SU-76M

M3 Lee
Další modely v sérii:
60. SU-122
Moderátor: jarl
Mám takové podezření, že tím ani tak nežije, jako že je přímo zaměstnancem polského Amercomu a nebo grafického studia, které pro ně připravuje podklady.TonyHazard píše:Já osobně si myslím, že časem s něčím určitě přijdou, mají toho na vydávání dost. Jak už bylo uvedeno, je potřeba si pohlídat Inkuba, ten tím žije.![]()
Počkej Tony. Ať je to uzavřený oficiálně se vším všudy po kompletní uzávěrce.TonyHazard píše:Myslím, že je také načase vyhlásit oficiální výsledky soutěže "Bojová vozidla", už asi k žádné změně nedojde. Pánové na 2. a 3. pořadí, hlídejte si SZ, oznámím tam odeslání výher (asi koncem příštího týdne), půjde to asi obyčejně, tak 2 -3 dny dodání.
Nebo mám s vyhlášením počkat, až vyjde poslední model?
Samozřejmě to nebude úplně obyč, ale pojištěné, označené jako křehké, ale nebude to "Dnes podáte, zítra dodáme".zved píše:A možná bych byl opatrný něco posílat poštou "obyčejně". Možná mám v poštu přehnanou nedůvěru, ale obyčejně bych dnes asi neposlal ani důležitější dopis. Protože za obyč. zásilky pošta jednoduše neručí ničímKdybys měl Tony možnost nechat výhru u někoho v Praze či Brně s tím, že by se to tam dalo vyzvednout, bylo by to také možné (asi i jistější a určitě zdarma).
Počkám tedy až vyjde poslední model a pak začnu rozesílat výhry.p3tris píše: Počkej Tony. Ať je to uzavřený oficiálně se vším všudy po kompletní uzávěrce.
O tom nepochybujiTonyHazard píše: Neboj, pokud se to ztratí, mám dost modelů, poslal bych Ti jiné.
Není to nic moc, pokud chceš nepřesnou informaci, je k dispozici zde (stav k únoru 2011): http://www.panzernet.net/php/index.php/ ... 078.0.htmlzved píše:TonyHazard píše:....Chtěl bych někdy vidět Tvoji sbírku. To musí být muzeum (a ne úplně malé)![]()
No asi ne. Ale tuhle kolekci jsem viděl i v Itálii. Tak kdyby nějaký našinec vyrazil na dovolenou do Bibione, třeba nám něco přiveze...TonyHazard píše:P3tris, nepojedeš náhodou do Francie? Mohl bys nám tam nakoupit všechny ty ruské samohybky.Moc se mi ty stroje líbí.
Vážně super, už jsem si odkaz uložil, abych ho nemusel později hledat.zved píše:Také objev - docela pecka: http://www.chmelar-diorama.cz/podkladov ... ikado1945/
Něco podobného jsme řešili už na str.43, tedy úpravu amercomáckých modelů po maďarsku.p3tris píše:..........Jakýsi Francouz, co si říká Patrice D upravuje modely z Altayácké kolekce na malé dioramátka. Musím říct, že podle mě vypadají sakra dobře: