Vážený pane plukovníku,TonyHazard píše:Tak tohle bylo moc dobré (pro neanglicky hovořící populaci to znamená "Velký bratr Tě sleduje..").p3tris píše:Big Brother is watching you...![]()
![]()
Jinak zde vítám zástupce vydavatelství Amercom, který přišel vysvětlit netradiční postup v jejich firmě.
Doufám, že si zástupce Amercomu najde čas i později na případné otázky. Například "Proč do některých trafik dojde zboží (modely) v úplném pořádku, kde není náznak poškození ochranného obalu a jinde je to placka s řádně očesaným modelem"?
Mohu uvést vlastní zkušenost, dříve chodilo do trafiky (kde jsem nakupoval), více modelů (asi i tři kusy), kde bylo možné si vybrat (někdy byly poškozeny všechny a vzal jsem ten nejméně poškozený), později však chodil pouze ten můj domluvený a stalo se vícekrát, že byl rozbitý a musel jsem model sehnat v jiné trafice.
děkuji Vám za milé přivítání. Distribuci titulů vydavatelství AMERCOM zajišťuje spol. Mediaprint & Kapa Pressegrosso, spol. s r. o. podle vlastních klíčů.
Zboží je k nám přepravováno v pevných kartonových krabicích a není páskované. Za další převoz, balení a rozvoz zodpovídá distributor. Mimo fyzických kontrol v regionech jsme odkázáni na Vaše informace o "poškozených kusech", které dostáváme prostřednictvím zákaznické linky a e-mailu amercom@amercom.cz. Pokud takové oznámení obdržíme, předáváme stížnost na distribuci v daném regionu/městě ředitelství distribuce a kontrolujeme nápravu. Bohužel, více v tomto směru vzhledem k nákladům nejsme schopni nyní udělat. Přístup distributora se v tomto ohledu v poslední době ovšem zlepšil a velké magazíny (Helikoptéry, Pevnosti) distribuují s větší opatrností, čemuž odpovídá i snížení počtu poškozených vratek. U titulu Bojová vozidla došlo k výraznému snížení nákladu (stejný problém byl u posledních čísel Vojenských letadel). Do ČR dostáváme jen náklady, které nám polský AMERCOM určí. Pokud je na trhu nedostatek zboží, tendence prodejců je pak jasná - prodat vše co dostanou. Opět zmíním možnost navštívit naši prodejnu a i dodatečně si vybrat z většího množství kusů. Pokud by Vám nevyhovovaly prodejní dny, lze se e-mailem domluvit na Vaší případné návštěvě, kde nepochybujeme, že si vyberete.
oprava (odstraněno číslo "5" z oslovení)

Další oprava u tří příspěvků, vhodnější je použít citaci a pak odpověď, jinak děkuji za vysvětlení.