Hotové modely letadel a další létající techniky
Moderátor: jarl
Re: Hotové modely letadel a další létající techniky
Pravdu díš milý WatsoneA ještě jedna taková malinká poznámečka. Až na tý palubě budeš fotit, otoč si jí obráceně, katapultem k sobě. Takhle ti totiž chybí půlka paluby. Ten tvůj kus je cca ten červený čtverec, takže celý ten modrý jaksi schází a je místo něj moře. Pokud to otočíš, je to pak víceméně v pořádku.

A teď z jiného soudku - poslední přírůstek před cca. 3 týdny na konec května avízovaný McDonnell Douglas, F-4B Phantom US Navy, VF-111 Sundowners od Century Wings. Kvalita dobrá, spokojenost s detaily taky. Jediná věc co by se dala u tohoto modelu pánům od X-plus(Century Wings) vytknout (a docela to nasere) je kabina předního kokpitu, která nejde naplno otevřít, ale musíte se spokojit pouze s s pár mm velkou mezerou (pak je problém tam vůbec umístit pilota). Navíc ani v tomhle pootevřeném stavu nedrží - škoda u tak propracovaného modelu. Kvůli kabině *********/ z 10. (kdo má dobré oči hvězdičky si spočítá

Naposledy upravil(a) spider74 dne 26/6/2013, 14:45, celkem upraveno 2 x.
Naposledy upravil(a) spider74 dne 26/6/2013, 14:44, celkem upraveno 1 x.
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Chtěl jsem Tě pochválit už při stavbě desek, ale tušil jsem, že přijdeš s něčím parádním. A je to tady, fakt úžasné.
Ale jednoho je mi líto, těch údržbářů na Tvé "letadlové lodi", že musí neustále natírat přistávací plochu, neuděláš ji trochu provozní?
Neber to vážně, to já jen tak blbnu.

Ale jednoho je mi líto, těch údržbářů na Tvé "letadlové lodi", že musí neustále natírat přistávací plochu, neuděláš ji trochu provozní?

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
Máš naprostou pravdu už jsem nad tím taky přemýšlel a mám tak trochu strach, abych to nez*urvil, nikdy jsem nedělal provozní patinu na tak ohromné ploše a hodně udělá i ten blbej blesk, bude to chtít i jiné světloAle jednoho je mi líto, těch údržbářů na Tvé "letadlové lodi", že musí neustále natírat přistávací plochu, neuděláš ji trochu provozní?Neber to vážně, to já jen tak blbnu.

Tak tady je paluba č.2 .........dvojice Ling-Temco-Vought A-7E CORSAIR II připravující se na vzlet.

.........příprava a rozjezd

........a vzlet

...........nezbývá než popřát dobrý let

.........příprava a rozjezd

........a vzlet

...........nezbývá než popřát dobrý let

Naposledy upravil(a) spider74 dne 28/6/2013, 18:31, celkem upraveno 1 x.
-
- praporčík
- Kontaktovat uživatele:
Hele, že ty zase nemáš doma manželku? :-)
Apropo, tak mě napadlo, že kdyby nebylo škoda těch modelů, tak bys mohl dodělat i funkční katapulty.
Já bych ti ty modely vždycky zase sehnal. :-)
Apropo, tak mě napadlo, že kdyby nebylo škoda těch modelů, tak bys mohl dodělat i funkční katapulty.
Já bych ti ty modely vždycky zase sehnal. :-)
dobrej odhadHele, že ty zase nemáš doma manželku?

Není problém, ale musíš mi ty letadla dodávat s funkčními motorytak bys mohl dodělat i funkční katapulty.

Naposledy upravil(a) spider74 dne 28/6/2013, 20:31, celkem upraveno 2 x.
Přestože se zabývám převážně technikou WWII, musím Spidera také pochválit. Ty fotky jsou fakt perfektní!

Dík zvede.....i když to byli vlastně takové první pokusy a dělal jsem to hlavně proto, že mě to bavilo, jsem opravdu rád, že se to aspoň trochu líbí. 
Mimochodem p3tris, co ty a tvoje plány.........
.....

Mimochodem p3tris, co ty a tvoje plány.........
jak jsi daleko s tím "specialem"Já jsem takovej puntíčkář. Na focení se chystám už hroznou dobu, jenže bych to chtěl mít nějak "special". Chci si udělat takovej fotokoutek s předpřipraveným pozadím, jako maj třeba na Flying Mule.

spider74: viz ostatní - fotky bombový! ale jak nemám problém s čistejma letadlama, tak ta ultra čistá paluba mě taky praštila do očí 
edit: teď se možná totálně znemožnim jako neználek (nebo jako puntičkář v případě že mám pravdu
), ale neměly by ty corsairy bejt otočený na druhou stranu? Vzhledem k plavbě těch letadlovek v pozadí...
a po vzoru někoho odtud (že by to byl taky spider?) sem se jal amputovat nohy pilotovi do crusadera, tak už se mi tam taky vleze
takže díky za tip

edit: teď se možná totálně znemožnim jako neználek (nebo jako puntičkář v případě že mám pravdu

a po vzoru někoho odtud (že by to byl taky spider?) sem se jal amputovat nohy pilotovi do crusadera, tak už se mi tam taky vleze

Moje loď je již natočena proti větru a zbývající dvě ve svazu se na to teprve chystají a manévr zrovna započali
. Jinak jak tak koukám jsem velice rád, že mohu svými chybami přispět všem budoucím majitelům vlastních palub letadlových lodí a tito se s námi ve velice brzké době podělí o své jistě velice realistické a skutečnosti odpovídající fotografie
......jinak není zač, piloty mrzačím stabilně a velice často (trénink z mládí - trhání křídel mouchám
). Teď ale začínám přecházet na své vlastní, které maluji od Hasegawi a ti vypadají už opravdu nesrovnatelněji líp a detailněji než ti od HM a CW ( mimochodem i zde to šlo od kontíků dolů pryč, jinak by se také nevlezli) 

......jinak není zač, piloty mrzačím stabilně a velice často (trénink z mládí - trhání křídel mouchám

to sem si zasloužil 
ale opravdu, všechna čest - já bych se nedostal ani za uříznutí desky...

ale opravdu, všechna čest - já bych se nedostal ani za uříznutí desky...
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Předpokládal jsem to, proto mě to neudivuje, co mě však překvapuje, jsou Tvoje nápady, opakuji se, moc se mi to líbí.spider74 píše:Moje loď je již natočena proti větru a zbývající dvě ve svazu se na to teprve chystají a manévr zrovna započali

Se mnou s palubou letadlovky nepočítej.spider74 píše:..Jinak jak tak koukám jsem velice rád, že mohu svými chybami přispět všem budoucím majitelům vlastních palub letadlových lodí a tito se s námi ve velice brzké době podělí o své jistě velice realistické a skutečnosti odpovídající fotografie![]()
![]()
...

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.
Nebylo to myšleno ve zlém, přípomínky spíše uvítámto sem si zasloužil

Jinak pánové jednoho faux pas jsem na těch fotkách opravdu dopustil a toho si nikdo z Vás nevšiml (teda čekal jsem, že zrovna tohle mi někdo omlátí o hlavu)......jedna A-7 je z letadlové lodi USS Nimitz a ta druhá A-7 z USS Midway - je to na nich dobře čitelné

.....nevadí uvítám i pozemní letištěSe mnou s palubou letadlovky nepočítej.

Jinak v sobotu jsem obětoval odpoledne trochu času a dolepil a namaloval jsem žebřík a montážní plošinu.............není to sice nic moc, ale ty malé černé a bílé čáry jsem líp nezvládl (svi*ě mrňavý)

- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Kolekce "Avions de combat à réaction"
Naposledy upravil(a) p3tris dne 7/8/2013, 11:58, celkem upraveno 1 x.
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Oficiální informace ze stránek českého Amercomu. Který model bude tím číslem 46 není nikde uvedeno. Bohužel to vypadá, že u nás vyjde opravdu jen těch 48 kusů, tekže o 4 méně než v Polsku.8. 7. 2013 - Informace o zpoždění dodávky titulu HELIKOPTÉRY SVĚTA č. 45
Vážení čtenáři,
z důvodu požáru nákladní lodi došlo k výraznému a neočekávanému zpoždění dodávky příloh k titulu HELIKOPTÉRY SVĚTA č. 45.
Abychom zkrátili Vaše čekání na dodávku nového čísla, rozhodli jsme se zavést s předstihem na prodejní místa HELIKOPTÉRY SVĚTA č. 46. Číslo 46 tak bude v prodeji již od pondělí 15. 7. 2013.
O 45-té číslo HELIKOPTÉR SVĚTA ale rozhodně nepřijdete.
Titul se na stáncích objeví na přelomu července a srpna 2013 (pravděpodobně od pondělí 29. 7. 2013). Čísla 47 a 48 pak vyjdou vždy s dvoutýdenním rozestupem.
Děkujeme Vám za pochopení.
Tak syn je na táboře
, manželka v práci
a já si mohl slepit a domalovat pinčlíky od Hasegawi do kokpitu SuperHorneta a Phantoma.........takové setkání generací VF 84 a VFA 103 na palubě jedné letadlové lodi. 
malá poznámka - ten pilot FA/18 se nevzdává, pouze si upravuje přílbu a pilot Phantomu neukazuje faká*, ale zdvižený palec (operátor zbraní je původní od HM a přijde také vyměnit)
.......jo a všechny letadlové lodi jsou již otočeny stejným směrem proti větru - konečně dokončili manévr

malá poznámka - ten pilot FA/18 se nevzdává, pouze si upravuje přílbu a pilot Phantomu neukazuje faká*, ale zdvižený palec (operátor zbraní je původní od HM a přijde také vyměnit)

- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
to jsem zvědavý co ti odepíšou. určitě to bude ve stylu, že u nás prodávají jenom to co jim poskytnou poláci