Vtipy
Moderátor: jarl
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Re: Vtipy
Hektor: 
Destroyman: skoro určitě ano, ale můžu se zeptat taty, jestli jsem si to blbě nezapamatoval. Z druhé strany to tam fungovalo kdoví kolik let, než je takhle zrušili. Třeba mohly mít vychytaný recept, lepší suroviny ( dozrálé na stromech a né cestou
, sbíraly se jen čerstvě upadnuté - zadarmo - už je nikdo nechtěl... ) a nebo prostě nebylo nic jiného (běžně dostupné). Silnice kterou stavěli, tam ještě pořád je...

Destroyman: skoro určitě ano, ale můžu se zeptat taty, jestli jsem si to blbě nezapamatoval. Z druhé strany to tam fungovalo kdoví kolik let, než je takhle zrušili. Třeba mohly mít vychytaný recept, lepší suroviny ( dozrálé na stromech a né cestou

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Vypálit snad ano - ale vypít? Jak kdo a jak co...Stuka píše:A já že se dá pálit úplně všechno - viď Dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
skelet:

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
Hej melón sa nedá ale napr banán je ideálny ano mám to od kamaráta známeho ako Pančo Villa ktorý s otcom bádal od 14 rokov.
Kto je ten Čonkin?
Teda ale zostane mi to v duši ako konštanta tak ako Pí, rýchlosť svetla, machovo číslo, číslo mojej ex tak aj slivovicoví ekvivalent. A teraz bratia a sestry vstúpte si do svedomia a priznajte koľko kt ste už odpálili?
Kto je ten Čonkin?
Teda ale zostane mi to v duši ako konštanta tak ako Pí, rýchlosť svetla, machovo číslo, číslo mojej ex tak aj slivovicoví ekvivalent. A teraz bratia a sestry vstúpte si do svedomia a priznajte koľko kt ste už odpálili?
- Destroyman
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Kamarát známy ako Pančo Villa.... na to dá reagovat jenom smajlíkem chytajícím se za hlavu, který tady bohužel není. Tak aspoň tohle:
Čonkin - hlavní postava Menzelova filmu Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina, klíčová scéna zde:

Čonkin - hlavní postava Menzelova filmu Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina, klíčová scéna zde:
さようなら。
Meloun se pálit dá, ale pozor při kvašení se musí přesně vyčíhnout čas pálení -pozdě, vyjde samo---er,- brzo taky. Odzkoušeno mým strýcem ,dělal brigádu ve velkoskladu Zeleniny. Stejné je to u broskví- odzkoušeno osobně.Když se jeden neulakotí na množství a nepřidává do kvasu cukr, vyjde božská manna./ 600l kvasu- cca 20l pochutiny/.

-
- Kapitán
Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako buzerant!
- Alchymista
- 5. Plukovník
Podľa jedného nemenovaného delfinkára, ktorý v Lýbii strávil pár rokov, jediné ovocie, z ktorého sa nedá "napáliť" sú banány...
Za najstrašnejšie pitie považoval "datľovicu" kvôli grádom a "mandarinkovicu", po ktorej smrdelo mandarinkami aj hovno ešte tri dni po pitke.
Za najstrašnejšie pitie považoval "datľovicu" kvôli grádom a "mandarinkovicu", po ktorej smrdelo mandarinkami aj hovno ešte tri dni po pitke.

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
- Franz Trubka
- 7. Major
No abych si taky prisadil, my jsme nepalili, ale kvasili. Mandarinkove vino v Libyi byla naprosto skvela pochoutka, 15 kg mandarinek, francouzke granulovane kvasnice, oloupat, poslapat jako zeli ve vane, promichat, prikryt a cekat.
Smrad z toho byl strasny, 3 dni jsme se myli u umyvadla, ale nakonec se nejaky spiritus a "bowle" se v te vane nasel. Pochopitelne nam to Ti, co byli lini loupat mandarinky a meli vic hvezd na rameni zakazali.
Je to uz vic jak 35 let, hezke vzpominky zustavaji...
Smrad z toho byl strasny, 3 dni jsme se myli u umyvadla, ale nakonec se nejaky spiritus a "bowle" se v te vane nasel. Pochopitelne nam to Ti, co byli lini loupat mandarinky a meli vic hvezd na rameni zakazali.
Je to uz vic jak 35 let, hezke vzpominky zustavaji...

Pink Floyd-On The Turning Away
zajimave, zajimave, otec tam byl taky, 2 roky. Přesně jak už to tady zaznělo, datlová šílenost a vany plný mandarinek. jinak k těm banánum, pil sem to, byla to dobrota. takže kvasit musí. Kamarád eště se svým známým toho tenkrát sehnali někde náklaďák za hodně levno(prej byly obouchané a už nahnědlé- neprodejné) celej rok sme pak na akcich pili banánovu šťávu :-) akorát popeláři museli asi dost čumět...... :-)
K této zajímavé témě - dodám perličky:
Pili jste pálenku z jehličí borovice sosny? Známý jí kdysi pil.
Údajně prý je vzácná pálenka z oskoruše (česky nevím - přeložilo mi to jako břek, ale to je asi blbost) prostě je to strom, který dává malé kulaté plody až za 40 let a dozrávají do takové nahnědlé měkké podoby. Kdysi už údajně za socializmu prý flaška pálenky z oskoruše stála 1.500 korun.
Jo, a doma mám rum rakouskej Stroh 86% - zvu vás.
Myslím, že ta flaška by nás všechny lehce odrovnala. 
Pili jste pálenku z jehličí borovice sosny? Známý jí kdysi pil.
Údajně prý je vzácná pálenka z oskoruše (česky nevím - přeložilo mi to jako břek, ale to je asi blbost) prostě je to strom, který dává malé kulaté plody až za 40 let a dozrávají do takové nahnědlé měkké podoby. Kdysi už údajně za socializmu prý flaška pálenky z oskoruše stála 1.500 korun.
Jo, a doma mám rum rakouskej Stroh 86% - zvu vás.

o oskeruši sem slyšel, a ta cena? no nevím je to možné ale podle toho co o ní píšou zde http://cs.wikipedia.org/wiki/Oskoru%C5%A1e tak je to spíš tím že u nás moc stromů prostě není
"Kvasit se dá cokoli, co obsahuje cukr." Citace ze skript "Výroba lihovin pro biotechnologie". 
Mch oskeruši známe: http://cs.wikipedia.org/wiki/Je%C5%99%C ... eru%C5%A1e
Ale nepil jsem.

Mch oskeruši známe: http://cs.wikipedia.org/wiki/Je%C5%99%C ... eru%C5%A1e
Ale nepil jsem.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus