World of tanks

Hry s válečnou tématikou, strategie, akční.

Moderátor: jarl

Odpovědět
sego13
rotmistr
rotmistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sego13 »

mikhail píše:Ale zase pokiaľ je pravda, že priemerne zarába 75 000 v čistom, tak by sa veru aj oplatil.
nie je to pravda. skor je to okolo 50k a menej...

pravdou ale je, ze je to najsikovnejsi zarabac zo vsetkych Premium

ja osobne mam KV-5 a bez Premium si v pohode vystacim, aj na kupu IS-7
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

no jak kdy, ale těch 50k je minimum(mám premium účet), pokud se něco nepose.., někdy více někdy méně a je s ním zábava...pokud bych jezdil jenom v něm a nestřídal dokola stroje (HT, MT, scout, TD , arty) tak bych vydělával víc...ono se to na výkonosti dost projeví, protože každej stroj potřebuje jinej styl...mám ještě premium T-34 a pokud bych si musel mezi němi vybrat, tak beru typa - ne kvůli výdělkům, ale kvůli té zábavě spojené s dobrým výdělkem:-))
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

Mám problém se SU-152 a to, že nemůžu vydělat na ISU 152.

Zkrátka, to co vydělám padne na munici. A čistej výdělek je za bitvu tak 2-3 000.

Prémiák nemám. Četl jsem tady, že KV je dobrej na výdělek. Ale jde o to, že ISU-152 stojí 2 500 000,-

Nebo máte nějakou radu, krom toho že bych si měl koupit prémiák?
EASY_COMPANY
rotný
rotný
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od EASY_COMPANY »

V podstatě jsem ve stejné situaci s Su-152, mně prostě bez premiáku nevydělá, spíše naopak mluvím o variantě se 122mm dělem s houfnicí se je situace o něco lepší, ale žádný zázrak. Doporučuji pro výdělek používat Su-100 tam se dá za bitvu třeba 10tis. vydělat. KV údajně ano, mně to sním nejde. Přčípadně na to mám ještě Stug3, Hellcata a JagdPanthera s dlouhou 88. Ovšem počítej s tím, že od Tieru7 to bude na výdělky velmi obtížné, spíše prodělečné, bez PÚ
Obrázek

Trénink je všechno a i květák je jen vycepované zelí
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

Já mám na Su dělo 122mm, protože s tím 152mm se to nedalo. Jinak zásahovost mám 69%, takže nějak moc neplejtvám.

Stug jsem dneska prodal - měl jsem ho na hraní v plný výbavě a pro mě byl slabej. Nemohl jsem si zvyknout, že nesnese a nedá to co tier 7.

Když jsem vybavil SU-100 tím 122mm dělem, tak to nabíjelo strašně pomaličku - byl jsem strašně rád, že jsem ho prodal.
EASY_COMPANY
rotný
rotný
Kontaktovat uživatele:

na SU-100 je nejlepší ta 100mmm D10S - rychlí reload, solidní průbojnost na T6, ta 122 má sice lepší dmg, ale náboj je za 1000 a dlouhý reload na T6 skoro věčnost a bez PÚ taky nevydělá. Ano Stug3 má sice nižší účinnost na je ideální na výdělky byla chyba ho prodat rovněž i SU-100
Obrázek

Ramon
nadpraporčík
nadpraporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramon »

Já byl s SU-152 ve stejné situaci a kredity jsem vydělával s SU-85 a SU-100 -> SU-85 ale vydělávala zaručeně o dost víc (se 107mm). S KV mi to vydělávání moc nešlo. Jsem už asi tak moc zhýčkaný rychlostí Hellcatu, že s těma pomalýma plečkama hrát neumím.
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

Ok, zkusím Su-85, protože když bych koupil SU-100, tak mě to stejně bude házet na de fakto stejný protivníky jak teď.

No - koupím, uvidím a když to nepůjde, tak se nedá nic dělat.
Bleu
7. Major
7. Major
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bleu »

Su 152 se dá velice dobře jezdit s tou základní houfnici. S oběma 122mm laufama si na sebe moc nevydělává.
Obrázek

"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
- Anonym -

Historie bude mít právo nárokovat si místo mezi znalostmi opravdu hodnými úsilí pouze tehdy, pokud nám místo pouhého výčtu postrádajícího souvislosti a prakticky i omezení umožní racionální řazení a postupnou srozumitelnost.
Marc Bloch, 1942
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

Bleu píše:Su 152 se dá velice dobře jezdit s tou základní houfnici. S oběma 122mm laufama si na sebe moc nevydělává.
Dobře vyzkouším.

Zatím jsem zkusil to SU-85, ale mám jen dělo 85mm. Na 107mm nemám expy. Když vyhrajem, tak 8-12 000,- doma, když prohrajem, tak nic nemám, protože nic nenastřílím, dám za opravu a munici.
Když vezmu, že se vyhrává 50% kol, tak to vydělává stejně (no popravdě o něco málo víc) jak SU-152. Protože tam vždycky něco hitnu.
EASY_COMPANY
rotný
rotný
Kontaktovat uživatele:

tak v tom případě je to rukama :D
Obrázek

Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

EASY_COMPANY píše:tak v tom případě je to rukama :D
Tak teď jsem měl fajt: 15 výstřelů 122mm, 14 zásahů, 10 zásahů do mě (přežil jsem nějak náhodou), vyděláno kreditů 16 200, opraveno 5 500, munice doplněna za 15 300.

- 4600

Proč jsem vydělal tak málo jako?

GDE JE JAKO SPRAVEDLNOST?
EASY_COMPANY
rotný
rotný
Kontaktovat uživatele:

zkus hrát trošku ze zadu nehrnout se do první linie, pěkně zezadu odstřelovat, hrajěš TD, uprav styl hry. Teď jsem dal s JP 23 384kreditů z toho 6673 opravy a 3276 munice, relativně solidní výsledek :)
Obrázek

Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

Teď mě ani neškrábli. Byl jsem vzadu.

8 střel, 5 zásahů.

12 700 výdělek
8 200 za munici

(kdybych měl opravovat TD, tak jsem zase v mínusu).

No uvidíme, chce to spíš vyladit taktiku.
Tempik
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tempik »

Holt se nesmíš nechat trefovat. Případně musíš ublížit nepřátelům víc, než oni tobě. Tyhle vyšší tiery už jsou spíš pro hráče, kteří si hru platí. Proto je to tak nastavené. Ti co si hru neplatí to mají prostě těžší.
EASY_COMPANY
rotný
rotný
Kontaktovat uživatele:

JJ souhlas, jediné TD na T7, které v pohodě vydělává bez PÚ je JP s dlouhou 88, tam náboj stojí 250 stříbrných, což je oproti 1000 stříbrných na SU-152 a T25 vlastně zadarmo
Obrázek

Ramon
nadpraporčík
nadpraporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramon »

Bax píše:Zatím jsem zkusil to SU-85, ale mám jen dělo 85mm. Na 107mm nemám expy. Když vyhrajem, tak 8-12 000,- doma, když prohrajem, tak nic nemám, protože nic nenastřílím, dám za opravu a munici.
Když vezmu, že se vyhrává 50% kol, tak to vydělává stejně (no popravdě o něco málo víc) jak SU-152. Protože tam vždycky něco hitnu.
No jo - rozdíl mezi 85mm a 107mm je značný - já včera schválně po dlouhé době oprášil SU-85 a dal jsem si 3 bitvy - prohra (3 killy), výhra (2 killy), výhra (3 killy) a výdělek po odečtení nákladů byl +14000, +17000, +15000 (pozn. - nemám Premium). Ta 107 má vysoký DMG, pokud někoho trefím tak ho to prostě dost zabolí a kreditky tak jdou i z prohraných bitev - stačí nezemřít hned nazačátku :lol: .
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Tak jsem po přečtení týhle diskuze po dlouhý době vytáhnul JP z garáže. Už nějakou dobu ho mám uzeměný, protože je vyexpovaný na max a každá bitva mě stála docela dost kreditů. Nemám premiák, takže kupovat Ferdu mě ani nenapadlo. Místo toho velkýho děla, na který jsem se přitom tak těšil, jsem namontoval starou dobrou 88/71 a ono to najednou jde. Z 4 bitev jsem i při prohrách neprodělal ani na jedný.
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

SU-85 so 107mm kanónom je výborný na zarábanie. Presne ako povedal Ramon. KV-2 po preradení do Tieru VI už nie je taký ultimátny moneymaker, ale stále je jeden z lepších.

2 Bax: Zmier sa s tým, že jednoducho od Tieru VII budeš musieť začat platiť prémiák, alebo dotovať tieto lepšie tanky strieborniakmi zarobenými Tvojimi Tier V tankami a TD.

Máš ešte ďalšiu možnosť a to kúpiť si prémiový tank...ale to sa skôr oplatí hráčovi, ktorý už nepotrebuje expiť a potrebuje len strieborniaky na udržiavanie svojich high Tierov.

Za seba môžem povedať, že mám prémiák a pri naozaj každodennom hraní cca 2-3 hodiny denne sa dá za mesiac zarobiť 3 mil.
Pritom si užiješ kopec zábavy a este aj expovanie ide o 50 percent rýchlejšie.
Dezoláti všech zemí, vyližte si prdel!
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

SU-152 jedině s houfnicou...na dálku a proti vysokým tierům požívat HE, na blízko se zaměřením do weak pointu(nebo nízkým tierům) používajte AP - dmg kolem 600-800 na ránu...ale i tak jsem na ISU 152 musel vydělat jinak, ale na vyexpení to jde použít v pohodě...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a deskové hry“