World of tanks

Hry s válečnou tématikou, strategie, akční.

Moderátor: jarl

Odpovědět
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

Ramon píše:
Bax píše:Zatím jsem zkusil to SU-85, ale mám jen dělo 85mm. Na 107mm nemám expy. Když vyhrajem, tak 8-12 000,- doma, když prohrajem, tak nic nemám, protože nic nenastřílím, dám za opravu a munici.
Když vezmu, že se vyhrává 50% kol, tak to vydělává stejně (no popravdě o něco málo víc) jak SU-152. Protože tam vždycky něco hitnu.
No jo - rozdíl mezi 85mm a 107mm je značný - já včera schválně po dlouhé době oprášil SU-85 a dal jsem si 3 bitvy - prohra (3 killy), výhra (2 killy), výhra (3 killy) a výdělek po odečtení nákladů byl +14000, +17000, +15000 (pozn. - nemám Premium). Ta 107 má vysoký DMG, pokud někoho trefím tak ho to prostě dost zabolí a kreditky tak jdou i z prohraných bitev - stačí nezemřít hned nazačátku :lol: .
Tak to budu muset nasbírat expy na to dělo 107mm, když jsem zainvestoval do SU-85 :D

Protože SU-152 je na boj dobrý, ale nevydělá no.

Zipoun - mě se zas houfnice a HE nevyplácely. Vždyď to zanáší jak prase a než to nabije tak stihnu nakoupit naproti v obchodě.
Ramon
nadpraporčík
nadpraporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramon »

to Bax: Jenom se připrav, že podobné problémy, které teď řešíš u SU-152 tě budou čekat i u ISU-152. Něž si vyexpíš 152mm BL-10 tak budeš muset přežívat se stejnou výzbrojí jako u SU-152, zato soupeři budou díky vyššímu tieru náročnější. :D
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

to Bax: ve městě jsem ji používal jako rush...prostě na blízko...vystřelit, nějak zvlášť s HE nemířit a schovat se, nabít...mě zase nesedělo to "přesný" dělo - drahá munice, něco prostřelit na vyšších tierech je umění a umíral jsem stejně rychle jako s houfnicí, kde jsem si byl jistej, že nějaký dmg dám:-)

to Ramon: to je pravda a ještě k tomu se soupeři na ISU soustředí, protože BL-10 je mazec(i když ho ty zrovna nemáš:-))...s podvozkem je to nějakých 80k expů na to dělo...byl jsem zoufalej tak na část jsem použil free expy:-))
Cassius Chaerea
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Cassius Chaerea »

JJ se SU-152 (ne se SU-122) se dá vydělat i bez premiáku v pohodě a kdo tvrdí že ne, ten to neumí.
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

Cassius Chaerea píše:JJ se SU-152 (ne se SU-122) se dá vydělat i bez premiáku v pohodě a kdo tvrdí že ne, ten to neumí.
Jasně, chápu, že to bylo na mě, co jsem psal nahoře, ale tím SU-152 jsem myslel samozřejmě SU-122. Protože celou diskuzi píšu, že používám dělo 122mm.

A vzhledem k tomu, že 152mm houfnici nepoužívám mnoho měsíců, a podle mě se s ní má hrát asi jinak než se 122mm, tak bych žádal aby jsi sem dal video, které by mě pomohlo, jak hrát se 152mm houfnicí.

Nejlíp neupravený video hozený třeba na uloz.to - já si to stáhnu a podívám se jak se to hraje. A ať je tam vidět, kolik je vyděláno.

Včera jsem vidělával se 152mm ve vyhranejch bitvách 10-15 000. Ale přes 15 jsem se nedostal.
Je to rozhodně lepší jak se 122mm, ale dost nuda.
Cassius Chaerea
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Cassius Chaerea »

Tak si kup medvídka mývala.:)
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

to bax...jasně že je to nuda, musí se to překousnout...pak tě ještě čeká 80k expů na ISU-152 než to začne být pořádná zábava...být tebou tak si koupím gift typ 59 za cca 700kč a máš po starostech co se týká výdělků...to SU-152 s jakýmkoliv dělem na vydělávání moc není...a u všech vyšších tierů budeš mít stejný problém, co se týká vydělávání...
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

Cassius Chaerea píše:Tak si kup medvídka mývala.:)
Moc dobře vím o co ti jde a nebudu prodlužovat flame...
A jakej nick máš na WOT?

Zipoun: ok asi jiná rozumná cesta nebude, než koupit Typ 59. a prémiák si neplatím, páč to hraju nepravidelně a nárazově.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

Bax: tak to je typ 59 jasná volba a ušetří ti spoustu času - kredity budeš potřebovat i na jiné stroje, vybavení atd...premiák se hodí do klanu na zakládání rot a čet, ale na vydělávání kreditů bohatě stačí prem. tank.
Tempik
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tempik »

Premiák se hlavně hodí na zkušenostní body. Je sice pěkné, že budeš mít bambilion kreditů, ale nic nevyvineš. To je lepší ten premiovej účet. Kredity se daj vydělat zadarmo i s nižšími tiery.
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

Tempik píše:Premiák se hlavně hodí na zkušenostní body. Je sice pěkné, že budeš mít bambilion kreditů, ale nic nevyvineš. To je lepší ten premiovej účet. Kredity se daj vydělat zadarmo i s nižšími tiery.
Neboj, expy pořeším :)
Jenže já mám opačnej problém - mám bambilión expů a žádný kredity :)
Denně vydělám tak sto možná dvě stě litrů čistýho, to budu mít to ISU až za měsíc.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

bax: s Typem vyděláš za den (4-5 hodin hraní) kolem mega celkem v klidu...počítej průměrně cca 40-50k kreditů za hru...:-)

tempík: ale psal, že nehraje pravidelně, takže se pro něj premiový účet moc nehodí...
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

2 BAX: Zaujímavé, že nemáš problém s expami.Ak som to správne pochopil, tak, ty už máš expy na ISU-152? Ja vždy radšej vyskúmam všetko na stávajúcom Tiery (vyskúmal som teraz oba 122 mm kanóny pre SU-152) a až potom idem na vyšší Tier. Je to lepšie, lebo potom sa na vyššom Tiery toľko netrápim.

BTW: Bez premka som mal problém s kreditmi aj s expami. Teraz mám len problém s expami :D Kredity jaksi vždy stihnem nahonobiť.
Dezoláti všech zemí, vyližte si prdel!
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

mikhail píše:2 BAX: Zaujímavé, že nemáš problém s expami.Ak som to správne pochopil, tak, ty už máš expy na ISU-152? Ja vždy radšej vyskúmam všetko na stávajúcom Tiery (vyskúmal som teraz oba 122 mm kanóny pre SU-152) a až potom idem na vyšší Tier. Je to lepšie, lebo potom sa na vyššom Tiery toľko netrápim.

BTW: Bez premka som mal problém s kreditmi aj s expami. Teraz mám len problém s expami :D Kredity jaksi vždy stihnem nahonobiť.
Já mám elitní SU-152 (všechno vyzkoumaný na SU-152). A vyzkoumanou i ISU-152.
Posádku na 100% a posádka ještě má přídavný schopnosti jako maskování/dohled/oprava na 80-87%.

Jako to je určitě tím, jak používám 122mm dělo.
Když jsem tady založil téma, tak jsem měl na účtě 800 000.
Pak jsem koupil SU-85 a teď expím, abych koupil to dělo 107mm a uvidíme. I teď vydělává SU-85 s tím dělem 85mm 2x víc jak SU-152 s dělem 122mm.
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

To SU-85 so 107 mm kanónom Ťa milo prekvapí. Ja veľmi ľutujem, že som ho predal. Mohol som mať moneymaker namiesto KV-2, ktoré sa mi teraz vôbec nepáči.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

mikhail píše:Mohol som mať moneymaker namiesto KV-2, ktoré sa mi teraz vôbec nepáči.
Já si nechal jak KV-2, tak KV-1 i T-150. Tak nějak je, když pořebuju peníze, střídám podle nálady a se všema se mi jezdí super. Ale mám na nich dlouhý kanony a ne houfnice.
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

2 p3tris: Ja mám na KV-2 húfnicu. Je pravda, že po patchi 7.3 som s ňou veľa nenahral. Takže jej dám ešte šancu.
Bax
podpraporčík
podpraporčík

Příspěvek od Bax »

Tak jo, už vydělávám dost dobře.
SU-85 s dělem 107mm a 6-8 000 čistýho za prohranou bitvu, za vyhranou 10 000+
To bude ISU 150 tak za 300 bitev - což se dá, když předtím jsem počítal s 2 000.
sego13
rotmistr
rotmistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sego13 »

Cela strategia firmy je v tom aby ti znechutili hranie bez premioveho uctu (alebo tanku)
Tak sa priprav na to, ze posledny Tier s ktorym nemusis hladiet na vykon a si v pluse je Tier 5.

Potom je to o hubu ... Minute kredity za hranie s IS-4, Object-704 a podobne ja dohanam s premiakom KV-5
Ramon
nadpraporčík
nadpraporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramon »

Já bych řekl, že se to dá v pohodě utáhnout i bez placení reálnými penězi. Mě třeba bitvy na Tieru 5 a 6 baví ze všeho nejvíc - hezky si tam zvyšuju Victory Ratio a sbírám kreditky - stabilně mám k dispozici tak 5M. Na vyšší tiery nelezu sice nejrychleji, ale zas tak moc už mě nelákají (teď se akorát snažím dojít k T30, do budoucna bych rád T32 a IS-8). Každopádně s Objectem 704 jsem byl taky v plusu - našetřit se z toho sice nedalo, ale na provoz to stačilo (ale už jsem ho z garáže nějakou dobu nevytáhl, doufám, že se něco nezměnilo). KV-5, Type 59 atd. jsou fuj - parádní terč na posměšky typu "Wallet warrior". :D :D
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a deskové hry“