World of tanks

Hry s válečnou tématikou, strategie, akční.

Moderátor: jarl

Odpovědět
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

Dancer píše:
Zipoun píše:...největší chybu jsem udělal s T-50-2...oproti T-50 je strašně drahá na opravu a o tolik lepší taky není :-(
A já si na T-50-2 brousil zuby a spořil!
Nu nic, nacpu free exp do něčeho jiného. :)
já taky spořil, utratil free expy na ní (protože expování byla katastrofa), vytunil a nic z toho...teď se chystám do klanu, tak tam ji třeba využiju...ale na random hry je příšerná - nebo jsem lama:-) ale zase taková ne, protože s T-50 to šlo skvěle...možná to je tím, že jakmile kdokoliv vidí T-50-2 tak se na ni soustředí + teď jsou supr lehký tanky ti francouzi - a ti tu T-50-2 dokaží pěkně prohnat + oprava za cca 10k kreditů - to je víc než dám za T-43 nebo IS:-))
Dancer
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od Dancer »

Když už je řeč o T-50: Jaký je na ní nejlepší kanon?
Samozřejmě jde o subjektivní odpovědi. Mně to zase až tak s T-50 nejde, takže se mi zatím, za cca 14 dní ( = přibližně 6 hracích dní = přibližně 15 bitev) podařilo nachytat jen dvě artiny. Zbytek byla kličkovaná mezi objevenými tanky. Ale když tu artinu člověk načape, tak je to sranda k nezaplacení...
Nejsilnější kanon T-50 je fajn, ale je trochu těžší se při pohybu tefit, když je nutné neustále měnit směr. Ten co střílí dávkou mne rozčiluje tím, že stisknu "spoušť" a on střílí ať jí držím, či ne. To už se mi líbí francouzské lehké tanky s revolverovými zásobníky munice - pro blízký boj v zástavbě to nejlepší, co může být - počkat, až soupeř vystřelí a pak rychle na ně. Než znovu nabije, tak to dvakrát koupí a díky rychlosti tančíku ještě k tomu tam, kam chci já. :)
Nebát se a nekrást!
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

Dancer píše:Když už je řeč o T-50: Jaký je na ní nejlepší kanon?
Samozřejmě jde o subjektivní odpovědi. Mně to zase až tak s T-50 nejde, takže se mi zatím, za cca 14 dní ( = přibližně 6 hracích dní = přibližně 15 bitev) podařilo nachytat jen dvě artiny. Zbytek byla kličkovaná mezi objevenými tanky. Ale když tu artinu člověk načape, tak je to sranda k nezaplacení...
Nejsilnější kanon T-50 je fajn, ale je trochu těžší se při pohybu tefit, když je nutné neustále měnit směr. Ten co střílí dávkou mne rozčiluje tím, že stisknu "spoušť" a on střílí ať jí držím, či ne. To už se mi líbí francouzské lehké tanky s revolverovými zásobníky munice - pro blízký boj v zástavbě to nejlepší, co může být - počkat, až soupeř vystřelí a pak rychle na ně. Než znovu nabije, tak to dvakrát koupí a díky rychlosti tančíku ještě k tomu tam, kam chci já. :)
já používal ten nejsilnější - ten co střílel dávkou byl strašně nepřesnej a ještě k tomu malá penetrace...na cinkání (dát o sobě vědět:-)) dobrý, ale jinak mi nevyhovoval...jinak při jízdě jsem dával auto aim...na kličkování a zároveň míření nějak nemám schopnosti:-))...samo vždy jsem se zkoušel dostat za tank, a i stím auto aimem když chvíli počkáš (máš chvilku čas) tak prostřelíš...ale hlavně oprava tam stála cca 3k takže i když mě zabili hned tak mi to bylo celkem fuk...dal jsem leave kombat a šel hrát za jinej stroj:-)) ten kanón u T-50-2 už má dobrou penetraci, ale jak jsem psal, všichni jsou na ten tančík vysazení, takže čas na míření není...ale třeba se dá hrát s T-50-2 v pohodě, bohužel šetřím kredity a nemám vůbec páru jak si s takovým tančíkem za hru vydělat 10k+ aby se mi zaplatila oprava? Ale nechám si ho - mám tušení, že ho uprejdujou - protože oproti frantíkům je hodně slabej:-(( nebo časem bude dost kreditů na zkoušení co a jak.

nevíte někdo jestli jsou kredity i za spot (objevení) pokud nasvícenej cíl zruší kolega?
asija
poručík
poručík

Příspěvek od asija »

Toz jsem trochu pokrocil, odehral ~180 bitev celkove

Muj soucasny stav (pokud to nekoho zajima) :

V soucasnosti mam v garazi:

Marder II - Super stroj, drive jsem necekal jak uzitecne je mit dohled 460 metru (o 100 metru delsi nez ostatni) obcas neco detekuju schovany v krovi driv nez tank stojici vedle. Taky je to celkem hbite vozidko, s dost slusnym kanonem, rychle dobiji a zameruje. I kdyz bych uvital vetsi presnost a pruraznost, klidne i za cenu nizsi damage.
Ale nemuzu si vynachvalit, dal jsem na nej 6 killu za hru a vyhral kolo ....

Hertzer - tesil jsem se na nej, hrozne se mi libi tvar, a celni pancir 60mm. Ale dost jem se sklamal. Ve vysledku mi prijde horsi nez Marder II (a to i kdyby byly stejny Tier), protoze ma mensi dohle, tezkopadnejsi pohyb, a kvuli nizke siluete nemuzu strelitet prez nejake prekazky za ktere se schovavam. Zjistil jsem ze pancir je mi knicemu a nizka silueta taky. Hlavne me zklamalo ze kanon nedoznal zadny upgrade, coz je pro TD zasadni. Teda 10,5cm houfnici neberu - to myslim pro TDcko neni to prave, nebo mozna s temahle kontaknima zbranema neumim.

T-46 - Chtel jsem co nejsilnejsi kanon, ale neoplatilo se. Ten jeho hmozdir (76mm ) nic netrefi a nabiji pekne dlouho. Nato abych jel do boje nemam pancir, a na to abych ostreloval z krovi nemam kanon.
Skousel jsem koupit ten jeho hi-tech 37mm autokanon, ale vyhozene penize. S autokanonama neumim - prvni rana jde presne ale ostatni uplne mimo. Ostrelovat se stim neda, a kdyz skousim manevrovy boj, tak jsem okamzite mrtvy kvuli slabemu panciri.
Vubec nevim jak snim hrat - asi uz jsem si moc zvykl na staticky boj s TDckama. Mam tedy celkem problem ziskat dost Xp abych mohl upgradovat na T-28 s jeho slusnou vyzbroji. Ale prodavat to nechci - je to jediny tank ktery mam (jinak same TD) a chtel bych se dostat k KV-2. Ty me svym alfa-statusem ve battlech dost fascinujou. A libi se mi ten jejich velkej sosak jak trci z teho pařezu, strasne vtipne, jak pucmeloud nebo nejake vesnicke strasidlo.

Su-76 - Nejdrive jsem presel od AT-1 k nemeckym TDckum, a ted po skusenostech se chci vratit spatky k ruskym. Zjistil jsem ze celni pancir je mi knicemu, a ze hlavne potrebuji kanon. A ze ten kanon nemusi mit ani tak damage, jako spise pruraznost, presnost, rychle nabijeni a zamerovani. Je to kvuli tomu ze kdyz TDcka bojuji na vyzsich tierech, tak potrebuju tem tezkym bestiim alespon neco ubrat, protoze rovnoceny souper jim stejne byt nemuzu.
Takze ted chci koupit Zis-2 57mm za ~60000 (uz sem nasetril 40000). Pak uvidim jestli mi vyhovuje Su-76 vice nez Marder II. Rekl bych ze ano, jen je mi lito ze nema takovy dohled (od 100m mene) a ze je mene hbity. Ale ten kanon to mozna vyvazi.
Rozhodne ale uz ted vim ze 85mm kanon Su-85B chci radeji nez co muze nabidnout Hertzer. Takze tuhle hraju abych mohl co nejdrive upgradovat. Hertzera kvuli tomu mozna prodam.

Su-18 - moc me to sni nebavi, zaboha nemuzu ziskat dost XP na to abych upgradoval na Su-26 asi to prodam a na artilerii ne nejakou dobu zanevru

Otazka - da se nejak ovlivnit / zvolit proti jakym tierum a na jake mape budu hrat? Protoze me docela sere ze neustale ma mus stroj nejnizsi tier v battlu. Skoro se mi nestava ze bych byl ja ten s technologickou prevahou. A kdyz me to pak jeste hodi do mesta (kde se neda schovat do krovi), tak si ani neskrtnu.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

A proč si nekoupíš na ten Hetzer ten 10.5 cm lauf? to je vyloženě zametač...jak budeš mít kredity navíc tak si kup optiku, tzn. +25% dohled...a dá se to mezi tanky měnit...

na T-46 si kup ten automat - nejvyšší tier co se nabízí...a je to lehký tank, tak se nesmíš zastavit...a tím utomatem se dás třílet celkem s úspěchem i za jízdy;-)...samo musíš mít u věech vozidel dobrou posádku, jinak jdou schopnosti danku prudce dolů (až na pancíř)...ale jinak dohled, rychlost, nybíjení atd hodně ovlivní vycvičená posádka. to platí i pro toho hetzera atd. já když jsem šel na vyšší tier, tak jsem bral posádku sebou, zacvak 20k za jednoho ať začnu aposň na 75%...

artyny jsou v pohodě, na vyšších tierech bez premium acountu je to jedna z mála možností jak vydělat - ale bez vycvičené posádky je to utrpení:-)

ovlivnit se to nedá...jen si zvyknout...no a zrovna s tím hetzerem je podle mě město ideální...s pořádným kanónem:-)

a malá rada - co můžeš vyzkoumat na nižších tierech - zbraň, rádio apod.. tak zkoumej - na vyšších tierech ti to zabere mnohem více času, nervů a kreditů:--)

PS: teď jezdím s SU-152 a používám 152 mm houfnici s HE municí...je to bomba...takže ten hetzer s 105mm + HE munice (ny vysoké tiery) je podle mě úplná pohoda...samo musíš počkat než se zaměři...a nebo když jsi na blízko tak to do něj nasypat:-))
asija
poručík
poručík

Příspěvek od asija »

S tou optikou zjimavy tip ... u vidim kolik to bude stat

Ohledne presouvani posadky do noveho vozidla - nejak uplne nechpu jak to funguje. Jaka je vyhoda preskoleni posadky z jednoho vozidla na druhe, kdyz to stejne stoji penize?

a s 10.5 cm u Hertzeru, nebo 37mm auto u T-46, ja mam asi stejnej problem, moc nezvladam dynamicke situace a boje v pohybu.

(trochu me stve ze zamerovani zavisi na schopnostech posadky a ne na vlastnim odhadu vzdalenosti a nastaveni uhlu elevace primo hracem ...... to celkem nechapu proc to uhdelali autori hry takhle, kdyz odhadovat to sam by bylo mnohem zabavnejsi a vice skill-based)
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

optika stojí kolem 500k kreditů, pak používám ještě maskovací síť(lepší kamufláž) a toolbox (rychlejší oprava)...je to naštěstí předělatelný, takže to točím jak potřebuju:-)

já to dělěl tak, když jsem měl vyzkoumanej na max např. SU-76 tak jsem posádku propustil a stroj prodal...koupil novej bez posádky, šupl tam tu starou, posádku přeškolil na novej stroj (75% někdy i více záleží kolik máš předtím), ale stojí to kredity no...ale za ty nervy to myslím stojí:-)

to se naučíš...a u TD zkus použít HE munici. můžu ti sem hodit nějaký schémata jak se využívají překážky ve hře apod...nic moc na tom není:-)
http://wiki.worldoftanks.eu/Tactics

tak posádka se musí taky něco nučit...a jde to fakt poznat - třeba na artynách je to bez vycvičené posádky utrpení - pomalej reload i nepřesná střelba...ale teď už mám všude 100%...a i když přestupuju na jinej stroj tak mívám kolem 90% a to už jde.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

předevčírem jsem si nainstaloval addon na to, že ukazuje nad stroji HP (i odebrané po zásahu) a hodně mě to s tím baví + novej zaměřovač, kterej ukazuje 75% (podle guasova rozptylu) zásah...to se taky hodí:-) a ještě číselnej ukazatel kolik chybí do nabití:-)
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Na doplňky byla do pátka akce, stály polovic. Jak psal Zipoun, koupit aspoň jednou optiku, síť a toolbox a točit jí.
Na Hetzeru a StuG III je houfnice s HE nejúčinější zbraň proti vyšším tierům, nech si poradit a nauž se s ní. Taky jsem se tomu bránil a pak litoval, že jí nepoužíval od začátku.
Tahat si s sebou stejnou posádku je určitě ideální. Věř tomu, že je sakra znát, když tačínáš na 50 nebo 75 procentech. Mám jednu od začátku a tak nějak časem přiroste k srdci :)

btw, ode dneška je den premium zdarma
Obrázek

"Non je ne regrette rien"
asija
poručík
poručík

Příspěvek od asija »

jo aha, uz to chapu (potom co to napsal p3tris) ze mluvite o kombinaci Herzer + HE + 10.5cm
tak to dava smysl, to by mohlo fungovat. Akorat mi asi bude chybet ta nemoznost nic trefit na vetsi dalku.

Jinak skousel jsem HE u Maradera a T-46 s jejich 75mm kanonama, a teda moc dobre to nebylo, snazil jsem se strilet na pasy aby je to trhalo (critical hit) (coz predpokladam ze je nejlepsi zpusob jak HE proti tankum z vyzsiho tieru pozuit) ale moc to nefungovalo, a hlavne me hned zabili protoze sem musel blizko.

S tou posadkou to porad nechapu -
je nejaky riozdil mezi tim kdyz koupim novou posadku a vycvicim ji na 75% (jakkoli je to v soucasnosti pro me nehorazna suma penez) a mezi tim kdyz za stejny obnos precvicim svou starou posadku?
Vyuzije precvicena posadka nejake skilly ktere se treba naucila na puvodnim vozidle?

ja v soucasnosti vidim jen same nevyhody - kdybych vzal treba posadku z Mardera (68%) a precvicil ji na Hertzera, tak uz nebudu moct pouzivat Mardera (nebo budu?).

a ty addony to je co? To se da nekde stahnout externe, nebo je to primo moznost World of Tanks? A plati se za to neco (at uz zlatakama nebo stribrnakamam) ?

Heh, 500 000 za nejakou optiku, je v soucasnosti fakt to posledni na co bych mel. Na Hertzera jsem setril 3 dny :) Dokud nebudu mist aspon KV-2 s poradnym laufem tak fakt takove veci resit nebudu

Btw. jak vlastne funguje damage-model
Damage_udelene = Damage_kanonu * ( Prubojnost - Sila_pancire ) / Prubojnost
?
SssnakessS
svobodník
svobodník

Příspěvek od SssnakessS »

asija píše:jo aha, uz to chapu (potom co to napsal p3tris) ze mluvite o kombinaci Herzer + HE + 10.5cm
tak to dava smysl, to by mohlo fungovat. Akorat mi asi bude chybet ta nemoznost nic trefit na vetsi dalku.
Zaprvé, poté co snížili damage HE projektilů (celkově snížili plus teď velice záleží na tloušťce pancíře kam se trefíte - zpředu dáte HE projektilem menší dmg než třeba z boku/zezadu i když samozřejmě ani jednou neprostřelíte), není už Hetzer s houfnicí takový trhač, jako býval a obecně už neplatí, že je HE munice nějaká spása proti tankům, které neprostřelíte s AP ... škoda.

Zadruhé, číslo, které udává přesnost kanónu v jeho popisu má jen částečný vliv na úspěšnost střelby. Už jsem to psal na WoT fórum a vychází to jen z mého dojmu, ale ... "ale tohle číslo určující "přesnost" je v podstatě naprd. Jsem přesvědčený, že u jednotlivých kanónů je ještě jedna konstanta, která se nikde nezobrazuje, ale je určující pro výslednou přesnost.

To číslo, které "jakoby ukazuje přesnost" kanónu v podstatě říká jen to, jaký průměr má zaměřovací kruh při plném zamíření. To co je ale podle mě důležitější, je nějaký skrytý koeficient vyjadřující rozložení-rozptyl jednotlivých výstřelů po ploše zaměřovacího kruhu (něco jako směrodatná odchylka u normálního rozložení náhodných veličin ve statistice ... ). Dám příklad: U dlouhých Německých kanónů je to tak, že například 90% výstřelů se vejde do 1/3 průměru zaměřovacího kruhu a zbytek ran je rozptýleno v mezikruží. U většiny Ruských kanónů je to jen např. 65% výstřelů uvnitř 1/3 průměru zaměřovacího kruhu a zbytek je zas rozptýlen ve zbylém mezikruží. (Je to jen příklad a ta čísla jsem si vycucal z prstu ...) U Ruských děl je to kompenzováno vyšší DMG, ale zase velmi často dingají, protože často jde výstřel daleko od středu zaměřovače, takže trefíte, ale ne tam kam jste chtěli i když máte pocit, že nejde netrefit. No a LB1 se právě chová spíše "německy" než "sovětsky" a přesto, že má stejné parametry jako D10T, docílíte s ní mnohem více průstřelů, páč už netrefujete TANK, ale přesně místa na tanku kam míříte."

Už je to dlouho, co jsem měl nějakou statistiku ve škole, ale jsem přesvědčen, že Asija bude vědět o jakém rozptylu mluvím :)
asija píše:S tou posadkou to porad nechapu -
je nejaky riozdil mezi tim kdyz koupim novou posadku a vycvicim ji na 75% (jakkoli je to v soucasnosti pro me nehorazna suma penez) a mezi tim kdyz za stejny obnos precvicim svou starou posadku?
Vyuzije precvicena posadka nejake skilly ktere se treba naucila na puvodnim vozidle?
ja v soucasnosti vidim jen same nevyhody - kdybych vzal treba posadku z Mardera (68%) a precvicil ji na Hertzera, tak uz nebudu moct pouzivat Mardera (nebo budu?).
Na nízkých tierech skoro nemá cenu přecvičovat za peníze, resp. nemá to cenu, pokud stará posádka nemá alespoň 75 -80%.
Nevím, jak je to přesně, ale jako ilustrace to bude stačit: Má-li tvoje posádka na Marderu 68% a přecvičíš jí na Hetzera ZADARMO, dostaneš posádku, která má zhruba 58% místo 50%. Výslednou úroveň posádky uvidíš před přecvičením.
Pokud posádku z Mardera šoupneš do Hetzera bez jakéhokoli přecvičení, dostane výrazný postih, ale používat jí můžeš (dál poroste).

Já třeba na začátku ve finanční tísni přecvičoval pouze velitele (za každých 10% velitele dostanou totiž ostatní členové posádky +1%) a případně střelce.
asija píše:Btw. jak vlastne funguje damage-model
Damage_udelene = Damage_kanonu * ( Prubojnost - Sila_pancire ) / Prubojnost
?
Je to kapku složitější výpočet a tebe to bude určitě zajímat. Já to nevím, ale dá se to dohledat.
asija
poručík
poručík

Příspěvek od asija »

No s tim rozptylem - na wiki stranach pisou ze je to gaussian exp(-(r/r0)^2) kde to r0 je ta smerodatna odchylak o ktere mluvis. Jenozme bych cekal (bylo by to logicke) kdyby to r0 bylo taky prumer toho kolecka zamerovace. Jestli to tak neni tak je to pekne debilni, nepochopitelna zaludnost, protoze z programateroskeho hlediska enexistuje jediny duvod proc to udelat jinak. To jako chces rici ze autori te hry schvalne šidí lidi? :D
SssnakessS
svobodník
svobodník

Příspěvek od SssnakessS »

No, jak jsem psal, je to založeno jen na mém pozorování a dojmu z velkého počtu bitev jak za Němce tak za Rusy.
Představuju si to jako Gaussovy křivky s tím, že pro 2 různé kanóny které mají stejnou papírovou "přesnost" bude jedna špičatější (přesnější kanón) než druhá při stejné ploše pod křivkou. A ten údaj o přesnosti, např. 0,35 říká pouze maximální možnou odchylku od středu zaměřovače, ale nic o četnosti takových ran. Takže nikoho nešidí, jen to neříkají celé ;) Prostě přesnost kanónu určují maximální odchylkou ... a to je taky měřítko.

Úplně jsem zapomněl napsat, co jsem tim chtěl říct ... :) Chtěl jsem tím ukázat, že ve výsledku může být kanón s přesností 0.38 efektivnější než ten s 0.33, když mu to bude lítat ve většině případů velmi blízko středu. A co si pamatuji, tak zrovna houfnice na Hetzru mě příjemně překvapila (ale to je také tím, že HE munice bouchne téměř vždy a je jí jedno kde).

A nebo mě klame úsudek ... taky možnost :D. Nevím totiž a ani po tom nepátrám, jak je to doopravdy počítáno ve hře.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

jak jsem psal, teď jsem si stáhnul addon, kterej vyznačí kruh zásahu (menší než ten základní - ten je 100%) s pravděpodobností 75%...jsou to externí addony a fungují v poho...

Co se týká HE munice, tak nějaký problémy nepozoruju - včera byl zadarmo premiový účet a nastřílel jsem si za 8 hod 900 k kreditů...s T7 SU-152 s houfnicí + HE munice...ano záleží kam míříte, podle toho se odečítá dmg, ale není problém dát dmg do věže T34(T10) za 200-300...to s AP municí, která je příšerně drahá a hlavně 122 mm kanón má velkou kadenci, bych neměl šanci(ani prostřelit IS-3 atd.)...takže i když snižili dmg, tak pořád je to pro mě výhodný:-) a hlavně z dálky je jedno kam se s tou houfnicí strefím:-) dmg dám vždycky - a když t34 dostane dmg do věže, tak začne zmatkovat co se děje:-)
asija
poručík
poručík

Příspěvek od asija »

no ja sem tech 10.5cm na hertzrovy skusil, jako podarilo se mi v nejake soutezce zadrzet utok, nicil jsem tak 6 tanku na jednu ranu dalsi se otocily a jeli jinudma. Jenze to byly idealni podminky protoze nemohly jinak nez mi tam takle najet tesna blizkost. Ve meste by to objeli.
Ale vetsinou jsem proste z hertzerem moc blizko abych se trefil, a jsem pak videt a hned me zabijou.

ad Gaussian - jenze gaussian je gaussian, jeho plocha je normovana na 1 (100% zasahu musi jit nekam) a nikde nekonci (tzn. teoreticky s nejakou zanedbatelnou 10^-100000 pravdepodobnosti muzes strelit i za sebe :D ). Ale je asi fakt mozne ze i kdyz na te wiki pisou o gaussianu, tak to ve skutecnosti gaussian neni.

Nicmene byl bych rad kdyby herni mechanizmy her byly dokonala zdokumentovane, tyhle fabulace mi fakt vadi.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Včera při premijáku jsem si "vystřílel" Fedinanda, ale nechce se mi prodávat Jagdpanthera s vycvičenou posádkou, takže si počkám až pěkně našetřím ty 2 a půl melounu. A jak se tady řešila ta posádka, při přestupu z VK3001(H) na VK3002(DB) (mimochodem, dokud ho nevycepuju, tak je o dost horší a ani potom nebude mít lepší kanon) mi za 20 000 skočila rovnou na 90%.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

jj záleží kolik máš procent zkušeností předtím...já šetřím na IS-3, mám zatím 1,9 mega tak to ještě chvíli potrvá...čeho se děsím je drahej provoz...to bude mazec:-(( no artyna a SU-152 to zatím jistí, ještě mi na každým zbejvá dodělat cca 30k expů...ale co potom nevím...asi si je nechám na živení toho IS-3...a T-44 co už mám vyzkoumaný si budu mmuset odpustit:-(
wildesau
nadpraporčík
nadpraporčík

Příspěvek od wildesau »

Dancer
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od Dancer »

Dnes ráno jsem koukal, jaký je Tetrarch fajnový tančík na finance. Rozstřílel jsem v bitvě 6 soupeřů, než mne dostali. Vydělal jsem 14000 a opravy stály... 300. Pohoda...
Nebát se a nekrást!
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Tak to je bomba. Ví někdo, proč ho stavěli? Pro filmaře, nebo pro nějaké muzeum? V každém případě je to jeden z mála pojízdných Tigrů co jsem viděl, který není postavený na podvozku T-34. Což znamená, že má věž na správném místě a ne vepředu jako model od Porsche.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a deskové hry“