Zajímalo by mě, co je to za mrtvé a zraněné Němce u té silnice? Kdo je zabil? Američané a nebo Sověti? Hlavně by mě zajímala ta žena, která je v 07:28...
Už jsem tenhle záběr kdysi v jednom dokumentu viděl.
http://www.youtube.com/watch?v=o_OYRqXN1mg
Moderátor: Pátrač
Tak jsou jen dvě možnosti.Tuchačevskij píše:Jak to myslíš, že sedí? Jo, to video je dost hnusné celé... Dýchá z něj taková zvláštní atmosféra. Na mě to právě také působí jako ústup. V těch prvních záběrech jsou vojáci ale neozbrojeni a vede je nějaká stráž. Také mě překvapilo, že je to barevné. Někteří mrtví tam jsou opravdu v dost divných pozicích. Ti ranění měli asi celkem také smůlu a později podlehli. Co si myslíš o té ženě?
Nádech, výdech, klídek....pokud chceš vybíjet nějaké předvolební emoce, tak zaparkuj v náležitém tématu a nevypouštěj tu nějaké nepodložené jedové sliny. Nejsem vědma, ale jsem si celkem jistý, že tohle má něco společného s volbami asi jako mrkev...Bax píše:která navíc vyvolala válku a vystavuješ ji zde na palbě pár hodin před volbami?
Pochopil bych, kdybys chtěl analyzovat celý odsun, ale švihnout sem z ničeho nic účelově sestříhané video a napsat, co si myslíte o ženě v 7. minutě? Dovol abych se zasmál. Myslím, že po 15 letech zvednu zadek a půjdu volit. Aby se obdobná svoloč, co je na videu už nevrátila do Čech.
Tak tenhle Tvůj příspěvek mě opravdu pobavil!!!Bax píše:No a Tuchačevskij... A co tím jako básník chtěl říci?
Že z cca 40 000 000 lidí pobitých ve WWII vybereš přeživší ženu s monoklem prohrané strany, která navíc vyvolala válku a vystavuješ ji zde na palbě pár hodin před volbami?
Pochopil bych, kdybys chtěl analyzovat celý odsun, ale švihnout sem z ničeho nic účelově sestříhané video a napsat, co si myslíte o ženě v 7. minutě? Dovol abych se zasmál. Myslím, že po 15 letech zvednu zadek a půjdu volit. Aby se obdobná svoloč, co je na videu už nevrátila do Čech.
Není to přece jen potvrzení slov premiéra Fica?
http://www.novinky.cz/domaci/291141-fic ... ocila.html
Právo: Myslíte si, že mohou mít na výsledek volby hlavy státu vliv média?
Fico: Když volby sleduji, a mohu je sledovat jen přes média, když jde o volby v jiném státě, tak se omezím pouze na konstatování, že mediální názorová jednostrannost, která je zcela evidentní, nemůže nikomu prospět.
Určitě mohlo, krvácení z uší, nosu, modřiny, zvracení, šok, hysterické reakce až na pokraji šílenství, cvakání čelistí a neschopnost mluvit to všechno jsou příznaky typické pro letecké a dělostřelecké přepady. K tomu plné kalhoty, ale ty se hůř filmují. Mám to od očitého svědka voják wermachtu, kolegy který byl u toho, když ruské Akacie načechraly sebevědomí českým filmařůmTuchačevskij píše: Prakticky všichni zranění a mrtví krvácejí z uší a nosu.
Mohlo by se opravdu jednat o letecký útok na kolonu. ??? S bombami, samozřejmě - od toho to krvácení.