zrovna to studuji, opravím a polepším seFarky píše:Vítej na Palbě, na povídání o Spitfiru se těším.
P.S. - systém vkládání obrázků který je tu vyžadován má dobrý důvod, proto je vhodné se ho držet.

Moderátor: jarl
Děkuji,Tempik píše:Ringlete, slušná práce. Kdybys plánoval v podobném duchu pokračovat tak nějak až do konce války (tedy i těsně po), tak by to bylo určitě na samostatné vlákno. Staré bych pak probral, přesunul užitečné věci do toho tvého a zbytek z toho starého poslal do propadliště dějin.
Po krátkém projítí jmenovaného tématu (tuším, že půjde o velmi kvalitní informace) mám návrh pro moderátora dané sekce. Rozdělit téma a původní část poslat do "archívu". To ringlettovo "doplnění" by zde právem zůstalo jako nový hodnotný článek.ringlett píše:Jsem tu nový, ale pokusím se dát trochu do kupy vlákno o Spitfiru. Něco málo na to téma mám. Fotky však budu tahat odkud se dá formou odkazů.
Děkuji za osamostatnění tématu. Momentálně pracuji na dokončení seznamu typů první generace tohoto letounu.Tempik píše:Jop, chci to udělat. Proto jsem se ptal jestli hodlá pokračovat. Dnes už ale ne, musím jít spát. O víkendu na to skočím, slibuji.
Tak to jsem zvědavejPolarfox píše:hybridní nosiče letounů (mám to už nějakou dobu v plánu, ale Lord mě vyplašil zmínkou o Flugdeckkreuzeru, tak aby se toho nikdo nechytnul..respektive německých klidně, ale celkový pohled bych si ponechal ve vší drzosti jáá