Moje uvaha je tato:TAkže když do toho tanku nacpeš negramotnou posáku, která bude jen mačkat čudlík spouště tak nebude potřeba tak pancéřovat?
Dnes snaha o preziti posadky za kazdou cenu zasla tak daleko, ze se planuji titanove kapsle okolo posadky (na ukor pancerovani věže), nebo ze se motor strka dopredu. Lidi (aspon tu na Palbě) si predstavuji ze vjedu tankem za 20mega$ do bitvy, jednoho enemy tanka trefim, druhej sejme mne, tak vylezu zadnimi dvířky (nebo jinym z 5-ti nouzových východu ktere mi zeslabujou pancerovani) a uhýbajíc kulkám jak Neo si to štráduju na základnu, kde už mi páže přichystalo dalšího oře za 20mega$, na něj se vyhoupnu a hurá zase na kolbiště.
Mě to příjde fakt ulítlé. Ale lidi to tu obhajuji se slovy: výcvik posádky je dražší a trvá déle než výroba toho tanku
OK, beru vás za slovo, dejme tomu, že posadka se cvičí 2 roky, tank se vyrábí 1 měsíc. Výcvik posádky stojí 50mega$, tank stojí 20mega$.
Tož ja navrhuju: za 1 mega$ udelat ten tak user friendly, abych do neho mohl za 1mega$ vycvicit posadku za mesic. Postavit za 70mega$ takove tanky 3, vycvicit do nich posadky, a poslat je do boje vsechny naraz,
podle http://en.wikipedia.org/wiki/Lanchester's_laws to pak bude odpovidat 9x větši bojove sile.
howgh