Musím říct, že jsem si po dlouhé době opravdu pochrochtal!!!!
Je fajn, že příspěvky jsou konečně přesunuty tam, kam patří. A to jest téma TANK MARK-IV
Moc mě potěšila tahle fotečka. Vysvětluje a konečně uvádí na pravou míru, jak byl řetěz samo-vyproštovacího trámu uchycen k pásům
Tyhle dva obrázky POSTUPNÉHO VÝVOJE tanku MARK, jak si vložil do úvodu si sehnal kde??

TonyHazard píše: Našel jsem soubor asi se 400 fotkami a obrázky, samozřejmě ty co jsem hledal, byly až na konci. Dám sem jen ty potřebné a pár dalších (stáhl jsem toho více), zbytek později.
Asi budu hodně otravný, ale viděl bych moc rád i ty ostatní fotky. Hlavně interier, detaily a klidně i nějaký ten nákres. Moc rád bych si je také uložil...
Doufám tedy, že je sem co nejdříve postupně vložíš. Zcela jistě budou vhodným doplněním k tématu...
Tahle fotografie moc pěkně udělaného modelu dnes na mě vyskočila od jednoho přátele ze zahraničí na Facebooku
(za povšimnutí stojí ty přídavné přípravky na článcích pásů ke zvětšení záběru stroje v podmáčeném terénu)
Tu scenérii bych nazval OTEVÍRÁNÍ KONZERVY NA ZÁPADNÍ FRONTĚ
(je vidět, že autor modelu se inspiroval obrázkem z nějaké publikace... Tam je ale vyobrazen tank MARK-I)