Polní maršál Eduard von Böhm-Ermolli
Moderátoři: Pátrač, Tkuh, kacermiroslav, Rase
Re: Polní maršál Eduard von Böhm-Ermolli
Chtěl jsem vložit foto aktuálního stavu hrobu našeho polního maršála na Opavském hřbitově. ale nevím ak. nějak to nejde.
- jarl
- 3. Generálmajor
Album na Palbě http://www.palba.cz/album/ funguje a právě jsem tam vložil devatenáct obrázků. Jestli ti vkládání obrázků nejde, tak použij nějaký jiný způsob a my to opravíme. Byla by škoda o takový obrázek přijít.

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!
chtěl jsem to vložit do textu.
poslal bych je na nějaký e-mail
Jarl:poslal jsem ti SZ.
poslal bych je na nějaký e-mail
Jarl:poslal jsem ti SZ.
Bady když je i s popisem pošli na můj email: anzac@seznam.cz
Já to rád vložím. Na ty fotky čekám už dlouho-kdysi jsi sem uvedl že se o ně pokusíš. Dík.
Já to rád vložím. Na ty fotky čekám už dlouho-kdysi jsi sem uvedl že se o ně pokusíš. Dík.

Pes(ticid) - nejlepší přítel člověka! Nechápete? Nevadí. Hlavní je, že víte že:
JDE O TO, ŽE KDYBY O NĚCO ŠLO, BYLO BY DOBRÉ VĚDĚT, O CO VLASTNĚ JDE.
Pátrači
posílal jsem foto hrobu polního maršála B E v Opavě na tvůj e-mail. Je smutné v jakém je stavu a taky to, že se o něm vůbec nemluví. V prosinci vyšel v opavském časopise Hláska článek o významných osobnostech pohřbených na městském hřbitově a o tomto člověku tam nebyla ani zmínka. Rád bych poslal více fotek i domu ve kterém bydlel na Lidické ulici i na Bezručovém náměstí.
Musím říct, že stát před hrobem tohoto vojenského velikána, před kterým se všichni třásli a stáli v pozoru je opravdu mystické.
(spojení příspěvků) *T*
posílal jsem foto hrobu polního maršála B E v Opavě na tvůj e-mail. Je smutné v jakém je stavu a taky to, že se o něm vůbec nemluví. V prosinci vyšel v opavském časopise Hláska článek o významných osobnostech pohřbených na městském hřbitově a o tomto člověku tam nebyla ani zmínka. Rád bych poslal více fotek i domu ve kterém bydlel na Lidické ulici i na Bezručovém náměstí.
Musím říct, že stát před hrobem tohoto vojenského velikána, před kterým se všichni třásli a stáli v pozoru je opravdu mystické.
(spojení příspěvků) *T*
- jarl
- 3. Generálmajor

Tyto obrázky hrobu polního maršála Eduarda von Böhm-Ermolliho pořídil uživatel bady. Bohužel, třebaže jsou ve formátu JPG nejdou uložit do alba na Palbě, což se mi už stalo poněkolikáté. Proto jsem je vložil přes ImageShack.

Strýček Vova slíbil národu Ukrajinu a dal mu Afghánistán!