World of tanks
Moderátor: jarl
tak narychlo:
- ked das tank ELITE, tak sa ti prijem exp a kreditov nezvysuje
- do CW sa netes ak nemas Tier X tank (heavy) alebo rychleho francuza alebo top arty ... s nicim inym sa CW nehra
- Premium tank: je to jedna z moznosti ako hrat bez premium uctu, zarobim si s KV-5 do pohody aby som za chvilu kupil IS-7 ... v priemere 30 000 za vyhratu bitku ... rekord mam niekde okolo 100 000 kreditov za bitku ... a to je Type-59 vraj este lepsi
- ked das tank ELITE, tak sa ti prijem exp a kreditov nezvysuje
- do CW sa netes ak nemas Tier X tank (heavy) alebo rychleho francuza alebo top arty ... s nicim inym sa CW nehra
- Premium tank: je to jedna z moznosti ako hrat bez premium uctu, zarobim si s KV-5 do pohody aby som za chvilu kupil IS-7 ... v priemere 30 000 za vyhratu bitku ... rekord mam niekde okolo 100 000 kreditov za bitku ... a to je Type-59 vraj este lepsi
ok vím, že expů se to netýká (mimochodem jak expíš posádku u premiového tanku?). S novým patchem by měl jít mezi prémové T34 a s tím by mě to bavilo hrát a během hraní bych si vydělal nějaký kredity na progres...
mikhail: kolem 17:00 bych měl být online - nejspíš pořád až do večera a nějakými přestávkami.
mikhail: kolem 17:00 bych měl být online - nejspíš pořád až do večera a nějakými přestávkami.
- Cassius Chaerea
- Kapitán
Asi známej známého, nebo prostě se očekává, že tu desítku bude brzy mít a nebo mají dostatek volného místa, tak proč někoho nevzít.mikhail píše:Potom ale nechápem, prečo aj do renomovaných klanov berú ľudí už od Tier 8 prípadne SPG 6.sego13 píše:do CW sa netes ak nemas Tier X tank (heavy) alebo rychleho francuza alebo top arty ... s nicim inym sa CW nehra
Načo sú im tam ľudia, ktorí sa na CW nebudú podielať.
Tank Company je bitka dvoch teamov, podobne ako random, s tym rozdielom, ze do Company sa poskladas este pred bitkou. Je tam obmedzenie na maximalny Tier a na celkovy sucet Tier zucastnenych tankov. Priklad jednej tank kompany:
max. level Heavy je 8
max level Medium je 8
max level TD je 8
max level arty je 6
Celkovy sucet Tier je max 90
Voice chat v Platoon funguje tak ze sa pocujete v Platoon, ci to funguje v Company, to neviem. My v klane pouzivame Mumble
max. level Heavy je 8
max level Medium je 8
max level TD je 8
max level arty je 6
Celkovy sucet Tier je max 90
Voice chat v Platoon funguje tak ze sa pocujete v Platoon, ci to funguje v Company, to neviem. My v klane pouzivame Mumble
sego13...doufám, že bude v poho...platil jsem to převodem, tak ještě nemám goldy na účtě...no žeprej je T34 spíše takovej TD s otočnou věží...má pomalý otáčení věže a aiming...ale zase dává žeprej velký prdy a má dobrou přesnost:-)
mikhail: já to mám v plánu takhle - koupím T34, vydělám tak 8-10M, koupím stroje včetně IS-4 a pak na expení těch strojů pořídím prémium účat...takovej mám plán:-) jinak s IS-3 jsem pořád šul nul...ještě 20k expů a můžu si pořídit IS-4...už máš to nej dělo na IS-3? Mohli bychom zase zkusit četu, co říkáš?
mikhail: já to mám v plánu takhle - koupím T34, vydělám tak 8-10M, koupím stroje včetně IS-4 a pak na expení těch strojů pořídím prémium účat...takovej mám plán:-) jinak s IS-3 jsem pořád šul nul...ještě 20k expů a můžu si pořídit IS-4...už máš to nej dělo na IS-3? Mohli bychom zase zkusit četu, co říkáš?

Zipoun: Zatiaľ to delo nemám chýba mi nejakých 34 000 expov. Ale to do víkendu nahrám. Inak je to sklamanie oproti IS rovnaký predný pancier a o trochu viac HP. Chyba bude asi aj vo mne lebo v počiatočnej eufórii som s tým začal jazdiť ako superman 
OK môžeme dať čatu, aspon mi povieš koľko ti tá T34 zarába.
Možno si ju obstarám aj ja.
Keďže mám moentálne Premium, tak sa môže do čaty pridať ešte niekto tretí
Inak tie nové americké tanky sa mi zdajú byť značne overpowered.

OK môžeme dať čatu, aspon mi povieš koľko ti tá T34 zarába.
Možno si ju obstarám aj ja.
Keďže mám moentálne Premium, tak sa môže do čaty pridať ešte niekto tretí

Inak tie nové americké tanky sa mi zdajú byť značne overpowered.
mikhail: ještě ho nemám v garáži, goldy by měly přijít tento týden...snad:-) IS-3 je dobrá na dog fight (má silnej pancíř na věži - ale musíš mít tu lepší věž)...na přestřelku z dálky je o něco horší než Tiger II apod. Já teď na ni šupnul ten skill, jak můžeš jet rychlejc po nezpevněném povrchu a je to vyloženej stíhač...mám stejnou rychlost jako medka:-)) ale sklly asi ještě budu měnit...BIA(bratři), asi není to pravé...nejspíš dám všude opravu...no už jsem to měnil jednou a podruhé to budu měnit už za goldy...nejspíš...protože zkušenosti mizí:-(
no to dělo se těš, konečně kanón s kterým není problém prostřelit...samo musíš mířit:-)
a znáš někoho třetího?:-)
no to dělo se těš, konečně kanón s kterým není problém prostřelit...samo musíš mířit:-)
a znáš někoho třetího?:-)
- Cassius Chaerea
- Kapitán
to ne:-) default má 150/90/80 a druhá má 220/220/110 + celkem dobrej tvar, na boj zblízka je skvělá...mám to odzkoušený:-)Cassius Chaerea píše:Ta "lepší" věž má pancíř celkově slabší, než ta velká defaultní věž.Zipoun píše: IS-3 je dobrá na dog fight (má silnej pancíř na věži - ale musíš mít tu lepší věž)...
- Cassius Chaerea
- Kapitán
- Cassius Chaerea
- Kapitán