Hotové modely obrněných vozidel a další pozemní techniky
Moderátor: jarl
-
- praporčík
- Kontaktovat uživatele:
Hotové modely obrněných vozidel a další vojenské techniky
Snad jen drobné doplnění Tony. Když tak si to dopiš do svého příspěvku a můj pak smázni.
Flak bude v celkem 6 kamuflážích. Podstavec je kovový a zbytek plast. A vypadá věru dobře. Cena u mě předběžně 550,- Kč.
Ty čtyři novinky jsou z resinu. A cena bude dost vysoká, zhruba okolo 50,- EUR plus mínus za kus. Takže nějakých 12-13 stováků.
(nechám to tak, dík za doplnění) *T*
Flak bude v celkem 6 kamuflážích. Podstavec je kovový a zbytek plast. A vypadá věru dobře. Cena u mě předběžně 550,- Kč.
Ty čtyři novinky jsou z resinu. A cena bude dost vysoká, zhruba okolo 50,- EUR plus mínus za kus. Takže nějakých 12-13 stováků.
(nechám to tak, dík za doplnění) *T*
-
- podpraporčík
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
U Dragonu možná žádný překvapení, ale mě přesto nejvíc zaujali kousky právě od něj a to Neubaufahrzeugy a ten Type 2 "Ka-Mi" na prostřední fotce.
Když už si s tím hraješ, nějakou patinu to určitě chce. A pro oživení možná nějaký označení jednotky nebo bílo-červenou kokardu. Samozřejmě podle fotky.PD píše:Přebarvil jsem Churchila. Ještě tam přidám odřeniny, rez a možná nějaký bahno.
AMercom bojová vozidla 53 - AMX-30 R Roland
http://miniwojna.blogspot.com/search/label/Amercom
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
AMX-30R Roland

Podle Inkuba na tomhle fóru to nevypadá, že se dočkáme Panzeru I nebo II (teda jestli jsem to dobře pochopil). Nejspíš můžeme očekávat spíš další moderny jako B1 Centauro, SPz Marder 1 A2 nebo MCV-80 Warrior. V tom případě pořád doufám v toho Leoparda 2 a C1 Ariete.

Podle Inkuba na tomhle fóru to nevypadá, že se dočkáme Panzeru I nebo II (teda jestli jsem to dobře pochopil). Nejspíš můžeme očekávat spíš další moderny jako B1 Centauro, SPz Marder 1 A2 nebo MCV-80 Warrior. V tom případě pořád doufám v toho Leoparda 2 a C1 Ariete.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Copak nám to vyšlo za model? Zdá se, že se risk vyplácí. Největší sranda by byla, kdyby nevyšla ta Kaťuša, mimo jednoho ji máme všichni.tomcat1 píše:AMercom bojová vozidla 53 - AMX-30 R Roland

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Soutěž „Jaké modely by mohly vyjít v číslech 47. – 60. ?"
Oznámené modely :
47. Panzerhaubitze 2000 *
48. M35A1
49. Spähpanzer 2 Luchs *
50. AMX 30 AuF1
51. M41A3 Walker Bulldog *
52. AMX-30R Roland *
53. BM-13 Kaťuša *
Soutěž pokračuje na další straně.
Oznámené modely :
47. Panzerhaubitze 2000 *
48. M35A1
49. Spähpanzer 2 Luchs *
50. AMX 30 AuF1
51. M41A3 Walker Bulldog *
52. AMX-30R Roland *
53. BM-13 Kaťuša *
Soutěž pokračuje na další straně.
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 28/2/2012, 20:14, celkem upraveno 1 x.

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
To je zavádějící, stačí když někdo uhodne model a pozici a je vyrovnáno. A dobrých tipů je u vás všech ještě dost.p3tris píše:Moje tipování je spíš o tom, co bych si přál, než o tom, co si opravdu myslím, že vyjde. Proto jsem to taky neměnil. Ale jak se tak koukám na tvoje tipy, Tony, budeš mít na konci asi pěkně začervenáno

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Takže "opět změna", jak jsem dnes zjistil, další model (u nás pod číslem 49) bude M35A1. Tím došlo jen k prohození pozic. Na soutěži se to neprojeví, neboť mi jedeme podle originálu.p3tris píše:Panzerhaubitze 2000 je doma na poličce a je jí celkem "kus". Jako další je překvapivě oznámen rovnou Spahpanzer 2 Luchs A1, takže oproti Polsku vynechávají M35A1. Jsem zvědavý, jestli jen přehodili pořadí, nebo jestli nevyjde vůbec, čímž by srovnali počet čísel na 60, když u nás ve druhém vyšly modely dva.

Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 24/3/2012, 14:38, celkem upraveno 2 x.

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Kolekce vojenské techniky "Bojová vozidla"

Dne 17. února 2012 vyšel časopis číslo 48. s modelem vozidla Spähpanzer 2 Luchs
(obrázky se nemusí shodovat s modelem, od čísla 29 asi ano)
Zdroje : amercom.pl, diecast72.com, CDC Armour, hobbymaster, dragon, miniwojna.blogspot.com, positivo.pl. ....atd

Dne 17. února 2012 vyšel časopis číslo 48. s modelem vozidla Spähpanzer 2 Luchs
(obrázky se nemusí shodovat s modelem, od čísla 29 asi ano)
Zdroje : amercom.pl, diecast72.com, CDC Armour, hobbymaster, dragon, miniwojna.blogspot.com, positivo.pl. ....atd
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 2/3/2012, 22:31, celkem upraveno 3 x.

- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Pár novinek od firmy HobbyMaster v měřítku 1:48.
Sd. Kfz.2 Kleines Kettenkraftrad, WH-371209, 116th Tank Division Normandy.
Schwimmwagen Type 166 VolksWerfer-Brigade 8, 1944.
German Staff Car Wehrmacht Heer, Berlin 1945
(označení nechám raději v originále
)
Zdroj : HobbyMaster collector

(označení nechám raději v originále

Zdroj : HobbyMaster collector

- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Odpověď z Amercomu týkající se počtu modelů v naší a polské edici:
U magazínu Bojová vozidla nyní jednáme o možném prodloužení dokonce nad 60 čísel. Česká kolekce by neměla být ochuzena, samozřejmě ale vždy neplatí, že 100% modelů z polské edice vyjde i v ČR.
Připravme si další poličky, přátelé
Co se týče dalších vydávaných modelů (jsem sám, koho irituje ten nápis miniwojna přes náhledy?), byl jsem odkázán přímo na grafické studio. Napsal jsem jim mail a čekám na odpověď.
U magazínu Bojová vozidla nyní jednáme o možném prodloužení dokonce nad 60 čísel. Česká kolekce by neměla být ochuzena, samozřejmě ale vždy neplatí, že 100% modelů z polské edice vyjde i v ČR.
Připravme si další poličky, přátelé

Co se týče dalších vydávaných modelů (jsem sám, koho irituje ten nápis miniwojna přes náhledy?), byl jsem odkázán přímo na grafické studio. Napsal jsem jim mail a čekám na odpověď.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Abych řekl pravdu, z toho pokračování nejsem nijak nadšený.p3tris píše:Odpověď z Amercomu týkající se počtu modelů v naší a polské edici:
Nejsme nijak zavislý na minivojně, náhledy jsou i jinde a bez nápisů, třeba na positivo.pl. Jediná chybička, že obrázky by byly o něco později, z minivojny to beru pro jejich rychlost (jeden čas i předstih), to byl ten hlavní důvod.p3tris píše:Co se týče dalších vydávaných modelů (jsem sám, koho irituje ten nápis miniwojna přes náhledy?), byl jsem odkázán přímo na grafické studio. Napsal jsem jim mail a čekám na odpověď.
Zde je náhled na M35A1 (bez nápisu ze stránek positivo.pl.). Ten druhý odstraním.

- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hotové modely obrněných vozidel a další vojenské technik
Já to nemyslel nijak zle a je to jen Inkubova věc, že si tam tu reklamu dává. Když se kouknu kde všude je používají, asi má i velmi slušnou návštěvnost.TonyHazard píše:Nejsme nijak zavislý na minivojně, náhledy jsou i jinde a bez nápisů, třeba na positivo.pl. Jediná chybička, že obrázky by byly o něco později, z minivojny to beru pro jejich rychlost (jeden čas i předstih), to byl ten hlavní důvod.
Samozřejmě pokud nemám jinou možnost a ještě nejsou na Positivu, jeho náhledy taky používám u bombardérů i vrtulníků. Tu iritaci jsem myslel trochu s nadsázkou. Ale podle mého názoru děláme Amercomu celkem reklamu a pokud ty materiály mají, nevidím důvod, proč nám sem (a například přes Tonyho taky na Panzernet) vždycky nedat s předstihem obrázky následujících několika modelů.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Re: Hotové modely obrněných vozidel a další vojenské technik
Já Ti za to taky nenadávám, jen to suše konstatuji.p3tris píše: Já to nemyslel nijak zle a je to jen Inkubova věc, že si tam tu reklamu dává. Když se kouknu kde všude je používají, asi má i velmi slušnou návštěvnost.
Samozřejmě pokud nemám jinou možnost .......................vždycky nedat s předstihem obrázky následujících několika modelů.