velitel píše:Co to je za terminus technikus "nepřípustná cena".
Buď to chci a žádná cena mě nezastaví nebo mě to nezajímá nebo je to shit a když to bude za korunu, tak si to přeci nebudu kupovat.
Nebo si samozřejmě můžu počkat. jestli to nepůjde dolů, ale na to bych u těchto sérií, které vychází jen někde moc nespoléhal.
Na konkrétní modely jsem se nedíval, ale obecně na e bay jsou ceny vcelku slušné. Horší je to s poštovným. To docela bývá rána.
Jak jsem zde příspěvek dával, bylo mi hned jasné, že budeš reagovat.

Máš pravdu, že na eBay jsou slušné ceny. Záleží však zda-li jsem ochoten dát za konkrétní model určitou sumu, také pokud určitý model chci, na cenu se nedívám. Ale nejsem ochoten dát za model od IXO/Altaya třeba 900,- nebo 700,- Kč.
Terminus technikus "nepřípustná cena" je třeba model IXO/Altaya STRV 013B za 400,- + 500,- poštovné nebo za stejnou cenu MCV-80 WARRIOR, který se moc neliší od licenčního Amercomu. Jako nepřístupnou cenu mohu také považovat 750,- Kč za model M163 A1 Vulcan nebo M7 Priest od IXO/Altaya a takových je tam více a také by se mi hodily do sbírky.
Samozřejmě jsou tam i nižší ceny, ale modely se dost podobají těm od Amercomu (ty se tam dají také koupit).

Naopak třeba za tento model jsem ochoten dát 500,- +250,- Kč