Nejkrásnější letadlo
Moderátor: jarl
Pravidla fóra
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Vrtuľník - RAH-66 Comanche
Stíhač - SU-27 Flanker a jeho deriváty/modernizácie
Prieskumný - SR-71 Blackbird
Bombardér - B2
Dopravný - Concorde
Stíhač - SU-27 Flanker a jeho deriváty/modernizácie
Prieskumný - SR-71 Blackbird
Bombardér - B2
Dopravný - Concorde
Na fórum už neprispievam, smerujte svoje nezmysli na ostatných členov fóra...
(Tech channel) youtube.com/user/IonorRea
(Satire channel) youtube.com/channel/UCjS5hvJT-No5zoxPKdX1qCA
(Tech channel) youtube.com/user/IonorRea
(Satire channel) youtube.com/channel/UCjS5hvJT-No5zoxPKdX1qCA
tak se připojím i když letecká technika je spíš na okraji mého zájmu
vrtulník-KA-50 Black Shark

Stíhací letadlo Dassault Rafale

Dále se mi líbí už zmiňovaný Blackbird a Phantom jež má podle mne správně agresivní a zlověstný vzhled.
Určitě by se našlo víc to jen co mne tak napadlo
vrtulník-KA-50 Black Shark

Stíhací letadlo Dassault Rafale

Dále se mi líbí už zmiňovaný Blackbird a Phantom jež má podle mne správně agresivní a zlověstný vzhled.
Určitě by se našlo víc to jen co mne tak napadlo

Zbourat stodolu umí každý osel, postavit jí ale vyžaduje tesařské umění.
Re: Nejkrásnější letadlo
Pro mě je určitě nádherné letadlo Avia B-534, Ti naši věděli co postavit, no a pak určitě Aero L-39 Albatros, ty křivky jsou nádherné 

- vencour
- štábní praporčík
- Kontaktovat uživatele:
Ty jó, to jsem první, kdo dává hlas P-38? Kdo ještě neviděl Lockheed P-38 Lightning "fork-tailed devil"?

Ty nejhlubší objevy nečekají nutně za příští hvězdou. Jsou uvnitř nás utkány do vláken, která nás spojují, nás všechny. (Jonathan Archer, Enterprise)
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, tohle je hodně ujetý téma. Já mám rád malý brunetky, kamarád zas nohatý vysoký blondýnky...
Většina těch tady jmenovaných strojů (říkám většina... MiG-21 nebo Su-22 objektivně moc krásy nepobrali, nechci tady rozject nějaký flame, ale co je pěknýho na trubce s křídlama?) jsou opravdu překrásní ptáci. Ale kdybych měl vybrat jen jedno, hlava mi říká Supermarine Spitfire (fakt jsem první, kdo ho jmenoval?), ale přeci jen vyberu jiný kus, a to Kjúšú J7W Šinden.
Většina těch tady jmenovaných strojů (říkám většina... MiG-21 nebo Su-22 objektivně moc krásy nepobrali, nechci tady rozject nějaký flame, ale co je pěknýho na trubce s křídlama?) jsou opravdu překrásní ptáci. Ale kdybych měl vybrat jen jedno, hlava mi říká Supermarine Spitfire (fakt jsem první, kdo ho jmenoval?), ale přeci jen vyberu jiný kus, a to Kjúšú J7W Šinden.
může být něco hezčího než F-14 Tomcat? 

- Montgomery
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Dávám hlas Delfínu
Není nic nesnesitelnějšího než hlupák, který má štěstí. Cicero
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Náhodou MiG-21 je krásny letadlo a minimálně Fka a i další téhle řady mají k trubce pěkný kousek...p3tris píše: (říkám většina... MiG-21 nebo Su-22 objektivně moc krásy nepobrali, nechci tady rozject nějaký flame, ale co je pěknýho na trubce s křídlama?) .

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
- Montgomery
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Aneb v jednoduchosti je krása
U mňa: 1sv. Albatros, 2sv. Avia B-534 a Cobra, súčastnosť: Su 27 ale top sú Tu-144 a AN 225 MRIA :-)
málo píšem,veľa čítam.
Copak myslíš za stroj tou Cobrou? nějak mě to nic neříká...hruso25 píše:U mňa: 1sv. Albatros, 2sv. Avia B-534 a Cobra, súčastnosť: Su 27 ale top sú Tu-144 a AN 225 MRIA :-)
Ospravedlňujem sa.kopy106 píše:Copak myslíš za stroj tou Cobrou? nějak mě to nic neříká...hruso25 píše:U mňa: 1sv. Albatros, 2sv. Avia B-534 a Cobra, súčastnosť: Su 27 ale top sú Tu-144 a AN 225 MRIA :-)

málo píšem,veľa čítam.
Tak to je mi jasné že banánek je taky můj favorit na kterého sem málem zapoměl, P-39Q je prostě taky boží letounek, který amíci nedokázali ocenit.... 

- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Já odmalička miloval Airacobry Mk.I v kabátku RAF.
- Montgomery
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Co udělat nějaké oficiální hlasování? Nominací je to docela dost, kdyby se to třeba rozdělilo na období, mohlo by to vypadat dobře.