Vtipy
Moderátor: jarl
Re: Vtipy
Jedné noci dorazil přítel se svou přítelkyni k ní domů. U vstupních dveří se začnou líbat na dobrou noc a mladík začne být pomalu vzrušený. Opře se dlaní o zeď, usměje se na ni a povídá: "Miláčku, co kdybys mi ho vykouřila?"
Ona zděšeně odpovídá: "Zbláznil ses? Rodiče nás uvidí!"
"Ale prosím tě! V tuhle hodinu?" zubí se na ní.
"Ne, prosím tě. Dovedeš si představit, co by se stalo, kdyby nás přistihli?"
"Ale jdi! Nikdo tu není, vaši už spí!"
"Ani náhodou, je to moc nebezpečné!"
"Prosím, prosím, moc tě miluji?!?"
"Ne, ne a ne. Taky tě miluji, ale teď nemohu!"
"Jasně, že můžeš. Prosím?"
"Ne, ne. Fakt nemohu."
"Moc prosím... "
Najednou se na schodech rozsvítí světlo a ukáže se její mladší sestra v pyžamu, s rozcuchanou hlavou a rozespalým hlasem povídá: "Taťka říká, že už ho máš vykouřit, nebo to mám udělat já. A máma vzkazuje, že kdyby bylo třeba, tak to udělá klidně sama. Jen ať už proboha dá pryč ruku z toho zvonku!"
Ona zděšeně odpovídá: "Zbláznil ses? Rodiče nás uvidí!"
"Ale prosím tě! V tuhle hodinu?" zubí se na ní.
"Ne, prosím tě. Dovedeš si představit, co by se stalo, kdyby nás přistihli?"
"Ale jdi! Nikdo tu není, vaši už spí!"
"Ani náhodou, je to moc nebezpečné!"
"Prosím, prosím, moc tě miluji?!?"
"Ne, ne a ne. Taky tě miluji, ale teď nemohu!"
"Jasně, že můžeš. Prosím?"
"Ne, ne. Fakt nemohu."
"Moc prosím... "
Najednou se na schodech rozsvítí světlo a ukáže se její mladší sestra v pyžamu, s rozcuchanou hlavou a rozespalým hlasem povídá: "Taťka říká, že už ho máš vykouřit, nebo to mám udělat já. A máma vzkazuje, že kdyby bylo třeba, tak to udělá klidně sama. Jen ať už proboha dá pryč ruku z toho zvonku!"
Přehled lidových názvů některých surovin:
pivo- bahno, zrzek, křen, pěna, hladinka, malvaz, kloktadlo, zrzavá voda, chleba
rum - šutr, tekutý svetr, proletářská víska, nervová voda
myslivec- hajnej, lesník, zelený chlapík, alkohol s lidskou tváří
fernet - černý švihák, lak na rakve, fermež, mačkaný švábi, dech mrtvé milenky, drsoň (jasoň)
vodka - bílá paní, bílá smrt, Stalinovy slzy
peprmintový likér - fefrmincka, zelená, brčál, žabí hněv
vaječný koňak - vaječňák, žlutej Francouz, slepičí potrat
griotka - babský pití, červená, cuc
Tak tady jsou receptury, nechť neupadnou v zapomnění.
Magické oko (Bludička)
do půllitru s pivem spusť (opatrně) panáka zelené (včetně skla), nemíchat (neprotřepávat)
Semafor
pečlivě a zvolna lij do skla griotku, pak vaječňák a nakonec zelenou (vrstvené "kolínko" lij po tyčince (na korkovou placičku - zkušení znalci to lejou od ruky)
Mozek
vaječňák nalévej tenkým pramínkem do griotky, čím pomaleji, tím lépe
Šavle meče (táta máma, vrtule, čert, bramboračka)
do sklenice slij rum a griotku (sladší 1 : 1, lépe 2 : 1)
Rudé kladivo
ve sklenici panák rumu a fernetu (slabší povahy nahradí fernet griotkou) dolij červeným (nebo ovocným) vínem
Cikán v jeteli (čert ve stromovce, černoch v trávě)
panáka zelené ve sklenici zlehka přelej fernetem
Lední medvěd
panák vodky v sektu
stupňování:
V - 2 ("fau cvaj") - dva panáky vodky v sektu
Sojuz 3 - logicky 3 panáky vodky v sektu.
Čambavamba (diesel, Mirek Dušín)
do půllitru vraž panáka od každého druhu (musí jich být jedenáct):
rum, fernet, vodka, slivovice, prostějovská starorežná, výčepní lihovina, becher, zelená, griotka, myslivec, vaječňák, kmínka, ...
Vetřelec (cesta do pravěku)
opatrně slij zelenou, fernet a rum (kolínko)
Zelený mozek (četař, vodníkovo sperma)
vaječný koňak velmi zvolna vlévej do zelené
Polská vlajka (Polsko, plameňák, růžovka)
do sklenice opatrně vlij na griotku vodku (1 : 2 nebo ad lib.)
Koně v trávě (halí belí)
zelenou opatrně přelij rumem
Žabinec
na griotku v půllitru natoč černé pivo a do jeho pěny zašlehej 2 cl zelené
Od autora Vebr.
Pro pamětníky.
pivo- bahno, zrzek, křen, pěna, hladinka, malvaz, kloktadlo, zrzavá voda, chleba
rum - šutr, tekutý svetr, proletářská víska, nervová voda
myslivec- hajnej, lesník, zelený chlapík, alkohol s lidskou tváří
fernet - černý švihák, lak na rakve, fermež, mačkaný švábi, dech mrtvé milenky, drsoň (jasoň)
vodka - bílá paní, bílá smrt, Stalinovy slzy
peprmintový likér - fefrmincka, zelená, brčál, žabí hněv
vaječný koňak - vaječňák, žlutej Francouz, slepičí potrat
griotka - babský pití, červená, cuc
Tak tady jsou receptury, nechť neupadnou v zapomnění.
Magické oko (Bludička)
do půllitru s pivem spusť (opatrně) panáka zelené (včetně skla), nemíchat (neprotřepávat)
Semafor
pečlivě a zvolna lij do skla griotku, pak vaječňák a nakonec zelenou (vrstvené "kolínko" lij po tyčince (na korkovou placičku - zkušení znalci to lejou od ruky)
Mozek
vaječňák nalévej tenkým pramínkem do griotky, čím pomaleji, tím lépe
Šavle meče (táta máma, vrtule, čert, bramboračka)
do sklenice slij rum a griotku (sladší 1 : 1, lépe 2 : 1)
Rudé kladivo
ve sklenici panák rumu a fernetu (slabší povahy nahradí fernet griotkou) dolij červeným (nebo ovocným) vínem
Cikán v jeteli (čert ve stromovce, černoch v trávě)
panáka zelené ve sklenici zlehka přelej fernetem
Lední medvěd
panák vodky v sektu
stupňování:
V - 2 ("fau cvaj") - dva panáky vodky v sektu
Sojuz 3 - logicky 3 panáky vodky v sektu.
Čambavamba (diesel, Mirek Dušín)
do půllitru vraž panáka od každého druhu (musí jich být jedenáct):
rum, fernet, vodka, slivovice, prostějovská starorežná, výčepní lihovina, becher, zelená, griotka, myslivec, vaječňák, kmínka, ...
Vetřelec (cesta do pravěku)
opatrně slij zelenou, fernet a rum (kolínko)
Zelený mozek (četař, vodníkovo sperma)
vaječný koňak velmi zvolna vlévej do zelené
Polská vlajka (Polsko, plameňák, růžovka)
do sklenice opatrně vlij na griotku vodku (1 : 2 nebo ad lib.)
Koně v trávě (halí belí)
zelenou opatrně přelij rumem
Žabinec
na griotku v půllitru natoč černé pivo a do jeho pěny zašlehej 2 cl zelené
Od autora Vebr.

Ještě přidám dva:
Mozeček:
Do sklenice nalijeme griotku, na ní vodku. Tak, aby naspodu byla griotka. Středem lijeme vaječňák, tak, aby "propadal" až do griotky. Cílem je, vytvořit z vaječáku podobu mozku, plovoucího v kalném, zakrvaveném mozkomíšním moku.
Studený čaj, alias Napolijónova smrt, alias Odstavná kolej:
Bohužel toto se dalo míchat jen za socáče, když byla k disp. žlutá sodovka (limonáda) za 0,70 Kčs (kvůli chuti). Do půllitru patřilo 2 dcl této, dále velká rumu, velká vodky a 2 dcl piva. Výsledkem byla tekutina barvy, chuti a vůně studeného čaje, avšak ničivé síly. Byla to jedna z variant levné, rychlé opice. Dalo se to pořídit za dvacku, a výsledek byl zaručen
Mozeček:
Do sklenice nalijeme griotku, na ní vodku. Tak, aby naspodu byla griotka. Středem lijeme vaječňák, tak, aby "propadal" až do griotky. Cílem je, vytvořit z vaječáku podobu mozku, plovoucího v kalném, zakrvaveném mozkomíšním moku.
Studený čaj, alias Napolijónova smrt, alias Odstavná kolej:
Bohužel toto se dalo míchat jen za socáče, když byla k disp. žlutá sodovka (limonáda) za 0,70 Kčs (kvůli chuti). Do půllitru patřilo 2 dcl této, dále velká rumu, velká vodky a 2 dcl piva. Výsledkem byla tekutina barvy, chuti a vůně studeného čaje, avšak ničivé síly. Byla to jedna z variant levné, rychlé opice. Dalo se to pořídit za dvacku, a výsledek byl zaručen

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
Já jsem jednou v deevnici v Žilině dostal DUHU. Půllitr a do něj: raketa, vaječňák, rum, zelená, kmínka, griotka, vodka, a dolít pivem. Potom vypít a zopakovat. Po vypití druhé jsem měl sedmi hodinové okno. Plně doporučuji.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
- Alchymista
- 5. Plukovník
Ja to poznám ako Tarzana - dáš dva a domov dojdeš po stromoch...
semafor poznám s rumom/fernetom v strednej vrstve. Urobiť ho pekne vyžaduje značnú barmanskú zručnosť.
Zvončekové pivo
Do kríglu piva poldecák rumu alebo fernetu (alebo myslivca) aj s kališkom. Pri pití musí cinknúť...
semafor poznám s rumom/fernetom v strednej vrstve. Urobiť ho pekne vyžaduje značnú barmanskú zručnosť.
Zvončekové pivo
Do kríglu piva poldecák rumu alebo fernetu (alebo myslivca) aj s kališkom. Pri pití musí cinknúť...

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
Jsou další dva super drinky.
Vítr z hor
Zelená + alpa. Ve Zlaté Koruně, kde to míchají 1:1, je to specialita, ale dá se to sehnat i jinde na Vltavě. Ten svěží luft jde cítit až na prstech noh.
Cesta do lesa a cesta z lesa
Dáš si pivo, upiješ, doleješ zelenou. To je cesta do lesa. Tak pořád pokračuješ, až je v kríglu jen zelená a to jsi v lese. Při cestě z lesa naopak doléváš upitou zelenou pivem. Z lesa se nikdy nikdo nevrátil (pokud teda neexl půl litra zelené), protože fígl je v tem, že pivo je vždy nahoře.
Vítr z hor
Zelená + alpa. Ve Zlaté Koruně, kde to míchají 1:1, je to specialita, ale dá se to sehnat i jinde na Vltavě. Ten svěží luft jde cítit až na prstech noh.
Cesta do lesa a cesta z lesa
Dáš si pivo, upiješ, doleješ zelenou. To je cesta do lesa. Tak pořád pokračuješ, až je v kríglu jen zelená a to jsi v lese. Při cestě z lesa naopak doléváš upitou zelenou pivem. Z lesa se nikdy nikdo nevrátil (pokud teda neexl půl litra zelené), protože fígl je v tem, že pivo je vždy nahoře.
Hydrostar se s námi trvale rozloučil...
To říkám pořád, že ti rýnakteři by se měli zakázat
http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv ... esove.html

http://tvnoviny.sk/sekcia/domace/archiv ... esove.html

"We can't restore our civilization with somebody else's babies."
"Settlemunt my arse, let's slot floppies"
- El Diablo
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
http://www.videacesky.cz/parodie-parody ... -valky-denDívky ve věku 8 – 14 let strávily již potřetí v historii den tím, že spolu se svými rodiči hlídkovaly na iráckých hranicích nebo pomáhaly s náhodnými přepady civilistů či zneškodňováním min. Letošní ročník byl podle organizátorů obzvláště úspěšný.

"Co cítíte, když střílíte teroristy?"
"Zpětný ráz."
Takže se sejdeme v Šestce na Šedesát šestce zejtra ráno v šest. Zapamatuješ si to?
Můžeš mi to ještě šestkrát zvopakovat?
I šestiletý dítě by si to pamatovalo.
- Franz Trubka
- 7. Major
Kratke video, kde plk. Soldat uklidnuje maminky, ze v CSLA skoro zadna sikana neexistuje.
http://www.youtube.com/watch?v=TrWeL9e4klI
V roce 1977 se mnou delal asi triminutovy rozhovor v poradu "Delostrelci v akci" na VVP JInce.
Byl to skvely plukas, pozval me potom do stanu pro honaraci a vrazil do me 3 velke vodky a krabicku Spart.
Jo, to byly casy
PS: To video jsem nasel na YT uplne nahodou,nostalgii netrpim
http://www.youtube.com/watch?v=TrWeL9e4klI
V roce 1977 se mnou delal asi triminutovy rozhovor v poradu "Delostrelci v akci" na VVP JInce.
Byl to skvely plukas, pozval me potom do stanu pro honaraci a vrazil do me 3 velke vodky a krabicku Spart.
Jo, to byly casy

PS: To video jsem nasel na YT uplne nahodou,nostalgii netrpim

Pink Floyd-On The Turning Away
Baví se bruneta, zrzka a blondýna.
Bruneta říká:
„Já jsem u své dcery našla krabičku cigaret, vůbec jsem nevěděla, že kouří!”
Zrzka říká:
„No jo, já jsem u svý dcery našla půl litru vodky, vůbec jsem nevěděla, že pije.”
Blondýnka říká:
„To není nic proti tomu, co jsem našla v pokoji svý dcery já.
Našla jsem tam krabičku kondomů! Vůbec jsem nevěděla, že má penis!”
Bruneta říká:
„Já jsem u své dcery našla krabičku cigaret, vůbec jsem nevěděla, že kouří!”
Zrzka říká:
„No jo, já jsem u svý dcery našla půl litru vodky, vůbec jsem nevěděla, že pije.”
Blondýnka říká:
„To není nic proti tomu, co jsem našla v pokoji svý dcery já.
Našla jsem tam krabičku kondomů! Vůbec jsem nevěděla, že má penis!”

Nechápu že po tomhle Rusové Assada podporujou :-D
http://www.youtube.com/watch?v=QhRUnTQa ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=QhRUnTQa ... e=youtu.be

Cate, Rusům nejde o Assada
ale o Sýrii a vliv v Globále
a klidně jej nechají padnout - za vliv v Globálu, páč Globál je bohatá, žírná krajina
Mch co se týče hymen, tak s tou naší ubrečenou "Nevím kde bydlím nevím kde bydlím" mají ve spoustě zemí takový problém (paradoxně v muslimských ne - je to kvůli stupici a oni používají podobnou), že si diplomati pro jistotu vozí sebou CDčko (dnes už asi MP3ku)

Mch co se týče hymen, tak s tou naší ubrečenou "Nevím kde bydlím nevím kde bydlím" mají ve spoustě zemí takový problém (paradoxně v muslimských ne - je to kvůli stupici a oni používají podobnou), že si diplomati pro jistotu vozí sebou CDčko (dnes už asi MP3ku)

"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
- Cassius Chaerea
- Kapitán
Dobrej úhelník:).
Ja si tak merám sklon strechy smartphonom, keď idem montovať solárne kolektory.Holt každý využíva techniku iným spôsobom.Cassius Chaerea píše:Dobrej úhelník:).
Edmund Burke: "Jediné čo potrebujú nečisté sily k svojmu víťazstvu je to, aby slušní ľudia neurobili nič."

- Franz Trubka
- 7. Major
To asi patri sem
Nektere armady maji opravdu zajimavy vycvikovy program. Ovsem ne kazdeho by to nadchlo...
http://www.denik.cz/ze_sveta/ne-neni-to ... c-exchange

Nektere armady maji opravdu zajimavy vycvikovy program. Ovsem ne kazdeho by to nadchlo...
http://www.denik.cz/ze_sveta/ne-neni-to ... c-exchange

Pink Floyd-On The Turning Away