Moje návrhy
Moderátor: jarl
Moje návrhy
Moje návrhy jsou:
Vytvoření sekce pro "Hádejte fotky", jde především o to, že ten, který fotku poslal není upozorněn na to, že někdo odpověděl, vytvoření nové sekce by nebylo nutné, pokud by se s tím dalo něco dělat.
Založení sekce (třeba i v albumu) naše fotky, co vy na to, asponˇ by jsme viděli jak každý z nás vypadá.
Co na to říkáš Lorde?
Vytvoření sekce pro "Hádejte fotky", jde především o to, že ten, který fotku poslal není upozorněn na to, že někdo odpověděl, vytvoření nové sekce by nebylo nutné, pokud by se s tím dalo něco dělat.
Založení sekce (třeba i v albumu) naše fotky, co vy na to, asponˇ by jsme viděli jak každý z nás vypadá.
Co na to říkáš Lorde?
O.K. Je pravda, že nechodí to upozornění v albumu a ani to nejde, to bych musel naprogramovat sám a takovej machr zas nejsem, jinak sekce ve foru je - jde použít tato http://www.palba.cz/viewforum.php?f=5 a sypat to pod odkazy album ...... jak jsou citáty etc.
šlo by to zjistit jako poslední komentář, ale nějak se mi zdá, že to album habruje a nezobrazuje se vždy ten poslední komentář, nebo možná to je tak že ne můj, ale ostatních, jak se to jeví tobě......
Pokud je pro tebe důležitý to upozornění na e-mail tak ty hádací fotky vkládej do výše uváděné sekce.......
Pokud je pro tebe důležitý to upozornění na e-mail tak ty hádací fotky vkládej do výše uváděné sekce.......
- Radola Gajda
- Poddůstojník v záloze
Já jsem z Melkorem nic nedělal, ale možná je systém automaticky nastavenej tak, že když tady někdo dlouho není tak ho automaticky vyobcuje ....
a Melkor tady opravdu už dlouho nebyl .... mrknu do administrace ... docela mě mrzí, že to Melkora vymazalo, ale možná tady nebyl takový tři měsíce ....
pokusím se zvětšit interval, Melkor patřil mezi zakladatele palby, takže Melkore kdyby jsi se tady znovu objevil pokus se zaregistrovat znovu ... počítáme s Tebou nadále!
a Melkor tady opravdu už dlouho nebyl .... mrknu do administrace ... docela mě mrzí, že to Melkora vymazalo, ale možná tady nebyl takový tři měsíce ....
pokusím se zvětšit interval, Melkor patřil mezi zakladatele palby, takže Melkore kdyby jsi se tady znovu objevil pokus se zaregistrovat znovu ... počítáme s Tebou nadále!

Máme nejlepší album na webu! Hoši skvělý fotečky - to jinde nenajdete, děkuji Brunovi, branovi a dalším za přidávání fotek! Je to epesní, jen tak dál. Bruno a já za chvíli dostaneme druhý stupeň za album, ostatní se také čiňte, místa je dostatek! A propagujte naše album! Propagujte Palbu, přidávejte otázky a náměty, článečky atd. Hlavně zde nějak vázne klasická debata ...
Palbě zdar!
Palbě zdar!