Ionor píše:pridávanie klávesových skratiek je v bojových RTS nutnosť, keďže sú narozdiel od NFS nielen komplexnejšie, ale hrajú sa aj podstatne rýchlejšie ako ich predchodcovia, takže jeden MP zápas dáš bežne za cca 10-15min, kde väčšinu času tvorí boj a používanie mozgových buniek a nie čakanie na výstavbu budov a jednotiek, tj. väčšinu času sa venuješ tomu, čo je na bojových RTS zábavné...
Hral jsem kdejake RTS a jedine klavesove skratky, ktere jsem potreboval, bylo Ctrl+F1, +F2, ...
K te tve druhe casti, kde tvrdis, ze "väčšinu času tvorí boj a používanie mozgových buniek a nie čakanie na výstavbu budov a jednotiek, tj. väčšinu času sa venuješ tomu, čo je na bojových RTS zábavné...". To je jako rict, ze na dezertu je nejlepsi ta cast, kdyz uz si ho snedl. Kdyz jsem byl mlad (a ze to neni vubec davno), bylo na RTS zabavni a dulezite budovani zakladny a vyzadovalo to take pouzivani "mozgových buniek", jelikoz bylo treba zvazit mnoho faktoru (poloha zakladny, dostupnost surovin, prirodne prekazky) podle toho urcit "doktrinu" a "strategii" (aktivni obrana, nebo utok, vyrabet silne ale pomale zbrane, nebo radeji vice mobilnich jednotek atd) a pak boj byl uz jenom takova tresen, se skladkou nebo nekdy horkou prichuti

A take ruzne dlouhej cas vystavby mel velkej vyznam. Kdyz muzu mit v mziku postavenou zakladnu a armadu jakou chci a pak uz jenom klikat a valcit, tak to je opravdu zabava, panecku...
cover72 píše:...za nejlepší FPS desetiletí považuji Stalkera...
S tim STALKERem mas absolutni pravdu. Ja jsem si sveho prvniho STALKERa (CoP) koupil pred mesicem, vice mene jenom na kostovku, jako takou bokovku popri jinych hrach. Ale od te doby nehram nic jineho, jelikoz ted finisuji s SoC a ceka mne jeste CS. A pak jeste jednou vsechno s DMP modem
Jenom mne ser*u 2 veci: ze STALKER 2 je mrtev a ze Lost Alpha tak skoro zrejme nevyjde

Zato tuctovych sragor, sto krat prevarenych hernich temat, vznika nepreberni mnozstvi. A hry, ktere jsou revolucni, zajdou na ubyte
Ionor píše:Pre porovnanie ako sa hral C&C1 vs C&C Generals Zero Hour, ktorý predstavuje hrateľnosť, ktorú môžete očakávať od pokračovania...
Ja bych ti rad rekl, ktere video se mi libi vice, ale tobe by se to jiste nelibilo