Moderátor: jarl
A jsme zase obloukem u tohospider74 píše:Je to docela kus, ale za Amercom bych to osobně asi nedal. Ale to není podstatné, někdo by to zase nedal za něco jiného, co jsem koupil jindy já. Ty otřepy a přesahy na spojích jsou u Ameromu asi běžný standart i když za tu cenu ....... Pokud tam, ale není žádná brutální pokroucenina jako u ostatních modelů tak gratuluji a pokud jsi spokojený je to to hlavní.
To se máš já Tomcata nemám..........poladím, doladím a pověsím ho vedle tomcata nad kompl
Sice se to sem nehodí, ale sbíráme, sbírám a vše určitě nemám. Tento týden jsem sehnal pěkné figurky k technice, počítám však se ztrátami, až to vnuk zjistí.spider74 píše:Nějak tady v poslední době chcípl pes...........buď už nikdo nic nesbírá a nebo už všichni všechno mají.![]()
![]()
Já si před koupí velikost ověřoval, i když je tam uvedeno H0 / 00 tak jsou velcí 23 - 25 mm a to docela jde, nekupte to za stovku.p3tris píše:Figurky to nejsou úplně škaredé, ale k technice se moc nehodí. Leda že by to byli nějací zakrslíci. Přece jen je v 1:87(H0) a 1:72 trochu rozdíl. A taky škoda, že těm NATO vojclům někdo namaloval helmy načerno, to bude chtít opravit.
Nicméně Airfix jako takový dělá celkem pěknou škálu figurek v 1:72 za rozumné ceny:
http://www.airfix.com/airfix-products/d ... e-figures/
Až mi dojdou, tak to upřesním, ale takto shora to vypadá na kulomet na dvojnožce.Montgomery píše:Mimochodem co to má ten německý plazící se voják ve druhé řadě. Jako malej jsem tuhle postavičku taky měl a nemohl jsem přijít na to, kdo to je.