Chudák Franz, pak se budeme muset složit na buchty, nůžky na plot a poštovný do USA

Moderátor: jarl
To video je určite podvrh. Hluk motoru a rotoru bezpečne prehluší streľbu. Otázne je, k čomu má slúžiť tento podvrh. Typoval by som, na monitorovanie,Polarfox píše:Dále může se to zdát být otravné, ale je nějak dokázáno, že se jednalo o střelbu z kulometů a že to byly ty vrtulníky? Viděl jsem dva pidičlánky a jedno nic neříkající video, kde to sice tak zní, ale svůl plat bych na to nevsadil ani omylem.
Promiň, tohle je na mě mococ-14-4a-01 píše:To video je určite podvrh. Hluk motoru a rotoru bezpečne prehluší streľbu. Otázne je, k čomu má slúžiť tento podvrh. Typoval by som, na monitorovanie,
ľudí, čo negatívne zareagujú.
není on někde u Kanady a Velkých jezer? pak by mu stačila potápěčská soupravaChudák Franz, pak se budeme muset složit na buchty, nůžky na plot a poštovný do USA
Chápem, že akčných filmoch to počuť, ale realita je ináPolarfox píše:Promiň, tohle je na mě mococ-14-4a-01 píše:To video je určite podvrh. Hluk motoru a rotoru bezpečne prehluší streľbu. Otázne je, k čomu má slúžiť tento podvrh. Typoval by som, na monitorovanie,
ľudí, čo negatívne zareagujú....jdu se raději odhlásit, než začnu být fakt ošklivej
Súhlasím s tebou, ale predmetné video je snímané z nadhľadu. To znamená, že rotorový prúd vzduchu strháva zvuk (streľbu) z paluby smerom dole,skelet píše:Taková M60 "přeřve" i pístový motor![]()