Propagace
Moderátor: jarl
-
- Poddůstojník v záloze
- Kontaktovat uživatele:
Braun: ( sorry, ale budu tě tak asi ještě oslovovat dlouho, pač si jentak rychle nezvyknu
) Tak tě teda musím pochválit. Reklama vypadá dobře, název domeny taky ujde ( představoval jsem si ho trochu jinak, ale nevadí
) Zkusím teď zburcovat Liptona, Jochena, Melkora a další, aby jsme se tady zase sešli.

Dobře hoši, Liptone bude výborný když to zaplníš. Ty kvalitní příspěvky zařad do News - Rubrik, učíním tě moderátorem a objeví se ti roletové menu. Hodnosti dostanete stejné jaké jste měli, jestě je musím vytvořit, ale to je nezávislé. Koukněte na http://www.palba.cz/portal.php?news=categories tam jsou ty rubriky, potrobnější popis je v řádu fora.
Dobře hoši ted už nic nebrání rozjetý webu, Zahajte PALBU
Propagace pod www.palba.cz
je registrovaná i doména palba.net - do zálohy.
Už jsem portál zaregistroval na seznamu, centru, a atlasu, nějaký čas to potrvá než odkaz zařadí, pokud znáte jiný možnosti dělejte ale v neznámějších vyhledávačích jsem to už udělal
nazev Palba - Portál o druhé světové válce a vojenství. Samozřejmě, že propagace bude k ničemu dokud tady pořádně nic nebude, což bude záležet jen a jen na Vás, já také něčím přispěju, ale hlavně budu zajištovat tech. pomoc a chod fora.
Propagace pod www.palba.cz
je registrovaná i doména palba.net - do zálohy.
Už jsem portál zaregistroval na seznamu, centru, a atlasu, nějaký čas to potrvá než odkaz zařadí, pokud znáte jiný možnosti dělejte ale v neznámějších vyhledávačích jsem to už udělal
nazev Palba - Portál o druhé světové válce a vojenství. Samozřejmě, že propagace bude k ničemu dokud tady pořádně nic nebude, což bude záležet jen a jen na Vás, já také něčím přispěju, ale hlavně budu zajištovat tech. pomoc a chod fora.