World of tanks

Hry s válečnou tématikou, strategie, akční.

Moderátor: jarl

Odpovědět
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

Tak som sa konečne s mojím IS doplazil ku kúpe 122 mm D-2-5T. Dáva naozaj úctihodné rany škoda len tej pomalosti pri nabíjaní a ceny streliva.

Chcem sa opýtať, strelivo na 122 mm D-25T stojí menej? Kadencia sa síce asi až tak nezvýši, ako pozerám, ale keby aspoň tá cena streliva klesla...
Dezoláti všech zemí, vyližte si prdel!
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

podle mě jediný rozdíl je, že ten vyšší tier má vyšší kadenci...jinak náboje jsou si myslím stejný...
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

Zdravím,
tak sa pomaly blížim k vytúženej IS-3 (ešte cca 55 000 expov).

Lenže ma začína unavovať jednotvárnosť bojov v Random Battles. Akú možnosť mám ako obýčajný user bez premium účtu okrem Clan Wars? Nie som totiž v žiadnom klane. Niekde som čítal, že prebiehajú aj nejaké turnaje, ale zatiaľ som nezaregistroval možnosť prihlásiť sa do niektorého z nich.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

Ahoj...na IS-3 se těš, jsem s ní moc spojenej - samo s lepším dělem a věží:-) a jak jsi na tom s kreditama? Já se teď pořád motám kolem 500 000 a to už my chybí jen 50 000 expů do IS-4...a SPG, TD a MT už mám vyzkoumaný a mohl je koupit z fleku - pokud bych na ně měl...

na otázku ti neodpovím, protože netuším:-(
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

nejsou náhodou za CW vyšší kredity a expy? asi ne, že?:-(
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

Ahoj Zipoun,
k tým kreditom... zaprel som sa počas minulého týžňa a poctivo hrával na KV-2. Za 6 dní intenzívneho hrania som získal 1,5mil a dosť expov na S-51 Navyše som sa z hrania KV-2 celkom tešil, pretože aj keď Ťa zaradí medzi vyššie tiery, tak okrem IX a X môžeš so 107 mm delom všetko aspoň poškodiť. Čo sa mi celkom darilo a z toho sypali kredity. Pri dobrých hrách aj 25 000 v čistom bez premium účtu.

V Clan Wars dostaneš po víťaznej bitke polovicu expov a kreditov súpera, takže to je celkom výhoda.

Trochu zamrzí, že vraj v novom patchi 7.2 chcú KV-2 (107mm a 152mm) zaradiť do Tier 6, s čím ja vôbec nesúhlasím. KV-2 sa mi nezdá byť overpowered...má síce dobré delo a húfnicu, ale pohyblivost a pancierovanie zadných a bočných časti a rýchlosť veže výrazne tento tank obmedzujú.
Nie je problém zostreliť KV-2 s Marderom. Samozrejme Tier III už majú problém, ale keď majú TD húfnicu, tiež vedia narobiť KV-2 krušné chvíle.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

Ahoj Mikhail...takže sisi pořídil S-51 SPG? Na tu už mám expy...můžeš mi prosím tě říct, kolik stojí oprava a munice na tuto mašinu? Tak já těch 25 000 expů zvládnu s SU-8 nebo cca 20 000 s SU-152 s houfnicou(má malé náklady na náboje)...ale pak pár nepovedených her s IS-3 a jsem tam kde jsem pořád - tzn na 500 000 expech...pokud bych prodal všechny stroje kromě IS-3, tak bych se na S-51 shrabal, ale nevím jak se s ní da farmit - respektive jaká je cena nábojů a opravy?

Ohledně těch CW - ty dostaneš polovinu a co spoupeř? o tu polovinu přijde, takže má jen 50% obvyklých kreditů a expů?

S tím zařazováním KV-2 do T6 je to trochu divný...jako že KV-3 bude T7, IS T8? nebo nějaký stroj vypadne? Pokud by to mělo být KV-3 tak celkem mazec - podle mě je o dost lepší než KV-2...
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

S-51 ešte nemám kúpenú. Kredity šetrím na IS-3. Keďže dnes skončila tá akcia so zníženou cenou IS (znižovalo to nielen nákupnú ale aj predajnú cenu tanku), tak keď ho predám, už by som mohol kupovať IS-3, ale na tú mi chýba tých spomínaných 55 000expov. Tie ale do konca týždňa dám :)
Predpokladám, že keď budem do konca týždňa hrať pravidelne aj s KV-2 nahromadím dosť kreditov aj na S-51.

K S-51 máš pokec tu:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... artillery/

Zhrnutie z tej stranky:
1. solidni manevrovatelnost (trasirce mas sanci ujet)
2. vyborne top delo (stejne jak na Obj. 212)
3. horsi presnost, ktera je kompenzovana splashem
4. dlouhe nabijeni
5. malo naboju (dost casto mi dochazely)
6. malo HP (360 HP = odpravi te na ranu kazde IS a vyse)

P.S. hovoríš, že keď odohráš pár slabších hier s IS-3 kredity idú dolu. No na toto som našiel iba jediný spôsob. Nehraj toľko s IS-3 a celkovo vyšími Tiermi ako VI :) Ale teraz vážne. Pokiaľ chceš mať prachy, tak s vyššími Tiermi sa už fakt bez premium nedá zarobiť. Treba sa priprieť a hrať s "creditmakermi". Ja som fakticky počas tých 6 dní odohral s IS iba nejakých 12 bitiek, aby som dostal 2násobné expy za prvú výhru.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

Díky Mikhail.
Na to KV-2 tedy používáš houfnicu? Ale spíše to vidím na premium, protože do KV-2 nemám posádku:-( Musím vyšpekulovat jak je nejjednoduší zaplatit, někde jsem četl o nějaké kartičce...nemáš náhodou zkušenosti s premiovými tanky? jak to u nich se zkušenostmi a credity za bitku? od dalšího patche má být prémiový tank T-3? a s tím by to mohla být zábava...a kdyby to sypalo tak pohoda:-)
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

Nie nie používam 107mm kanón. NO posádka je problém s nováčikmi je KV-2 biedna.
Platenie som neriešil, ale dá sa aj telefonicky len je to drahšie. Ideál je Visa kartou.
S prémiovými skúsenosti nemám. Osobne mi vadí, že keď už máš prémiový tank, vačšinou ťa v technickom strome ďalej neposunie a expy idú len do posádky. Takže tie nevyužívam.
Mal som dva prémium tanky T-127 a Tetrarcha a oba som predal (prinieslo mi to aspoň 340 000 creditov).

Moja otázka sa skôr týka toho, že keď dostanem povedzme KV-2 na premium (výskúmam všetko) zvýši sa mi aj príjem z bitiek?
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

No já si ničeho takového nevšiml, že by se zvyšoval příjem - myslíš když máš elite, tzn komplet vyzkoumaný? jedinej rozdíl je podle mě v tom, že ti zkušenosti jdou celý do posádky...jestli je to tak i u prémiových tanků, tak jsou celkem na nic...já měl představu, že když jezdíš s prémiovým tankem, tak vyděláváš těch 50% navíc jako kdybys měl prémium účet...ale nevím jestli to tak je...nevíš jak je to se zkušenostma a kreditama v CW pokud prohraješ? dostaneš míň než v klasické random bitvě?
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

K tým skúsenostiam a creditom pri CW je to ako som písal. Teda polovica z nich sa zoberie prehrávajúcim a priradí vyhrávajúcim. Či dostaneš menej, to by nám mal dať odpoveď niekto skúsenejší :)
Preto je potrebné vstúpiť do dobrého klanu podľa mňa. Zato sa nikam zatiaľ veľmi nehrniem.

Inak včera som s IS vyhral 5 bitiek zaradom v 2-och mal počet expov cca 1100 a celkovo sa mi darilo zarábať v priemere 10 000 creditov v čistom za bitku, čo je na IS veľmi slušné. Ale to je skôr výnimka ako pravidlo :)
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

K tým skúsenostiam a creditom pri CW je to ako som písal. Teda polovica z nich sa zoberie prehrávajúcim a priradí vyhrávajúcim. Či dostaneš menej ako v Random battles, to by nám mal dať odpoveď niekto skúsenejší :)
Preto je potrebné vstúpiť do dobrého klanu podľa mňa. Zato sa nikam zatiaľ veľmi nehrniem.

Inak včera som s IS vyhral 5 bitiek zaradom v 2-och mal počet expov cca 1100 a celkovo sa mi darilo zarábať v priemere 10 000 creditov v čistom za bitku, čo je na IS veľmi slušné. Ale to je skôr výnimka ako pravidlo :)

P.S. Ak hrávaš po večeroch, tak môžeme spraviť čatu. V dvoch je to väčšia zábava.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

Můžem to zkusit...ale tento týden musím být až do večera v práci...ale hrávám nejdýl do 22:00 většinou, protože chodím do práce na šest:-) hráváš k večeru nebo v noci? můj nick ve hře je rEvoluce...ale mohlo by to být fajn, zvlášť když budeš mít to IS-3...mohli bychom být dobrá dvojka...z toho tanku jsme natšenej, ale chce to tu BL-9 gun, ale i bez ní je to hratelný... pokud bys chtěl jezdit s tou KV-2 tak není prolém - jen nevím jestli to bude fungovat při takovém rozdílu tieru, nemám s tím zkušenost. respektive bys asi moc nevydělával, protože by tě to házelo k vyšším tierům předpokládám:-)
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

No hej s KV-2 by mohol byť problém. Ale ako som písal do Tieru VIII viem narobiť problémy všetkým tankom. Ale teraz aj tak potrebujem hrávať najviac s IS. Pretože potrebujem expy pre postup na IS-3, credity už mám.
Kombinácia IS a IS-3 to môže byť husté. Môj nick je Mikhail800. S tým hraním súhlasím o 20:00 do 22:00 mi to vyhovuje, dlhšie ani ja nehrávam :)
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

ok:-) už jsi to zkoušel? jak probíhá komunikace? je nějaký vlastní chat? nejsem zvyklej moc vyčkávat a většinou si to šinu někam do strany a dopředu:-))

nevíš jak je na tom s vydělávíním T-34-85 popřípadě T-34? by nemuselo být špatný kdybych ti s tímto tančíkem kral záda proti lehkým a tředním tankům...posádku mám kasárnách z T-43 tak by to nemusele být taková hrůza:-)
Cassius Chaerea
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Cassius Chaerea »

Tak KV-2 je jeden z nejvýdělečnějších tanků právě s originální houfnici 152mm, protože s ní dokáže poškozovat tanky i na 10 lvl a samozřejmě za to je víc prachů, než za škádlení prcků na 5lvl se 107mm kanónem. Při použití houfnice stačí jeden zásah do tanku vyššího lvl a jste v plusu.
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

Ahááá tak ďakujem za radu Cassius Chaerea.

Zipoun: No hral som to s kamarátom T34-85 a ja na KV-2 a kombinácia to bola dobrá. Podobne zaujímavé to môže byť aj T34-85 a IS, keďže ten tvoj je len o triedu nižšie ako IS. Komunikujem bežne cez chat je tam aj možnosť hlasovej komunikácie, ktorú ja však nevyužívam, keďže sa mi neosvedčila. Vystačíme si s krátkymi správami.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

Cassius Chaerea a používá se HE munice?

mikhail: nějak to poladíme:-) podle Cassius Chaerea by nemuselo být tak hrozný pro tebe, kdybys hrál i s tou KV-2.nakonec to dopadne tak, že si tu KV-2 stejně pořídím, nebo ten prémiák ať si taky něco vydělám:-)
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

Nie nie ja práveže teraz potrebujem hrávať s IS kvôli expom. Však večer sa dohodneme.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a deskové hry“