Pozvánka Palba Praha 2013.
Moderátor: jarl
Pozvánka Palba Praha 2013.
Pozvánka na sraz - Palba Praha 2013.
Kolegové a kolegyně - v termínu - buď sobota 8.června , nebo sobota 15. června, chceme zorganizovat - Palba Praha 2013.
Tak tohle vyznělo jako dohoda organizační skupiny, stejně jako předkládaný program.
Stále platí i tento rok, že účastnit se může každý příznivec Palby, čtenář Palby, náhodný pozorovatel Palby, stejně jako členové Palby.
Program:
1/ Muzeum Kbely - Zajišťuje Hans S( předběžný souhlas).
2/ Vojenské muzeum na Žižkově - Zajišťuje michan. ( V případě špatného počasí by Vojenské Muzeum Žižkov - bylo společným řešením a za1) a za 3) by odpadlo.)
3/ Muzeum Lešany - Zajišťuje Raytheon.
a) Sraz všech účastníků, kteří nepojedou do muzea Lešany je - v 10,00 u východu z autobusového nádraží Florenc - tak jako každým rokem.
Kdo by jel do Lešan, dozví se o srazu do Lešan o něco níže, v samostatném popisu.
b) Po skončení některého z programů, který si vyberete, bude posezení a volná zábava (předpokládá se od 16,00, když salónek přivítá každého, kdo se přihlásí, že jde na Praha Palba 2013 i ve 13,00)
v restauraci U Kozla, viz zde: http://www.ukozla.cz/
- klepni vlevo na jednotlivé tituly psané ručně. Na adrese: Jana Želivského 4 (Basilejské náměstí)
Praha 3; 130 00,
tel: 608 772 205 / 608 770 082 / 222 580 405
je tam i možnost podívat se na jídelníček.
Do restaurace U Kozla tramvají č. 9 z Bolzanovy ulice (hned vedle Hlavního nádraží) je přibližně 10 minut, když výstupní stanice je - Nákladové nádraží Žižkov II, odtud pěšky přibližně 4 minuty dolů směrem k Biskupcově ulici, když již vidíš restauraci U Kozla (jsou dvě stanice Nákladové nádraží Žižkov, ta druhá stanice je za zatáčkou ve směru od Hlavního nádraží).
Všechny prosím, aby nejprve dali najevo - kdo se zúčastní Srazu a poté, když se vyjádří kladně, aby se vyjádřili, který termín nejlépe vyhovuje a které akce by se chtěl zúčastnit (může být ve formě - např.:
Toník, zúčastním se, vyhovuje mi termín sobota 15. června a pojedu do Kbel...):
- sobota 8. června,
- sobota 15. června.
Pro Lešany - Muzeum Lešany - pan kolega Raytheon dodal informace o spojení, když vždy sraz je - 20 minut před odjezdem vlaku, nebo autobusu.
Muzeum Lešany:
Sraz účastníků pro prohlídku Muzea Lešany je v 8,00 na Hlavním nádraží před místy prodeje lístků na vlak.
Účastníci odjíždějí v 8 hodin 24 minut z Hlavního nádraží v Praze.
Jízda vlakem s pohledem na údolí řeky Sázavy je mimořádný zážitek - vřele všem doporučuji.
V 9 hodin 42 minut jsou v Krhanicích. Po přibližně 10ti až 15ti minutové chůzi jste v Muzeu Lešany.
Návrat:
Bude volba zda vlakem, či autobusem, nebo kombinaci obou dopravních prostředků.
- Návrat vlakem - odjezd ve 14 hodin 43 minut z Krhanic - vlak je v 16 hodin 10 minut na Hlavním nádraží, do restaurace U Kozla tramvají č. 9 z Bolzanovy ulice (hned vedle Hlavního nádraží) je přibližně 10 minut, když výstupní stanice je - Nákladové nádraží Žižkov II, odtud pěšky přibližně 4 minuty dolů směrem k Biskupcově ulici, když již vidíš restauraci U Kozla (jsou dvě stanice Nákladové nádraží Žižkov, ta druhá stanice je za zatáčkou ve směru od Hlavního nádraží).
- Návrat autobusem - od vlakového nádraží Krhanice odjíždí ve 14 hodin 40 minut autobus, který přijede v 15 hodin 41 minut na Metro Budějovická. Zde do metra trasa C, jízda přibližně 7 až 10 minut na Hlavní nádraží. Odtud z Bolzanovy ulice tramvají č. 9, je to opět po přibližně 10ti minutách stanice Nákladové nádraží Žižkov II, viz. výše.
- Kombinace autobus, vlak - autobusem ve 14 hodin 5 minut z Krhanic do Benešova - příjezd 14 hodin 40 minut. Z Benešova rychlíkem ve 14 hodin 59 minut do Prahy Hlavní nádraží - příjezd 15 hodin 35 minut. Odtud dál z Bolzanovy tramvají, jak již bylo dvakrát popsáno.
Kolegové a kolegyně - v termínu - buď sobota 8.června , nebo sobota 15. června, chceme zorganizovat - Palba Praha 2013.
Tak tohle vyznělo jako dohoda organizační skupiny, stejně jako předkládaný program.
Stále platí i tento rok, že účastnit se může každý příznivec Palby, čtenář Palby, náhodný pozorovatel Palby, stejně jako členové Palby.
Program:
1/ Muzeum Kbely - Zajišťuje Hans S( předběžný souhlas).
2/ Vojenské muzeum na Žižkově - Zajišťuje michan. ( V případě špatného počasí by Vojenské Muzeum Žižkov - bylo společným řešením a za1) a za 3) by odpadlo.)
3/ Muzeum Lešany - Zajišťuje Raytheon.
a) Sraz všech účastníků, kteří nepojedou do muzea Lešany je - v 10,00 u východu z autobusového nádraží Florenc - tak jako každým rokem.
Kdo by jel do Lešan, dozví se o srazu do Lešan o něco níže, v samostatném popisu.
b) Po skončení některého z programů, který si vyberete, bude posezení a volná zábava (předpokládá se od 16,00, když salónek přivítá každého, kdo se přihlásí, že jde na Praha Palba 2013 i ve 13,00)
v restauraci U Kozla, viz zde: http://www.ukozla.cz/
- klepni vlevo na jednotlivé tituly psané ručně. Na adrese: Jana Želivského 4 (Basilejské náměstí)
Praha 3; 130 00,
tel: 608 772 205 / 608 770 082 / 222 580 405
je tam i možnost podívat se na jídelníček.
Do restaurace U Kozla tramvají č. 9 z Bolzanovy ulice (hned vedle Hlavního nádraží) je přibližně 10 minut, když výstupní stanice je - Nákladové nádraží Žižkov II, odtud pěšky přibližně 4 minuty dolů směrem k Biskupcově ulici, když již vidíš restauraci U Kozla (jsou dvě stanice Nákladové nádraží Žižkov, ta druhá stanice je za zatáčkou ve směru od Hlavního nádraží).
Všechny prosím, aby nejprve dali najevo - kdo se zúčastní Srazu a poté, když se vyjádří kladně, aby se vyjádřili, který termín nejlépe vyhovuje a které akce by se chtěl zúčastnit (může být ve formě - např.:
Toník, zúčastním se, vyhovuje mi termín sobota 15. června a pojedu do Kbel...):
- sobota 8. června,
- sobota 15. června.
Pro Lešany - Muzeum Lešany - pan kolega Raytheon dodal informace o spojení, když vždy sraz je - 20 minut před odjezdem vlaku, nebo autobusu.
Muzeum Lešany:
Sraz účastníků pro prohlídku Muzea Lešany je v 8,00 na Hlavním nádraží před místy prodeje lístků na vlak.
Účastníci odjíždějí v 8 hodin 24 minut z Hlavního nádraží v Praze.
Jízda vlakem s pohledem na údolí řeky Sázavy je mimořádný zážitek - vřele všem doporučuji.
V 9 hodin 42 minut jsou v Krhanicích. Po přibližně 10ti až 15ti minutové chůzi jste v Muzeu Lešany.
Návrat:
Bude volba zda vlakem, či autobusem, nebo kombinaci obou dopravních prostředků.
- Návrat vlakem - odjezd ve 14 hodin 43 minut z Krhanic - vlak je v 16 hodin 10 minut na Hlavním nádraží, do restaurace U Kozla tramvají č. 9 z Bolzanovy ulice (hned vedle Hlavního nádraží) je přibližně 10 minut, když výstupní stanice je - Nákladové nádraží Žižkov II, odtud pěšky přibližně 4 minuty dolů směrem k Biskupcově ulici, když již vidíš restauraci U Kozla (jsou dvě stanice Nákladové nádraží Žižkov, ta druhá stanice je za zatáčkou ve směru od Hlavního nádraží).
- Návrat autobusem - od vlakového nádraží Krhanice odjíždí ve 14 hodin 40 minut autobus, který přijede v 15 hodin 41 minut na Metro Budějovická. Zde do metra trasa C, jízda přibližně 7 až 10 minut na Hlavní nádraží. Odtud z Bolzanovy ulice tramvají č. 9, je to opět po přibližně 10ti minutách stanice Nákladové nádraží Žižkov II, viz. výše.
- Kombinace autobus, vlak - autobusem ve 14 hodin 5 minut z Krhanic do Benešova - příjezd 14 hodin 40 minut. Z Benešova rychlíkem ve 14 hodin 59 minut do Prahy Hlavní nádraží - příjezd 15 hodin 35 minut. Odtud dál z Bolzanovy tramvají, jak již bylo dvakrát popsáno.

Re: Pozvánka Palba Praha 2013.
Vážené kolegyně,
po přečtení pozvánky na sraz Palby od Michana se prosím nelekejte. I zde na Palbě platí základní pravidlo slušného chování a to, že nejdřív se oslovují ženy A AŽ POTOM muži. Takže se nemusíte bát, že U Kozla budete muset jenom roznášet pivo, přikyvovat, usmívat se a tancovat na stole. Budete moci i občas něco říct, ale roznášce piva se bohužel nevyhnete.
Tímto Vás (ve jménu ženského osazenstva Palby) srdečně zvu.

po přečtení pozvánky na sraz Palby od Michana se prosím nelekejte. I zde na Palbě platí základní pravidlo slušného chování a to, že nejdřív se oslovují ženy A AŽ POTOM muži. Takže se nemusíte bát, že U Kozla budete muset jenom roznášet pivo, přikyvovat, usmívat se a tancovat na stole. Budete moci i občas něco říct, ale roznášce piva se bohužel nevyhnete.
Tímto Vás (ve jménu ženského osazenstva Palby) srdečně zvu.

Tak ještě, že na vojenském portálu máme vojenskou estétku - někdo musí přeci znát co se sluší a patří.
Tím jsou zřejmě také 2x zvány asi 3 kolegyně...
Tím jsou zřejmě také 2x zvány asi 3 kolegyně...

- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Já hlavně doufám, že Fräulein Stuka dorazí? 

Pro "vtipnou Stuka" snad i na tom stole! 
Ale né hned odpoledne a horší je, že nerad tančím sám - i když - jednou za rok?!
Dovolím se mojich drahých doma v tomto pořadí:
1) všech vnoučat.
2) dcery a syna.
3) "Drahé polovičky" - mé ženy.
Věřím tomu "heslu" - Jednou za rok?!

Ale né hned odpoledne a horší je, že nerad tančím sám - i když - jednou za rok?!

Dovolím se mojich drahých doma v tomto pořadí:
1) všech vnoučat.
2) dcery a syna.
3) "Drahé polovičky" - mé ženy.
Věřím tomu "heslu" - Jednou za rok?!

- Pozorovatel-signalista
- nadrotmistr
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by se tohle jistojistě uďálo, tak snad začnu přesvědčovat Pátrače, abychom se také vydali na dálný severozápad, protože to by byl pohled, jaký se naskytne jen jednou za životStuka píše:Když Michan zatancuje na stole, tak jo.

„Dámo, vy jste pravý gentleman.”
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
Ano, předtím než se někdo zeptá, já jsem ta Pozorovatel-signalista, Pátračova pobočnice (čili ani jeho pes, ani jeho vnuk, aby bylo jasno). Pokud jste se s ním nějak nepohodli, prosím, uvědomte si, že co vy zvířátka jste si podělali, nás rybiček se netýká.
Chtít po mně vyjádření více, jak týden dopředu je asi jako chtít po meteorolozích spolehlivou předpověď počasí za stejné období, ale v kalendáři nic nemám a rád bych dorazil. Až navečer na posezení, jak je mým zavedeným zvykem.
Pozorovatel - Signalista a Pátrač jsou vřele zváni a o tanci se domluvíme na místě. ( Co já vím, po páté, sedmé Plzni jak budu chtít - 1x za rok, - tančit?)
Samozřejmě zveme vřele i kolegyni Ljubov.
Pane kolego p3tris vřele Tě zveme na Sraz - máš zde na Palbě skvělé věci.
Ještě chci pane kolego Cover72 říci, že s Tebou počítáme a děkujeme, že ses ozval.
Dali jsme sem upoutávku - Pozvánku - dříve, aby všichni měli možnost se připravit.
Nechť si každý rozmyslí, udělá kalendář a pak se rozhodne.
Za sebe říkám nejraději bych 15. června. Kbely.
Pokud se většina rohodne pro sobotu 8. června přizpůsobím se a opět Kbely. V případě špatného počasí Vojenské Muzeum na Žizkově. Stále je tam co objevovat.
Samozřejmě zveme vřele i kolegyni Ljubov.
Pane kolego p3tris vřele Tě zveme na Sraz - máš zde na Palbě skvělé věci.
Ještě chci pane kolego Cover72 říci, že s Tebou počítáme a děkujeme, že ses ozval.
Dali jsme sem upoutávku - Pozvánku - dříve, aby všichni měli možnost se připravit.
Nechť si každý rozmyslí, udělá kalendář a pak se rozhodne.
Za sebe říkám nejraději bych 15. června. Kbely.
Pokud se většina rohodne pro sobotu 8. června přizpůsobím se a opět Kbely. V případě špatného počasí Vojenské Muzeum na Žizkově. Stále je tam co objevovat.

Ještě jednou - sem patří vyjádření o Srazu Palby 2013.
Ostatní po zkušenostech mažu.
Ostatní po zkušenostech mažu.

- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Pravda je, že když na srazu byla spanilá růžička v podobě Pozorovatele-Signalisty, bylo vše mnohem více...interesantní
Takže pokud ženy dorazí, tak já ten Michanův stolní tanec nějak domluvím 

Přijedu rád.
Oba termíny mi vyhovují stejně.
Nejraději bych do Kbel, nepohrdnu ani Žižkovem. Lešany jedině pokud mě tam a zpět někdo vezme autem (chodit po muzeu, a ještě k tomu k vlaku a od vlaku a zase k vlaku... by mi trvalo i dva dny
).
Oba termíny mi vyhovují stejně.
Nejraději bych do Kbel, nepohrdnu ani Žižkovem. Lešany jedině pokud mě tam a zpět někdo vezme autem (chodit po muzeu, a ještě k tomu k vlaku a od vlaku a zase k vlaku... by mi trvalo i dva dny

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Mr. Felix
chci do Lešan
vyhovuje mi lépe 8.června, ale může být i druhý termín
nesešel bych se ráno na hlaváku, mám to dost zajížďku, ale přijel bych rovnou do Lešan, z Lešan do hospody již mohu s ostatními.
chci do Lešan
vyhovuje mi lépe 8.června, ale může být i druhý termín
nesešel bych se ráno na hlaváku, mám to dost zajížďku, ale přijel bych rovnou do Lešan, z Lešan do hospody již mohu s ostatními.

- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Já bych raději Lešany, ve Kbelech jsem několikrát do roka a v Lešanech jsem ještě nebyl.
Alfíku, na palubě mého Grossdeutschlandskyho vozu budeš vítán, samozřejmě jako kdokoliv další. Čtyři se do něj vejdeme myslím celkem pohodlně
Alfíku, na palubě mého Grossdeutschlandskyho vozu budeš vítán, samozřejmě jako kdokoliv další. Čtyři se do něj vejdeme myslím celkem pohodlně

Taky jsem tam ještě nebyl. Grosdojčlandský vůz mi neva
ve šturmu sice lítám zásadně za spojence, ale ve WWIIOL zase střílím zásadně za osu
Ještě to dopilujem, jako kde sraz a podobně.
Navíc (jak jsem se dozvěděl večer) budu muset řešit i ubytování. V červnu budou mí přátelé co u nich přespávám když jedu třeba do Wingsu mimo. Hmmm... no mám na to víc jak měsíc
, v nejhorším budu spát tam co posledně - bylo to tam dražší a fůra nevyužitých postelí (bydlel jsem vlastně v celém bytě). Kdyby někdo chtěl, podělili bychom se. Stálo to myslím kolem 1700,- na víkend, a byly tam 4 normální postele a dva gauče - pokud někdo pojede a nebude mít kde se uložit, dohodnem se.

Navíc (jak jsem se dozvěděl večer) budu muset řešit i ubytování. V červnu budou mí přátelé co u nich přespávám když jedu třeba do Wingsu mimo. Hmmm... no mám na to víc jak měsíc

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Nechci vám do toho kecat, ale ten první termín je už za měsíc. Možná byste mohli rozhodnout (a zveřejnit) kdy tedy, abychom se mohli přizpůsobit (u mě jde i o objednávku noclehu - a možná u některých dalších se kterými bych se rád seznámil - spec. s dámami
).

- jersey.se
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Že bych se tentokrát taky okázal? 

Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
Tak, a pro mne termín 8. padá, to jsem za Brnem.