .
Pokiaľ si pamatám pre prémiový tank TETRARCH je treba zadať kód NEWYEAR (neviem či je ešte platný).
Pre ziskanie T-127 klikni tu na obrázok tanku zadaj adresu, príde ti kód a vualááá máš druhý tank za 170 000.
http://www.computerbild.de/gutscheinakt ... 95480.html
A čo KV-3? Parametrovo je to oproti KV1-S prípadne KV-1 lepší stroj, a k nemu práve mierim a prudko šporím strieborné.
asija: No začiatky nie sú ľahké to je pravda. Odporúčam hľadať kódy na na free premiové tanky. Tie sa dajú predať za cca 170 000, čo ti na začiatok dosť pomôže. Potom už len bojovať a bojovať .
Pokiaľ si pamatám pre prémiový tank TETRARCH je treba zadať kód NEWYEAR (neviem či je ešte platný).
Pre ziskanie T-127 klikni tu na obrázok tanku zadaj adresu, príde ti kód a vualááá máš druhý tank za 170 000.
KV-3 je v pohodě, tedy plně vybavená...ale hraji jen ruský strom, tak nemám možnost porovnat s jinými národy...ale co si pamatuju, tak na KV-3 jsem dlouho nevydržel - celkem rychle jsem přešel na IS, tzn. dobře se expí i dělají kredity:-)mikhail píše:p3tris: Inak celkom ma zaujíma, ako sa dá dostať ku KV-2. Ja ho totiž vo svojom strome nevidím. Je to tým, že nemám Premium účet?
největší chybu jsem udělal s T-50-2...oproti T-50 je strašně drahá na opravu a o tolik lepší taky není :-(
jistě když je to jinej tier.mikhail píše:Aha, tak už som pochopil. KV-2 myslíš KV s veľkou vežou. No ale potom je podľa mňa KV-3 lepšie ako KV-2.

"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
- Anonym -
Historie bude mít právo nárokovat si místo mezi znalostmi opravdu hodnými úsilí pouze tehdy, pokud nám místo pouhého výčtu postrádajícího souvislosti a prakticky i omezení umožní racionální řazení a postupnou srozumitelnost.
Marc Bloch, 1942
to jsem nevěděl, hned to doma prubnu...snad to nejdu:-)p3tris píše:Jen tak mimochodem, jakékoliv cheatování podle mě kazí hru, takže jsem odpůrce třeba "damage zone" skinů. Ale až teď, po nějakém půlroce hraní jsem přišel na to, že je v základním nastavení možnost nastavit zaměřovač, aby detekoval pravděpodobnost průstřelu pancíře. Tak kdyby to někdo jako já nevěděl...
A ja ďakujem. Tiež som to nevedel a už pár dní s týmto fungujem. Je to dokonca defaultne nastavené, len som si to nikdy nevšímalp3tris píše:Jen tak mimochodem, jakékoliv cheatování podle mě kazí hru, takže jsem odpůrce třeba "damage zone" skinů. Ale až teď, po nějakém půlroce hraní jsem přišel na to, že je v základním nastavení možnost nastavit zaměřovač, aby detekoval pravděpodobnost průstřelu pancíře. Tak kdyby to někdo jako já nevěděl...

Eh, kody na tanky zadarmo? To nejak nechapu? jednak kam se to zadava a jednak, co to je? Jako ze cheat to asi neni, protoze nechapu proc by programatori davali to MMO strilecky cheaty.
Jinak, no ja se rozmyslim jestli ted az vydelam 50000 tak kterou vetvi se vydat. Mam T-26, BT-2, AT-1, H35. Popravde recono mi prijde uplne nejlepsi H35 protoze mi dost casto vubec nemuzou prostrelit pancir. Hlavne bych chtel neco se slinym celnim pancirem a dobry kanonem. Takze mi prislo ze vetev AMX38, AMX40 by mohla byt super (i kdyz popravde je mi z te namorni modre trochu nazvraceni, ale vykony maji pro me dost dobre). Ale dal pak asi uz ne.
Ale nevim jak na vyzsich Tierech, jestli se tam da s vyhodou 70mm celniho pancire jeste pocitat jako s necim dulezitym.
Jinak jsem si vsiml ze nemecka vetev panzerjageru se mi zamlouva vice nez ruska (kterou jsem zacal) protoze je tam brzo Herzer se svym tlustym celnim pancirem a celokapotovany. Vsechny ostatni rane TD mi prijdou docela nahovno v tom ze nemaji vubec zadny celni pancir.
Jako ze ja nejsem moc mobilni, libilo by se mi sniperovani z dalky, ale s tim, ze bych mel aspon trochu celni pancir. A pripada mi ze tohle rane TDcka zadne nemaji.
Jinak, no ja se rozmyslim jestli ted az vydelam 50000 tak kterou vetvi se vydat. Mam T-26, BT-2, AT-1, H35. Popravde recono mi prijde uplne nejlepsi H35 protoze mi dost casto vubec nemuzou prostrelit pancir. Hlavne bych chtel neco se slinym celnim pancirem a dobry kanonem. Takze mi prislo ze vetev AMX38, AMX40 by mohla byt super (i kdyz popravde je mi z te namorni modre trochu nazvraceni, ale vykony maji pro me dost dobre). Ale dal pak asi uz ne.
Ale nevim jak na vyzsich Tierech, jestli se tam da s vyhodou 70mm celniho pancire jeste pocitat jako s necim dulezitym.
Jinak jsem si vsiml ze nemecka vetev panzerjageru se mi zamlouva vice nez ruska (kterou jsem zacal) protoze je tam brzo Herzer se svym tlustym celnim pancirem a celokapotovany. Vsechny ostatni rane TD mi prijdou docela nahovno v tom ze nemaji vubec zadny celni pancir.
Jako ze ja nejsem moc mobilni, libilo by se mi sniperovani z dalky, ale s tim, ze bych mel aspon trochu celni pancir. A pripada mi ze tohle rane TDcka zadne nemaji.
Vzhledem k presnosti, pruraznosti a uberu 76 mm kanonu i to KV by si na nej melo davat majzla. Rozhodne je ucinejsi nez hetzerovskej Pak 39/L 48. Ale mozna je to muj dojem. Ja mam rad nemeckej styl boje...vyuziti presnosti dela a drzet si nepratele dal od tela takze me ten Marder II vyhovoval vic. Pak sem pretrpel Hetzera a tedka mam StuGa III....a setrim na dalsi utrpeni v podobe JgPz IVsego13 píše:Marder II je super killer vo svojej triede... vsetky tanky az po T5 (mozno okrem KV) by si mali nanho davat pozor.

Pojde dobytek,zemřou tví přátelé. I ty jednou zemřeš. Však jedno nikdy neumírá ! Tvé jméno! Tvé jméno,tvá sláva a skutky jenž si vykonal.
kódy se zadávají na stránkávh WoT v profilu...zrovna jsem zadal ten valentinskej a dva dny se neodlognu - potřebuju kredity jako sůl...:-) takže SU-152 nebo SU-8 to jistí:-)
asija - 70 mm pancíř ti proti vyšším tierům nebude moc platnej, podle toho se neřiď - tedy pokud nechceš zůstat na nižších tierech...ale hetzer a stug byli celkem nepříjemní soupeři, to je pravda...:-)
asija - 70 mm pancíř ti proti vyšším tierům nebude moc platnej, podle toho se neřiď - tedy pokud nechceš zůstat na nižších tierech...ale hetzer a stug byli celkem nepříjemní soupeři, to je pravda...:-)
Naposledy upravil(a) Zipoun dne 14/2/2012, 11:30, celkem upraveno 1 x.