Hotové modely obrněných vozidel a další pozemní techniky

Hotové modely všech měřítek a druhů (pozemní, letecká a námořní technika)

Moderátor: jarl

Odpovědět
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zved »

A co ten můj tip? Dyť jsem se strefil :) Akorát by se mně měly body odečíst (dle původní dohody) :D Takže už jsem v mínusu. Anebo (ať se to neplete) bych měl dostat nějaké zvláštní body :D :D
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Příspěvek od TonyHazard »

zved píše:A co ten můj tip? Dyť jsem se strefil :) Akorát by se mně měly body odečíst (dle původní dohody) :D Takže už jsem v mínusu. Anebo (ať se to neplete) bych měl dostat nějaké zvláštní body :D :D
Žádné body do mínusu, já tu větu smáznu. Tobě zůstane radost z toho, že máš žádaný model. Ale abys neřekl, že nejsi oceněn, zvýrazním jej a dostaneš hvězdičku.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Re: Hotové modely obrněných vozidel a další pozemní techniky

Příspěvek od zved »

TonyHazard píše: Tobě zůstane radost z toho, že máš žádaný model. Ale abys neřekl, že nejsi oceněn, zvýrazním jej a dostaneš hvězdičku.
Jé hvěéézdičkááá :D :rotuj: To je to pravé ocenění! Jsem poctěn. :wink: Teď ještě aby vyšel "nějaký Rus" a byl bych v 7 nebi :)
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

p3tris píše: Já bych se teda za Panzerwageny I a II a "Gruberovo tančík" Sd.Kfz.222 vůbec nezlobil. Ale podle mě tam ještě nějakou modernu natlačí ;-)
Třeba budou v té druhé části prodloužení, už bychom mohli pomalu dávat tipy na 61. -68. číslo modelu. A jak budem řešit ten rozdíl v české a polské kolekci?
zved píše: ....Teď ještě aby vyšel "nějaký Rus" a byl bych v 7 nebi :)
Mohl by být i do 60. čísla, určitě v tom prodloužení se také najde.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

TonyHazard píše:Třeba budou v té druhé části prodloužení, už bychom mohli pomalu dávat tipy na 61. - 68. číslo modelu. A jak budem řešit ten rozdíl v české a polské kolekci?
No já stejně jen opráším tenhle seznam :)
Osobně bych se držel, stejně jako do teď, polské kolekce. Bodování uděluješ vždycky, už když to vyjde u nich.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Ano, zatím v bodování jedu podle nich, s tím co u nich vyjde, ale s pořadovým číslem u nás. Předpokládám, že modely budou shodné. vyjímka byla u 48. a 49 modelu, kdy u nich vyšel dříve M35A1.
Pravděpodobně až závěr vyřeší ten rozdíl mezi kolekcemi.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Kolekce vojenské techniky "Bojová vozidla"

Obrázek

Dne 11. května 2012 vyšel časopis číslo 54. s modelem vozidla Sd.Kfz.124 Wespe
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 26/5/2012, 01:00, celkem upraveno 2 x.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Amercom

Příspěvek od p3tris »

Tak přátelé, je na čase navštívit truhláře nebo ještě lépe zedníky. I když české stránky Amercomu se ještě o ničem nezmiňují, na těch polských je potvrzeno prodloužení kolekce na 74 modelů.
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Ať jdou do srač.., a to určitě není poslední slovo, oni to lehce protáhnou na 80, pak doladí na 88 a následně "zaokrouhlí" na 96. A máme tím třetí kolekci. To udělali naschvál, neboť se zde dočetli, že po druhé kolekci končím. P3tris, prosím, napiš jim, Tebe už znají a potvrď to nepředstavitelné.
Bože, jak já nesnáším nekompletní kolekce! Ale asi nákup utnu na 60.
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zved »

TonyHazard píše: Bože, jak já nesnáším nekompletní kolekce! Ale asi nákup utnu na 60.
Tony, já myslel, že sbíráš modely, které se Ti líbí (především). A nikoli kompletní kolekce :!: :eek:
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Takže potvrzení a upřesnění přímo od zdroje:

Dobrý den,
v ČR by mělo vyjít nakonec dokonce 73 čísel.
S pozdravem

Jan Flégl
AMER MEDIA s. r. o.
zved píše:Tony, já myslel, že sbíráš modely, které se Ti líbí (především). A nikoli kompletní kolekce :!: :eek:
Ty neznáš "sběratelskou nemoc"? :) Kdyby to nebylo v rámci kolekce, třeba toho Star 266 bych si nikdy nekoupil, ale takhle by mě hrozně štvalo, že mi jedno číslo chybý. Holt prokletí. ;-)
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

Bohužel sdílím stejný názor, sběratelská nemoc je velmi nebezpečná, leze moc do peněz. Samozřejmě kupuji modely co se mi líbí, mě se, k mé smůle, líbí všechny. I když kvalita je někde jinde, Amercom (Altaya/DeAgostini) vyrábí modely, do kterých známější výrobci nejdou.
fightavi
desátník
desátník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fightavi »

TonyHazard píše:Bohužel sdílím stejný názor, sběratelská nemoc je velmi nebezpečná, leze moc do peněz. Samozřejmě kupuji modely co se mi líbí, mě se, k mé smůle, líbí všechny. I když kvalita je někde jinde, Amercom (Altaya/DeAgostini) vyrábí modely, do kterých známější výrobci nejdou.
Kluci plně vás chápu a nezávidím. Mám techniku jako "vedlejšák", patří to k válečným dějinám a navíc se mi líbí tahle droboť, tak si kupuju jenom takový ty standartní kusy a potom různý variace, kterým říkám "příšery", takže jako kolekce mám jen II.WW a základní kusy jednotlivých armád, a stejně už mně připravily o celou polici na letadla. Říkám si konči a potom se objeví další exot (teď Wespe) a už je doma. Já bych potřeboval, aby jako součást kolekce byla "instantní vitrinka"- zamícháš s vodou a vyskočí polička :D .
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zved »

TonyHazard píše:Bohužel sdílím stejný názor, sběratelská nemoc je velmi nebezpečná, leze moc do peněz. Samozřejmě kupuji modely co se mi líbí, mě se, k mé smůle, líbí všechny.
Vím, co to je :) Naštěstí trpím jen mírnější formou této nemoci a daří se mi vybírat jen něco. Ani věci z WWII neberu všechny. Dodržuji také jen 2 měřítka (jen 1 jsem udělal výjimku): 1/72 a 1/144 (když vyjde něco v jiném, tak to nekoupím, i kdyby to bylo jinak naprosto úžasný) :) Protože jinak bych se z toho po... Sbírám taky i jiné věci (ale i tam je potřeba se krotit a zatím se daří).
zved
štábní praporčík
štábní praporčík

Příspěvek od zved »

fightavi píše: Já bych potřeboval, aby jako součást kolekce byla "instantní vitrinka"- zamícháš s vodou a vyskočí polička :D .
Ani instantní vitrínka nezachrání :) Jen oddálí neodvratitelnou tragédii :D Byly by potřeba instantní pozemky a baráky (minimuzea) :D :D
BennyOV
svobodník
svobodník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BennyOV »

Zdravim, nedoplnime tipy do konce (? :lol: ) serie 61 - 73 ? Osobne myslim, ze to bude konec, kdyz uvadeji finalni pocet CZ 73 a PL 74, tedy srovnani poctu cisel obou serii.

Inkub na strategie.net.pl naznacuje: v serii 60-74 pul napul WW2 a moderna, z toho 3 tanky, 3 obrnene automobily, 4 nakladaky, 2 bojova vozidla pechoty a 2 modely které zaradil do kategorie "ostatni".
z druhovalecnych se ma objevit nekolik "ikonyckých" nemeckych strojů.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

BennyOV píše:Zdravim, nedoplnime tipy do konce (? :lol: ) serie 61 - 73 ? Osobne myslim, ze to bude konec, kdyz uvadeji finalni pocet CZ 73 a PL 74, tedy srovnani poctu cisel obou serii.

Inkub na strategie.net.pl naznacuje: v serii 60-74 pul napul WW2 a moderna, z toho 3 tanky, 3 obrnene automobily, 4 nakladaky, 2 bojova vozidla pechoty a 2 modely které zaradil do kategorie "ostatni".
z druhovalecnych se ma objevit nekolik "ikonyckých" nemeckych strojů.
Počítám s tím, že za měsíc po uzavření čísla 60 a vyhlášení výsledků rozjede Tony i poslední kolo soutěže 61-73. Zajímalo by mě, kde Inkub ty informace bere. Ale jestli má pravdu, těch náklaďáků je tam na mě trochu moc :(
TonyHazard
Důstojník v záloze
Důstojník v záloze

p3tris, měsíc po čísle 60 je velmi pozdě. Uděláme z toho soutěže dvě, tato probíhající bude uzavřena číslem 60 (polském 61). Druhá soutěž bude od našeho čísla 61 (pol. 62) a ukončena naším 73 (pol. 74), doufám, že si rozumíme.
Termím uzávěrky je oznámení (na miniwojně) modelu číslo 61., nejpozději však do 8.6. 2012.
Nic nikomu nebrání, dát si tipy ihned, do toho datumu si je může změnit.
Naposledy upravil(a) TonyHazard dne 21/5/2012, 20:07, celkem upraveno 1 x.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

TonyHazard píše:p3tris, měsíc po čísle 60 je velmi pozdě. Uděláme z toho soutěže dvě, tato probíhající bude uzavřena číslem 60 (polském 61). Druhá soutěž bude od našeho čísla 61 (pol. 62) a ukončena naším 73 (pol. 74), doufám, že si rozumíme.
Termím uzávěrky je oznámení (na miniwojně) modelu číslo 61., nejpozději však do 8.6. 2012.
Nic nikomu nbrání, dát si tipy ihned, do toho datumu si je může změnit.
Rozumíme. Já to přesně takhle myslel, jen kostrbatě napsal. Ten měsíc jsem myslel od dneška, ne od ohlášení čísla 60.
BennyOV
svobodník
svobodník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BennyOV »

dotaz na TonyHazard:
Bude dalsi kolo tipovaci souteze, takze pokud si myslim, ze vyjde (v cislech od 60.) nekterý z modelu tipovanych nyni (v cislech do 59.), zopakuju svuj tip ?
Odpovědět

Zpět na „Hotové modely“