Vtipy
Moderátor: jarl
-
- Kapitán
Re: Vtipy
Ve škole mají deváťáci hodinu angličtiny s mladou krásnou učitelkou. Do probíhající hodiny vstoupí inspektor. Nikde není volné místo, jen v poslední lavici vedle Pepíčka. Učitelka tam inspektora usadí a pokračuje ve výuce.
Na tabuli napíše anglicky větu a po žácích chce její překlad. V tom jí upadne křída, ona se pro ni ohne a minisukně jí odhalí kalhotky.
Nikdo se nehlásí, jen vzadu má ruku nahoře Pepíček. Učitelka začne větřit průšvih, ale nikdo jiný nereaguje, a tak se rozhodne Pepíčka vyvolat.
"Tak Pepíčku povídej, co znamená česky věta napsaná na tabuli?" Chlapec se postaví a říká: Já bych šoustal, já bych jí tááák šoustal!" Učitelka nejprve zrudne, pak zbělá a nakonec se na Pepíčka rozkřičí a nechá ho sednout s pětkou.
Pepíček se smutně sesune do lavice, loktem dloubne do inspektora a říká: "Když neumíš anglicky, tak příště neraď, trole !"
Na tabuli napíše anglicky větu a po žácích chce její překlad. V tom jí upadne křída, ona se pro ni ohne a minisukně jí odhalí kalhotky.
Nikdo se nehlásí, jen vzadu má ruku nahoře Pepíček. Učitelka začne větřit průšvih, ale nikdo jiný nereaguje, a tak se rozhodne Pepíčka vyvolat.
"Tak Pepíčku povídej, co znamená česky věta napsaná na tabuli?" Chlapec se postaví a říká: Já bych šoustal, já bych jí tááák šoustal!" Učitelka nejprve zrudne, pak zbělá a nakonec se na Pepíčka rozkřičí a nechá ho sednout s pětkou.
Pepíček se smutně sesune do lavice, loktem dloubne do inspektora a říká: "Když neumíš anglicky, tak příště neraď, trole !"
Lol, je skvělé vidět, jak vtipy mutují v čase podle aktuální společnosti. "Vole"-> "trole" 

- El Diablo
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Jeden trochu starší.
A teď předpověď pro islámské země: "Ve dne převážně F-14 až F-16, někde i F-18. V noci pak B-1 až B-52, ojediněle F-117,
nízko nad zemí očekávejte převážně A-10 nebo AH-64, upozorňujeme na občasný výskyt Tornad. V některých oblastech může i
něco spadnout, například GBU-27 a BGM-109. S postupující frontou bude od východu nadále přibývat také AV-8B, AH-1 a MH-47
a nemůžeme vyloučit ani případné AC-130. Jinak po celém území bude velmi horko, místy 7 000 stupňů Fahrenheita ve stínu,
ale v jeskyni očekávejte až 15 000 stupňů Fahrenheita."
A teď předpověď pro islámské země: "Ve dne převážně F-14 až F-16, někde i F-18. V noci pak B-1 až B-52, ojediněle F-117,
nízko nad zemí očekávejte převážně A-10 nebo AH-64, upozorňujeme na občasný výskyt Tornad. V některých oblastech může i
něco spadnout, například GBU-27 a BGM-109. S postupující frontou bude od východu nadále přibývat také AV-8B, AH-1 a MH-47
a nemůžeme vyloučit ani případné AC-130. Jinak po celém území bude velmi horko, místy 7 000 stupňů Fahrenheita ve stínu,
ale v jeskyni očekávejte až 15 000 stupňů Fahrenheita."

"Co cítíte, když střílíte teroristy?"
"Zpětný ráz."
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.
El Diablo: já věděl, že se nakonec Írán pustí do Saúdské arábie! 
Trismegistos: pěkná video. Podle čího scénáře vzniklo -- Greenorita Ecofeminist Collective nebo Římský kruh?
Ale abych jen nekibicoval --
Umře vyhulenec a přijde do pekla. Objeví se na obrovským poli konopí a
kouká, že na kraji sedí Bob Marley s nádherně ubaleným jointem.
Přijde k němu a Bob Marley se ho ptá:
- Máš zapalovač?
- Nemam.
- To je peklo, co?
jak pobavit stopaře:
- Zastavte, zeptejte se kolik je hodin a poté rychle odjeďte.
- Zeptejte se: "Máš strach ???"
- Při rychlosti nad 130 km/h simulujte epileptický záchvat.
- Vypijte za jízdy flašku 40% vodky.
- Při rychlosti nad 180 km/h pusťte volant a začněte strašně ječet.
- Po nastoupení stopaře se zadumaně dívejte na volant a poté vyřkněte zaklínadlo: "Abraka dabra, čárymáry fuk !!!" Poté vyčkejte pár minut, než se rozjedete se slovy: "Umřeme".
- Nedržte volant a tvrďte, že až vjedete do zatáčky, zhypnotizujete volant, aby se sám otočil.
- Dělejte mrtvého.
- Opakujte: "Vždycky jsem chtěl spáchat sebevraždu."
- Poté co stopař nastoupí zakřičte: "Ty vrahu !!!"
- Zastavte, otevřete kufr, vystupte a mluvte do kufru: "Jestli nebudeš hodnej, tak tě stáhnu z kůže !"
- Přilepte se co nejblíže k volantu a broukejte si: "Všechny je zabiju, všechny je zabiju."
- Při zpozorování policejního vozu začněte ječet: "Sakra, našli nás!" a snažte se nenápadně ujet.
- Zpívejte si nahlas: "Jsi moje máááma, moje máááma !"
- Jeďte s vykloněnou hlavou.
- Za jízdy se upřeně dívejte před sebe a zeptejte se: "Taky nevidíte vůbec nic ?"
- Sledujte upřeně tachometr a ustrašeně naříkejte: "Ne, ne, ne néé ééééééééé!"
- Před prudkou zatáčkou začněte brečet se slovy: "Já to nedokážu..."
- Vytáhněte mobil, vytočte jakékoliv číslo a mluvte do telefonu: "Haló, Zede, chytil jsem jednu mouchu."
- Vyhrožujte, že jestli nezačne zpívat Tragedy od Bee Gees, tak se nabouráte.
- Řiďte nohama.
- Při rychlosti 100 km/h v obci se zeptejte: "Kde že je ta brzda???"
- Utečte.
- Při policejní kontrole, či na celnici se vykloňte k strážníkovi a potichu šeptejte: "To je on, to je óóóón.
- Při nastoupení stopaře si nožem udělejte zářez na volantu.
- Hrajte retardovaného.
- Houpejte se v sedadle.
- Při vyložení stopaře se rozlučte se slovy: "Vím kde bydlíš" a s psychopatickým smíchem se rozjeďte pryč.

Trismegistos: pěkná video. Podle čího scénáře vzniklo -- Greenorita Ecofeminist Collective nebo Římský kruh?
Ale abych jen nekibicoval --
Umře vyhulenec a přijde do pekla. Objeví se na obrovským poli konopí a
kouká, že na kraji sedí Bob Marley s nádherně ubaleným jointem.
Přijde k němu a Bob Marley se ho ptá:
- Máš zapalovač?
- Nemam.
- To je peklo, co?
jak pobavit stopaře:
- Zastavte, zeptejte se kolik je hodin a poté rychle odjeďte.
- Zeptejte se: "Máš strach ???"
- Při rychlosti nad 130 km/h simulujte epileptický záchvat.
- Vypijte za jízdy flašku 40% vodky.
- Při rychlosti nad 180 km/h pusťte volant a začněte strašně ječet.
- Po nastoupení stopaře se zadumaně dívejte na volant a poté vyřkněte zaklínadlo: "Abraka dabra, čárymáry fuk !!!" Poté vyčkejte pár minut, než se rozjedete se slovy: "Umřeme".
- Nedržte volant a tvrďte, že až vjedete do zatáčky, zhypnotizujete volant, aby se sám otočil.
- Dělejte mrtvého.
- Opakujte: "Vždycky jsem chtěl spáchat sebevraždu."
- Poté co stopař nastoupí zakřičte: "Ty vrahu !!!"
- Zastavte, otevřete kufr, vystupte a mluvte do kufru: "Jestli nebudeš hodnej, tak tě stáhnu z kůže !"
- Přilepte se co nejblíže k volantu a broukejte si: "Všechny je zabiju, všechny je zabiju."
- Při zpozorování policejního vozu začněte ječet: "Sakra, našli nás!" a snažte se nenápadně ujet.
- Zpívejte si nahlas: "Jsi moje máááma, moje máááma !"
- Jeďte s vykloněnou hlavou.
- Za jízdy se upřeně dívejte před sebe a zeptejte se: "Taky nevidíte vůbec nic ?"
- Sledujte upřeně tachometr a ustrašeně naříkejte: "Ne, ne, ne néé ééééééééé!"
- Před prudkou zatáčkou začněte brečet se slovy: "Já to nedokážu..."
- Vytáhněte mobil, vytočte jakékoliv číslo a mluvte do telefonu: "Haló, Zede, chytil jsem jednu mouchu."
- Vyhrožujte, že jestli nezačne zpívat Tragedy od Bee Gees, tak se nabouráte.
- Řiďte nohama.
- Při rychlosti 100 km/h v obci se zeptejte: "Kde že je ta brzda???"
- Utečte.
- Při policejní kontrole, či na celnici se vykloňte k strážníkovi a potichu šeptejte: "To je on, to je óóóón.
- Při nastoupení stopaře si nožem udělejte zářez na volantu.
- Hrajte retardovaného.
- Houpejte se v sedadle.
- Při vyložení stopaře se rozlučte se slovy: "Vím kde bydlíš" a s psychopatickým smíchem se rozjeďte pryč.
-
- nadrotmistr
Udeľovanie Darwinovej ceny, tiež považuješ za uchýlku?skelet píše:Oc-14-4a-01. Tohle je sekce vtipy. Své úchylky si jdi léčit jinam

http://sk.wikipedia.org/wiki/Darwinova_cena
Len malé tajomstvá je potrebné chraniť,
tie veľké chráni nedôvera verejnosťi. Marshall McLuhar
tie veľké chráni nedôvera verejnosťi. Marshall McLuhar
- El Diablo
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Mohl bys alespoň naznačit?skelet píše:já bych ti něco napsal, ale nemůžu..

"Co cítíte, když střílíte teroristy?"
"Zpětný ráz."
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
skelet píše:já bych ti něco napsal, ale nemůžu..
Pánové, napište mi to přes SZ, a já vyhodnotím, co bylo lepší.jersey.se píše:A já bych mohl?![]()

(ale je třeba si pohnout, jsem tu jen do 18,00 (pak 3 dny mimo fórum)

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
-
- Kapitán
Kalousek přijde na zasedání vlády se dvěma papíry. Zamává prvním a říká: "Zde jsou vyjmenována opatření, která pokud schválíme, budou se mít lidé dobře až do konce svého života."Pak vytáhne druhý a říká: "A tady je seznam těch lidí."

"Ten znáte? Jdou tři náckové k BARu..."
-
- Kapitán
Tak to jsme dva. Tuhle scénku miluji (omlouvám se ale lepší verzi jsem nenašel).Stuka píše:Patřím do fan klubu Crashe a Eddieho.

To je prima, že je máš taky rád. Já je miluju a tuhle scénku obzvlášť. Na youtube je jenom v angličtině, jinak bych ji sem dala.
Celkově - je série Doba ledová super a český dabing je "božííí"
. Ale Crash a Eddie jsou mí nejoblíbenější. Klíďo by mohl být celej film jenom o těch dvou. Viděls tuhle ukázku z youtube? Ve filmu tyhle scénky nejsou, tak se koukni, umřeš smíchy.
http://www.youtube.com/watch?v=oaqzklBjmls
A jak se kluci seznámili s Diegem a Sidem? Jak je ostřelovali ze vzduchu? Geniální.
Diego: "A kdyby něco...Tak jich bylo 50 a byli to chřeštýši."
Celkově - je série Doba ledová super a český dabing je "božííí"

http://www.youtube.com/watch?v=oaqzklBjmls
A jak se kluci seznámili s Diegem a Sidem? Jak je ostřelovali ze vzduchu? Geniální.
Diego: "A kdyby něco...Tak jich bylo 50 a byli to chřeštýši."

TfujtajxlStuka píše:a český dabing je "božííí"

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs