Distilled Geography: Europe's Alcohol Belts
http://bigthink.com/ideas/21495&usg
Moderátor: jarl
Chuck Norris zemřel před 10 lety ale smrtka neměla odvahu mu to říct!Franz Trubka píše:Zprava z CNN z daleke budoucnosti:
Ve veku 191 let zemrel tragicky v okoli sveho srubu ve Skalistych horach Chuck Norris. Podle pribuznych poslednich pet let trpel stareckou demenci a ztratou sluchu a zraku. Satelit CIA ho zaznamenal 2 mile od srubu pri sberu malin a zaznamenal i jeho posledni slova:
"Zdravicko, sousede. Proc nosite na sber malin medvedi kozich, kdyz je tak teplo?"
Dát v tipálkovy přes hubu a bylo by dovtipkováno.vodouch píše:Myslím, že v tomto tématu může být i tenhle příběh ze života ...
Pamatujeme dobu, kdy se chodilo pro mléko s bandičkou do mlékárny; mlékař tam čepoval odměrkou z velké konve. Do takové mlékárny jednou vešel vtipálek a když na něj přišla řada, povídá: "Prosil bych metr mléka." Mlékař se zeptal: "Litr?" "Ne, metr mléka!" Mlékař na něj chvíli koukal, pak namočil prst do konve, udělal mlékem na pultu metrovou čáru a povídá: "Prosím, pane!" Vtipálek na to: "Zabalit, prosím!"
Bonus: Navrhněte řešení naznačeného problému ...
No to nesmíš balit holky u školky...Destroyman píše:Sekačka a polštářek.![]()
Ale jinak... nemyslím si, že by na tom ženský byly nějak líp. Mě kdysi jedna dáma plačtivým hlasem oznámila "já to řeknu mamince". Dobrá antikoncepce to byla, to zas jako jo.
Hihi - dost dobře to nebyla špatná antikoncepce, Destroymane - ale myslím, že na antikoncepci typu "dělat instruktora na dětském letním táboře" to nemáDestroyman píše:Sekačka a polštářek.![]()
Ale jinak... nemyslím si, že by na tom ženský byly nějak líp. Mě kdysi jedna dáma plačtivým hlasem oznámila "já to řeknu mamince". Dobrá antikoncepce to byla, to zas jako jo.