McDonnell Douglas FA-18C Hornet, BuNo 165200, VFA-86 Sidewinders, MCAS Beaufort, NC, Ja

Moderátor: jarl
Nevím proč je to krásný kousek.F-8 byly a jsou jedinou výjimkou. Tohle éro se špatně prodávalo.
Já vím, ale počkám si na kamufláž "vf 84" určitě se bude zase vydávat.Jinak novinka bude teď v březnu.
No, nevím. Už jich bylo celkem 9 z různých let a k tomu 2 ks od vf-103.spider74 píše:Nevím proč je to krásný kousek.F-8 byly a jsou jedinou výjimkou. Tohle éro se špatně prodávalo.![]()
![]()
Já vím, ale počkám si na kamufláž "vf 84" určitě se bude zase vydávat.Jinak novinka bude teď v březnu.
Tak jsem se koukal a na Slovensku jsou F14 od CW k mání.....F-14B Tomcat VF-2 BOUNTY HUNTERS NE100, 2003 a F-14A Tomcat VF-41 BLACK ACES AJ102 1981.(bohužel ne v kamufláži vf 84 takže pro mě nepoužitelné, ale někdo to snad využijevelitel píše:Cha, cha. F-14 Jolly Rogers od CW v jakékoliv verzi neseženeš snad ani omylem. Leda někde na aukci, ale to si připrav minimálně 200,- USD, ale spíš víc. Ten model byl nedostatkový už v okamžiku vydání, jen se po něm zaprášilo.
Apropo, oficiální stránky CW jsou jen info o modelech, tam se nikdy neprodávaly. Od toho jsou distributoři, resp. retaileři - viz příslušný odkaz na CW stránkách.
A to by mě zas docela zajímalo jak je ten Tomcat od Valorů co se týče vzhledu a zpracování v porovnání s tím od Century ?? můžeš to trochu popsat ?Vlasta píše:to je solidní cenato se už vyplatí i ten 1/18 ... toho jsem chtěl, ale neprošlo to u manželky...takže jsem koupil toho od Forces of valor a jsem happy
Obávám se že tohle by se mi do vitrýny nevlezlo ani kdybych si kleknul na kolena a poprosilTen model 1:18 se mi také líbí, ještě, že letadla nesbírám.
Nevypadá to zle ............ale chtělo by to větší fotky ve větším rozlišení. Co to srovnání s F14 od CW ??????já už ho trochu zapatlalaby vypadal olétaně...nádrže jsem přebarvil, protože tyhle byly atraktivnější..samo, že jsem hledal podle fotek, zda tam mohly být nebo ne...