Muslimská otázka

Komentáře aktuálního dění ...

Moderátor: jarl

Pravidla fóra
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.

Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".

Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.

Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Zamčeno
Lord
1. Armádní generál
1. Armádní generál

Re: Muslimská otázka

Příspěvek od Lord »

U nás to jsou spíše "pravdoláskaři", Putna, apod. :), ale to bych tady opravdu neřešil.
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Bleu
7. Major
7. Major
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bleu »

http://eretz.cz/2013/05/izraelsti-exper ... muze-sama/
kdo si to měl pláclé na zdi na FB...

Edit - ja v nějaké převzetí Evropy islámem moc nevěřim, spíš si myslím, že to skončí válkou v které musulmani dostanou na kokos a začnou pro ně krušný chvíle...
Obrázek

"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
- Anonym -

Historie bude mít právo nárokovat si místo mezi znalostmi opravdu hodnými úsilí pouze tehdy, pokud nám místo pouhého výčtu postrádajícího souvislosti a prakticky i omezení umožní racionální řazení a postupnou srozumitelnost.
Marc Bloch, 1942
CAT
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od CAT »

Já prostě souhlas s Bleu, ale to asi nikoho nepřekvapí :-D. Dám příklad proč když se něco u nás semele, tak to budou oni kdo dostanou na držky... Máme stát ve kterém je podle odhadů 15 až 20K muslimů z toho praktikujících je cca 1000. Náckové tu mají podle odhadů od 5K do 10K tvrdého jádra a to je dnes, kdy je společnost ještě pořád značně tolerantní... Kolik bude harcore muslimů z té praktikující tisícovky? 100? 500? To tady nehraje roli, je to tak málo oproti harcore extrémistům (do kterejch nepočítám hooligans a další skupiny které by se přidali)... Stejné to bude i v jiných zemích evropy, čísla se budou lišit, ale poměry budou přibližně stejné...
Obrázek
"We can't restore our civilization with somebody else's babies."
"Settlemunt my arse, let's slot floppies"
kopapaka
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od kopapaka »

Bleu píše:Edit - ja v nějaké převzetí Evropy islámem moc nevěřim, spíš si myslím, že to skončí válkou v které musulmani dostanou na kokos a začnou pro ně krušný chvíle...
Válkou... U nás bych v tom při aktuálním stavu muslimů neviděl až takový problém.
Jenže co taková Francie a třeba Německo, o dalších víc "naplněných" státech ani nemluvě.
Co kdyby se naplnil Libyjský či Syrský scénář - včetně zahraničních "bojovníků za svobodu"?
ObrázekObrázek Obrázek
"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
Bleu
7. Major
7. Major
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bleu »

kopapaka - bude víc mrtvol, jiný rozdíl v tom nevidím. :neutral:
Obrázek

"Slepému neukážeš, hluchému nepovíš, debilovi nedokážeš..."
- Anonym -

Historie bude mít právo nárokovat si místo mezi znalostmi opravdu hodnými úsilí pouze tehdy, pokud nám místo pouhého výčtu postrádajícího souvislosti a prakticky i omezení umožní racionální řazení a postupnou srozumitelnost.
Marc Bloch, 1942
Zdeněk
rotmistr
rotmistr

Příspěvek od Zdeněk »

Příteli z Prostějova, neřekl jsem "jen" vražda. Řekl jsem "brutální a stupidní vražda", na kterou je potřeba tvrdě a nekompromisně reagovat. Podobná, jako když nějací psychopati vystřílejí školu. Skutečné nebezpečí ale není sám atentát, spočívá především v očekávání EFEKTU, který se bohužel dostavuje.
Co se týče ohrožení naší kultury, není jádrem problému imigrace, ale spíš skutečnost, že naše společnost je v určité krizi a proto vůči imigraci slabá. Imigrace a další potíže náš problém jen odráží, nejsou jeho samotnou podstatou. Jestli kultura přežije nebo ne, závisí na její životaschopnosti, ne na počtu atentátů. Bude-li naše společenská kultura dostatečně silná, zákony pevné, vládní systém fungující atd., Evropa tyto problémy vyřeší stejně jako v jiné (a závažnější) v minulosti. Bude si umět nastavit pravidla, vybrat lidi, kteří je definují, a také pak ta pravidla vyžadovat. Imigrační skupiny je pak budou přijímat nebo tu nebudou. Životaschopnost určité kultury či společnosti ovšem není věc, kterou lze uměle nařídit. Společnost ji buď má a poradí si, nebo ne a zanikne. A nejde až tak o křesťanství.
V čem s Tebou dále nesouhlasím, jak už jsem psal, je vidění "oni"= jeden blok. Muslimové jsou z různých zemí se zcela jinou společenskou kulturou, jsou z různých sociálních vrstev, mají různý jazyk. Třeba do Británie nebo Francie také přicházeli v různých obdobích, různě úspěšně se v nových zemích prosazují, určitě bude různá i úroveň kriminality, tendence k dogmatismu, vztah k násilí, potřeba stavět si mešity a denně je navštěvovat atd. Nejde o to, zda mají nějaké ofi zástupce a ti činí proklamace, jde o to, zda se naučí jazyk, nešroubují bomby, platí daně atd. Možná jsem naivní, ale jsem přesvědčen, že těch slušných je mnohem víc, než kolik Ti předloží dojem z médií. Z té různorodosti vyplývá, že také podstata problému je mnohem členitější, ale v zásadě by všude měla platit zásada rovného a vymáhaného ZÁKONA.
Ten, kdo je náš skutečný nepřítel (vedle naší vlastní slabosti), jsou malé psychopatické skupiny, které se snaží ten Tebou viděný blok teprve vytvořit a šoupnout pod sebe. Smyslem atentátu není, jak Ty říkáš, ověřit si, že jsme na sračky. Smyslem je zapůsobit na určité skupiny, dát věci do pohybu, narušit řád a v chaosu prosazovat svoje cíle. Říkat původním Evropanům "bojte se nás", muslimům zase "mstíme Vás" a "ochráníme Vás" (i když jejich ohrožení sami uměle vytvářejí). A nejde jim o nějakou korektnost vůči islámu, neuspokojí je nevyvěšení vánočního stromečku. Ústupky je jen posílí, oni chtějí MOC. Úplnou a absolutní.
Obrázek
Stuka
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Stuka »

Já nevidím - z dlouhodobého hlediska - osud Evropy růžově. Nejen že Evropané vymírají a do určité míry možná i degenerují ale také - bohužel musím to slovo použít i když se mi příčí - rasová čistota Evropy mizí. Takže v budoucnu už nebude asi běloch jako samostatná rasa existovat a také asi Evropu v rámci migrace (nemusí jít ani o válku) zaplní jiné rasy nebo míšenci a ti si přinesou své zvyky, práva, víru atd. Zabránit se jim v tom už asi nedá, protože nemůžeme, nebo nechceme nebo se bojíme - aby se to náhodou nezvrhlo k řešení, které volilo nacistické Německo. Bludný kruh.
ObrázekObrázek
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál

Příspěvek od skelet »

aby menšiny mohly ovládnout většinu musí být většina ukolébána do bezstarostnosti. A v té majorita od konce sedmdesátých let byla, díky relativně silné ekonomice.. jenže zlaté ekonomické časy skončily, respektive končí. A tím se u populace objevuje nespokojenost, následovaná frustrací. A tato frustrace bude mít za následek stále menší dávku tolerance. Tedy záleží jen na tom jak rychle a jak moc se podaří zvrátit ekonomickou krizi v EU.
Jinak Stuko vůbec nejde o čistotu rasy.. jde jen o dodržování zákonů a vzájemné tolerance.
ObrázekObrázekObrázek
950
praporčík
praporčík

Příspěvek od 950 »

Asi jednou nastane čas, kdy si budeme k záchraně naší Evropy vybrat: Buď budeme nečinně přihlížet a dál věřit naší humanistické a tolerantní multikulti slaboučké až naivní demokracii a sledovat, jak se náš kontinent mění v Europastán pod nadvládou půlměsíce se všemi těmi středověkými móresy zv. islámské právo a pak budeme mít opět dvě možnosti: buď konvertovat k islámu, abychom se nestali bezprávnou a jen trpěnou rájou jako křesťané resp. nemuslimové na evropském území okupovaném Osmanskou říší (Přizpůsobovat se, to bohužel umíme - viz spolupráce mnohých s gestapem o vlastní vůli či prospěchářský vstup do KSČ a být tzv. u komančů, abychom se měli dobře a nevyčnívali). Tak nějak to za Turků udělaly tisíce Bulharů, Srbů v Bosně a Hercegovině (dnes zv. Bosňáci) a Albánci skoro všichni, a nebo tou rájou být a trpět. (Rája = cosi jako nevěřící dobytek). Varianta dvě: Zdravě se nasrat. Praštit do stolu a zařvat: "A dost!", ale v tom případě zahodit za hlavu naivistické představy o multikulturním soužití a humanitě a přijmout nějakou formu tvrdého režimu (říkejte si tomu třeba totalitního) který už žádnou další imigraci nebude trpět a který dá jasně najevo, kdo je tu domácí a kdo host! Kdo se odmítne přizpůsobit, ať jde tam, odkud přišel. Bude to sice nehumánní, snad odpudivé, ale jak účinné!
Nad životem pod půlměsícem a dle pravidel koránu by se měly zamýšlet hlavně naše milé slečny a dámy. Možná sice budete mít v posteli mouřenína s velkým p..., ale zároveň nebudete mít žádná práva, budete chodit zahalené a dětičky mu budete rodit jako na běžícím pásu. Na žalobu pro domácí násilí zapomeňte, protože v islámu budete de facto majetkem svého muže a to, že vám nařeže bude jeho soukromá věc, do níž mu nesmí nikdo z venčí kecat. Chcete vypadat jako ty chuděry třeba v Afghánistánu? To by byl konec minisukním a upnutým tričkům, konec běhání po diskoškách a flirtování s mládenci po nocích. Vezmete si toho, koho vám vyhlédne tatík. To jen tak na okraj.
Tempik
Kapitán
Kapitán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tempik »

S těmi Albánci, Srby a Bosňáky se docela pleteš. Oni se nepodřídili muslimům, oni byli humanitárně bombardováni NATO a nic jiného jim nezbylo. A smutnou stránkou je, že se na tom podíleli i češi, kdy nečině přihlíželi vypalováním kostelů v Srbsku zasranýma (slušnější slovo mě opravdu nenapadá) Albánskýma turbanama. Tisíce evropanů bylo povražděno těmi, kteří je měli chránit, tisíce jich tam zahynulo těmi, před kterými měli bt chráněni.
A ano, budeme nečině přihlížet. Taková už je doba.
cover72
7. Major
7. Major

Příspěvek od cover72 »

Fór je v tom, že jak napsal ten amatérský demograf v článku "je občanská válka v roce 2025 nevyhnutelná? (omlouvám se za něj, je to můj snad první překlad), "argument, že umírnění muslimové se do toho nezapojí je ošidný - jakmile začnou zvěrstva v duchu oko za oko, všichni budou nuceni se jasně vyhranit a přidat se k jedné či druhé straně. Nic mezi prostě není."
A počty se mohou a patrně budou měnit.
Nehledě na to, že vítězství nácků či komoušů není jako alternativa taky nic, o co by rozumný člověk stál.

Mně se to nelíbí, protože když jsem koukal na ten dokument z Bosny "Warriors", říkal jsem si, že to by byla ironie osudu, kdybych musel z etických důvodů bránit se zbraní v ruce nevinné umírněné muslimy proti extremistům -- jsem tedy přesně ten, kdo nemá rád černobílo, fanatismus a radikalizaci a osciluji okolo středu. Leč když jde o přežití, všechno se hroutí :( Striktně se držet své etiky člověk může tehdy, když odpovídá jen sám za sebe a nejhorší, co se mu může stát je, že ztratí svůj život. Když odpovídá za manželku a děcka, je to nekonečněkrát složitější a snad ani není možné se rozhodnout naprosto správně a morálně :( (což je jeden z důvodů, proč při svém pesimismu rozhodně nespěchám ani na jedno. Rozením dětí to tu fakt nezachráníme a naopak je slušná šance, že jim zařídíme nepěkný život. Když už má někdo děcka, tak ať je bere na puťáky, učí přežití v přírodě a učí je sportovně střílet -- to vše se dá učit jako nevinná zábava bez toho, aby je to deprimovalo, je to užitečné a dobré i samo o sobě... A pokud se společnost propadne do občanské války, dává jim to o hodně lepší startovní pozici. S takovou by mohly i přežít.)

Zdeněk: znova opakuji: téměř všechny mešity jsou ovládány Wahhabisty, kteří si je prostě koupili. Když všichni poslouchají stejné radikální učitele, tak je jedno, že jsou z různých prostředí a generací.
Ten dokument Mosque Unvercover byl zakazován a je mizen z youtube. Je totiž "politicky nekorektní" ukazovat, že Multikupti je lež a ve vládou podporovaných mešitách, oceňovaných za "mír" a "dialog" přednášejí nejhorší fanatici nenávistné kydy o přípravě na válku o Evropu.
Mirek58
7. Major
7. Major

Příspěvek od Mirek58 »

950:
Máš pravdu, ale uvědomuješ si, že v případě tebou nastíněné varianty č.dvě , hrozí spoustě "politiků a na ně zavěšených pijavic "prázdné korejtko?
A co to spustěj za mazec? Jim totiž "vahábita" nasype do žlabu pěkně vrchovatě. A o to by mohli přijít.
ObrázekObrázek
950
praporčík
praporčík

Příspěvek od 950 »

Já o Albáncích, Bosňácích a pod. nemluvil v souvislosti se situací v 90. letech minulého stol., ale o době 14. a 15. stol. Tehdy obyvatelé Balkánu pod Turky trpěli. Muslimští begové (cosi jako lenníci Sultána, statkáři) je utlačovali, unášeli jim dcery i ženy do svých harémů, brali jim stáda a kdo se vzepřel, byl beztrestně zabit. Cesta z toho ven vedla přes konverzi k islámu. Na muslima si totiž už tolik dovolovat nesměli. Muslim muslima mohl žalovat, pohnat před soud, ale rája ne.
Albánci nejsou zase až tak bůhvíjací muslimové. Oni jsou spíš nacionalisté a za islám se víceméně zkovávají. Z Bosňáků, za Tita velmi vlažných muslimů udělala opravdovější muslimy ona přiblblá vlažnost až nezájem EU k řádění Srbů (rovněž nacionalistů).
Stuka
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od Stuka »

Přesto se mi zdá, že i ta rasová čistota je podstatná. Pokud se menšina (třeba muslimů nebo číňanů) stane ve státě většinou a posléze se to geneticky úplně promíchá, můžou Slované (příklad bělošské rasy) na daném území zaniknout nebo jejich zbytek, co se nepřizpůsobil, bude nucen utéct. No, možná se mýlím.
ObrázekObrázek
pepacz
desátník
desátník

Příspěvek od pepacz »

Islámská kultura v praxi

http://www.youtube.com/embed/RtgbvotqVFE?rel=0

Nejsem rasista, ale toto mě dost dostalo
Život je krásnej, ale člověk musí být pořád trochu nalitej.
Lord
1. Armádní generál
1. Armádní generál

Příspěvek od Lord »

pepacz píše:Islámská kultura v praxi
http://www.youtube.com/embed/RtgbvotqVFE?rel=0
Nejsem rasista, ale toto mě dost dostalo
Pepo já si iluze o nich už dávno nedělal. Jsou to barbaři. Hřbitov přežil Kaddáffího, jakkoliv vystupoval protiimperialisticky, ale nepřežil „mladé libyjce“. Za podporu britů se „odvděčili“. Co to je za hroby? Asi ještě z druhé světové.
Zagooglil jsem a našel tohle, je to asi britský válečný hřbitov v Benghází.
http://www.guardian.co.uk/world/2012/ma ... desecrated
Nebo další židovský hřbitov v Benghází přežil Rommela i Kaddáfího, islamisti ho však zničili
http://sosheimat.wordpress.com/2012/03/ ... -friedhof/
Jak to je? Vypadá to na jedno a to samé.
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Pátrač
3. Generálmajor
3. Generálmajor

Příspěvek od Pátrač »

Zdeněk - je mi to líto, ale nemáš pravdu. Muslimové kterých je v celé západní Evropě několik desítek milionů, už dávno tvoří sice nepevný, ale ideologicky propojený blok.

Slyšel jsi někdy o programu EUROMED? Asi ne, jinak bys moje obavy které zd prezentuji sdílel také. Takže pár slov:

Před několika lety začal v tichosti dlouho připravovaný proces, který je iznačen onou zkratkou kterou jsem uvedl., tedy opakuji EUROMED což označuje tato slova: Euro-Mediterranean Partnership. Tento program počítá s přistěhováním cca 56 milionů muslimů do zemí sedmadvacítky mezi lety 2010-2050. Když víme, že v roce 1999 EU přiznala statut kandidátské země Turecku a o dva roky později, tedy v roce 2001 rada EU schválila Přístupové partnerství mezi EU a Tureckem., je na cestě do EU dalších 80 milionů tureckých muslimů kteří po pár leetch boudou moci naprosto volně cestovat po všech zemích EU. Tedy pokud by to vše takto dopadlo, naroste počet muslimův EU ze stávajích cca 27 milionů na asi 170 milionů a to už je počet, ktrerý dokáže zvrátit v Evropě , která neví co dělat sama se sebou možná vše, na čem nám Evropanům záleží.

Je pro mě krajně zneklidňující, že těmi kdo rozhodují o přílivu muslimů do Evropy, nejsou muslimové, ale sami evropští politici, kteří se ocitají pod tlakem mocných lobbistů a masmédií podporujících imigraci a přijetí Turecka do EU.Tedy my sami si sem naháníme lidi, které nedokážeme přimět ktomu aby respektovali vše, o čem zde píšu jako debil pořád dokola.

TEDY I KDYŽ JSI PŘESVĚDČEN O OPAKU, JÁDREM PROBLÉMU IMIGRACE MUSLIMŮ DO EVROPY JE. NAPROSTO NEZPOCHYBNITELNĚ JE. DÁL SE TO POKUSÍM JEŠTĚ DOPŘESNIT.

Jedním z důvodů proč se toto děje je poměrně pochopitelná snaha zajistit pracovní síly stárnoucí Evropě, aby byla schopna obstát v ekonomických bitvách tohoto století. Jenže já si pořád kladu otázku. Proč sem taháme muslimy a ne křesťany z muslimských zemí, kde jsou utlačováni a v posledních době programově vražděni? Zde je vysoce pravděpodobné, že mnozí evropští politici plní roli trojských koní ve prospěch mocností, které nedovedu identifikovat s jistotou. Ale budou za tím peníze z ropy. A také možná by tento transfer křesťanů z muslimských zemí nedokázal ustát Vatikán - podle něj to nejsou ti praví křesťané a jejich osud nikoho v naší křesťanské Evropě nezajímá.

S hloupostí evropským politikům vlastní se jich většina spoléhá na to, že sekularizační propagandistické procesy, které propasírovaly křesťany a umožnily tak vznik politické kultury, která je poměrně často sekulární, ovlivní i muslimské imigranty. Nedovedu najít hloupější předpoklad. Určitou míru zdravého rozumu mají ty státy, které jsou jednoznačně proti přijetí Turecka do EU. Jsou to hlavně tři velké země: Francie, Rakousko a Německo.

Zde se objevila - snad je to naděje i pro zbytek evropských politických reprezentací, že zdravý rozum má ještě šanci - jasná obava, že hrozí totální likvidace kulturní identity Evropy, kdy prvním stupněm této likvidace bude nedostatek času, který Evropa bude mít, aby muslimy nějakým způsobem kulturně změnila. Kulturně a nábožensky odlišná muslimská masa, která by tak mohla dosáhnout až 25 procent celkové evropské populace skupina se tím pádem může stát nesmírně silnou pátou kolonou, použitelnou k čemukoliv.

Ale dost už, raději se pustím do něčeho jiného. Diskutujte kolegové.
ObrázekObrázek

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:

JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Polarfox
6. Podplukovník
6. Podplukovník

Příspěvek od Polarfox »

Jen počty nic tak lehce nezvrátíš, pokud nemáš kontrolu nad bezpečnostními složkami, nejsi zavrtaný v průmyslu, jsi na štíru se vzděláním, možnostmi. Kolik z těch miliónů muslimů má majoritu nebo jen malou část v těchto strukturách? Pokud je státní aparát podporován majoritou s většími možnostmi, má i silná minorita dost těžkou startovní pozici.

A pokud někdo nevěří, že Evropané jsou přednastartovaní na další čistky a totalitu, ať si pořádně pročte předchozí diskuzi, kde se to jen hemží "rasou", potřebou to radikálně řešit atd. A to jsme slabý odvar, co nemá s muslimy bezprostřední zkušenost. V jiných státech bude tohle nazírání mnohem silnější...mnohem.
ObrázekObrázekObrázek

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)

“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming

Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
jmodrak
Kapitán
Kapitán

Příspěvek od jmodrak »

Pepacz - to nie je musolmanská kultúra v praxi, ale mladí demokrati v praxi. Stačí si pozrieť vyčíňanie miestnej "demokratickej" verchušky v Nových zámkoch, Brne, Bratislave. Zrejme sú tam muslimovia v mestkých radách.

Pátrač - ono je to omnoho zložitejšie, ako tu vypisujú "znalci" Koránu. Je treba si uvedomiť, prečo sa práve Británia stala baštou radikalného islámu. Nemôžu za to ani "levičáci" či " hipisáci z 68" ale "Hrzdavá lady " a jej poskokovia. Keďže Británia sa úspešne vzdala priemyslu, bolo treba rozprúdiť sektor služieb. Pomôcť mali šejkovia zo Perského zálivu. Mal sa utvoriť "finačný kolotoč" kedy šejkovia mali "zaplatiť" kvazi hospodársky rast V.B. Preto prichádzali ponuky na to, aby si kupovali nehnuteľnosti, investovali do bánk a fondov atď. Ale ako to býva, niečo za niečo. A tak si šejkovia dotiahli aj svojích klérikov, aby hlásali, čo hlásajú, svojich "ľudí" do práce atď. Predstava Cata, že príspevky a dotácie uživia mešitu sú smiešne. Nestačili by ani na vykurovanie mešity. Gro sú peniaze šejkov, ktoré kúpilý pozemok, postavili mešitu, knižnicu, učebne atď. Stačí si porovnať sunitské a šítske a iné mešity v Británii. Sunnitské sú prepychové, ostatné živoria. Kým bude Británia závisla od peňazí šejkov, žiadne skutočné ostré opatrenia nie je možno čakať. Urobí sa bubu, imáni načas zmĺknu a ide sa ďalej. Ak by "veličanstvá" stiahli svoje peniaze, bol by to kolaps systému.

K nemennosti či dogmastičnosti koránu - neviem z kade to Blue má, ale islám je rovnako "krútiteľné" náboženstvo ako každá iná ideológia. Islám nie je iba wahabizmus,na ktorý väčšina "znalcov" zamieňa s islámom ako takým, ale aj Šíti, Alaviti, Aleviti , Sufijci, Drúzi ?? ani kresťania ani muslimovia??? atď. To, že najväčší bordel robia wahabisti je aj logické. Majú podporu politikov, peňazovodí a materiálne prostriedky. To je aj príčina, prečo tak Británia horuje proti alavitom v Sýrii. Veď dobrý wahabisti al Kaidy, Nusry atď, pojedájuce vnútornosti zajatcovpotrebujú peniaze a zbrane od šejkov zo Zálivu, ktorý to platia, údajne kšeft za 30 miliard USD. A kvôli tomu predsa smrť nejakého bubeníka to nerozhádže. Už sa údajne našli chemické zbrane ( zrejme sa už pučili z 2. vojny v zálive), čaká sa na výsledky a potom hurá do Sýrie pomôcť wahabistom k moci. Že zapár rokov niečo vyhodia alebo niekoho zabijú v Británii, nuž stratí su nútné. Ale určite to nebude ani politik, ani bankár. Skôr nejaký chudák bubeník alebo niekto v metre, alebo ....

Problém nie sú moslimský radikáli v Európe, ale európsky politici. A kým sa nezmenia, nezmení sa nič. Problém s moslimami bude, rovnako ako s napr. Indami, Číňanmi atď. Jednoducho " trvale udržiteľný rast" potrebuje lacnú pracovnú silu, zvyšujúcu sa spotrebu atď až do nekonečna. Je potreba prehodiť výhybku, zabudnúť na "nekonečné trhové teórie". Začať tam, kde to Tchetcherová pokašľala a na miesto čiňanizácie ekonomiky zaviesť robotizáciu a automatizáciu. Lenže klesnú zisky. Takže bludný kruh z pohľadu trhového ekonóma.
Pátrač
3. Generálmajor
3. Generálmajor

Příspěvek od Pátrač »

Polarfox píše:Pokud je státní aparát podporován majoritou s většími možnostmi, má i silná minorita dost těžkou startovní pozici.
Problém je ale v tom, že státní aparáty se názory většiny nezatěžují a pod vlivem snahy ukázat jak jsou multikulti na výši, demokratické, kosmopolitní a nad věcí, naslouchají více minoritám a na majoritní obyvatestvo se kašle. Buď zhlouposti, to by byla lepší varianta nebo v žoldu někoho jiného. Minority pokud umí dobře vyhrožovat a křičet tahají dneska za delší konec lana.
ObrázekObrázek

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:

JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Zamčeno

Zpět na „Aktuality“