World of tanks

Hry s válečnou tématikou, strategie, akční.

Moderátor: jarl

Odpovědět
Tempik
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tempik »

A?
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

Tempíku jsi strašně chytlavej, jestli ti ta lama tak vadí, tak se omlouvám...ale podle mě o nic nejde, nemyslel jsem to osobně, protože tě neznám...ale proč se snažíš nováým hráčům cw znechutit to jsem doopravdy nepochopil...píšeš tady, že jinde než v top klanu si cw pořádně nezahraješ, ale to není pravda - každej se nežene po tom, aby byl top a stresoval se u každé prohry...já to beru jako hru a píšu, že každej tým je k poražení...a rozdíl kromě jinýho dělá goldová munice.

ale nechtěl bych to dál rozebírat, myslím, že to ostatní nezajímá...a mám pro ně vzkaz...pokud to berete extra vážně, zkuste se dostat do top klanu( i když asi budetet mít problémy s nasazením do týmů a budou vás posílat k béčků, nebo céčkům:-))...kdo to bere jako hru, oddych, tak vám stačí normální klan, kde jsou pravidla volnější atd.:-)
Cassius Chaerea
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Cassius Chaerea »

Zipoune jenže je to tak, nikde než v opravdu nabušeném klanu si CW nezahraješ, jestli tedy pořádně zahrát nemyslíš pořád dokola se snažit vylodit a případně jednou za čas držet jeden den jednu provincii. A jestli máš jen jednu desítku ve stáji, tak si pro takový klan ne zrovna atraktivní hráč. Oni totiž nedávno v CW bitvách zavedli, že ti zničené tanky na čas zamrznou. A když tedy v jedné CW bitvě příjdeš o desítku, pak ji nemůžeš druhý den použít a budeš muset vytáhnout něco jiného. Takže dneska není neobvyklé, že hráči co mají ve stáji 5 desítek s nima nemůžou 5 dnů hrát, protože o ně přišli v předchozích dvou dnech v CW bitvách.
A pak je to jednoduchá matematika. Máš-li tým, kde je 100 hráčů a mají celkem dohromady 300 desítkových tanků a druhý tým má 50 hráčů a má celkem 70 desítkových tanků, pak se prostě na CW neudrží a první tým ho vykope.

A jestli to bereš jako hru, tak tě snad ta realita, co ti nastínil Tempík nemůže vyvést z míry. Prostě hraj a bav se, ale CW takhle funguje.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

Cassius já s tím problém nemám:-) jinak to s tím zamrznutím už platí? já teď na cw neměl čas, tak jsem si ničeho nevšiml...ale zní to jako dobrý nápad:-)

pro nás by to mohla být i výhoda...třeba budou velké klany do vylodění dávat emka(to je daleko za béčkama):-)) přecejenom se jim asi nebude chtít riskovat u vylodění zamrznutí, aby jim pak tanky chyběli u např. obrany území. můžeš sem hodit nějaký link, kde je napsáno co a jak ohledně toho zamrznutí?
Cassius Chaerea
Kapitán
Kapitán

Zde je o tom článek včetně tabulky

Když je v místě vylodění zavedený tým, který zrovna není s půlkou Evropy ve válce, nelze čekat, že by na vylodění nenasadil to nejlepší.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

díky...ale zajímalo by mě, proč to u nás v klanu nefunguje a žádné zamrznutí se nekoná? tedy ne že bych si stěžoval:-)
Cassius Chaerea
Kapitán
Kapitán

No protože se "jen" vyloďujete. Respektive jste se nedostali k vylodění na CW. Vyřazovací turnaje u vylodění se nepočítají do CW, pouze vyloďovací bitva.
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

ok dík...každopádně to v klanu oznámím, ať začnou makat na dalších desítkách:-) co kdyby se nám to vylodění jednou povedlo?:-))
baium
vojín
vojín

Příspěvek od baium »

nějáký malý klan co nabírá?
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr

Příspěvek od Zipoun »

baium: napsal jsem ti SZ:-)
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Rozjel jsem si americké stíhače, ale nemůžu se rozhodnout, kterou větev. Chci to jen pro zábavu do tieru 6. Který vybrat? Hellcat nebo Slugger?
Tempik
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tempik »

Mám oba a s oběma je hodně fun. Slugger je do začátku lehčí. Když nemáš totiž top děla, tak je to s oběma dost špatné, ale Slugger dokáže snést i nějaký ten zásah a podaří se ti nasekat víc poškození a tím se na to top dělo dostaneš dřív.
Naopak s Hellcatem je zábava vtom, že jsi v podstatě rychlejší, než většina scoutů. Dokážet se rychle přemisťovat a probiješ s top dělem vše co potkáš (tedy to i se Slugerem).
jestli jsi spíš defenzivní hráč, tak vol Slugger. Jestli hned po startu jedeš dopředu zabrat nějaký dobrý flek někde na půlce a nebo chceš razit s útočným klínem těžkých tanků, tak Hellcat.
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od p3tris »

Jsem spíš defenzivní, ale na tohle pojetí boje mám Jaghpanthera. Právě že jsem chtěl zkusit něco jinýho. A jelikož kromě Tetrarcha žádnýho rychlíka nemám, jdu do Hellcata, díky.
Mimochodem, rychlýho tanku jsem se zbavil z jednoho jedinýho důvodu. Vytunil jsem si sice VK2801 na maximum, ale stejně s ním hrát byl očistec. I při výhře našeho týmu, ocenění "vzorný tankysta 1. třídy" a "průzkumník" jsem brutálně doplácel. A pokud jsme prohráli, musel jsem si na jednu takovou bitvu vydělat nejmíň dvěma vítěznýma s KV-2.
Ramon
nadpraporčík
nadpraporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramon »

Hellcat je můj nejoblíbenější tank ve hře. Dají se s ním dělat parádní věci - i v obraně. Dá se s ním prohánět ve vlastním týlu a podporovat obranu tam, kde je potřeba. Není problém se sebrat a během chvilky dosprintovat na druhou stranu mapy. Parádní je obcházení nepřítele po křídle a následná střelba do zad :D nebo hodně rychlé obsazení strategicky důležitého kopce nebo jiného výhodného plácku (mapy Erlenberg, Malinovka, Prokhorovka, Cliff, Fjords, Mines). Slugger je dobrý, ale v porovnání s Hellcatem nudný.
Obrázek
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

Ramon: Tak som cez víkend dostal Hellcata do plnej konfigurácie a musím povedať, že s 90mm delom a binuculars a camo je to PECKA!

Včera som mal dvakrát za sebou ocenenie "Confederate", v tretej hre zničených 6 nepriatelských tankov a celkovo za 10 hier s M18 priemer expov na úrovni 1000.

Je to neskutočne zábavný TD. Aj pri stretnutiach s vyššími tiermi (VII-VIII) vie dať súperovi poriadne do tela. Je to doslova taký "ozobávač" tu jedna rana, sem jedna rana potom rýchly presun na iné miesto, bum ďalšia rana.

Jednoducho sa s ním hrá úplne nádherne a dovolím si povedať, že je to po AMX 13t 90 asi môj najobľúbenejší stroj.
Ramon
nadpraporčík
nadpraporčík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ramon »

A to byl Hellcat před posledním patchem ještě lepší.

Mimochodem co říkáte na nové herní módy - mě teda assault připadá na některých mapách dost nespravedlivý.
Obrázek
mikhail
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od mikhail »

"Nespravedlivý" je dosť slabé slovo. Podľa mňa je to idiotský mód, hlavne co sa týka máp Prochorovka a Malinovka. Obrancovia tam majú brutálnu výhodu.

Ale pokiaľ sa zíde dobrý tím útočníkov, vedia vyhrať.

Celkovo je však Assault najhorším módom v hre. Naopak Encouter je neuveriteľne zábavný.
Dezoláti všech zemí, vyližte si prdel!
sego13
rotmistr
rotmistr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sego13 »

Mam presne opacny pohlad: Assault je jeden z najlepsich modov v hre.
Tu sa ukaze ako sa vedia utocnici dohodnut a ci vobec vedia

Na podobnom principe hrame Historical Battle
matjka
štábní rotmistr
štábní rotmistr

Příspěvek od matjka »

Jak se dájí spustit ty jiný mody ?
platon : Jen mrtví viděli konec války
p3tris
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele: