Jinak s tou kvalitou žádná sláva , ale Amercom nemá uzavíratelný podvozek a otočné věže

Moderátor: jarl
můžu se jen domnívat, že nechtěli nějak rozkouskovat americkou vlajku, co je zespoda...Dominik píše:F-117 bez podvozku ? To by mně zajímalo , co je to popadlo ...
Jinak zítra jedu do Polského leteckého muzea v Krakově , kde mají mezi jinými jedinou PZL P-11 , ale mají tam například i Starfightera , Thunderjeta , ... Jestli bude mít někdo zájem , mohu sem hodit pár fotek
Omlouvám se spíš já, za nejasnost, zkrátka dokud jsem se nepřihlásil, uvedené fotky se mi nezobrazily. Od té chvíle je vidím i bez přihlášení. Nevím, čím to bylo.velitel píše:Přihlášenej jsem.
Pro jistotu jsem si fotku zkopíroval na disk a zvětšil na celou obrazovku a furt nechápu pointu příspěvku.
Omlouvám se, ale jsem asi fakt debil.
Pokud někdo vloží obrázek jako soubor (viz. odkaz), tak je hosté (nepřihlášení) neuvidí. http://www.palba.cz/viewtopic.php?t=5239 (jinak ukládat obrázky tímto způsobem je na Palbě zakázáno)hornet píše:Omlouvám se spíš já, za nejasnost, zkrátka dokud jsem se nepřihlásil, uvedené fotky se mi nezobrazily. Od té chvíle je vidím i bez přihlášení. Nevím, čím to bylo.