Moderátor: jarl
Nechci si hrát na chytrého, ale to, že se objeví E bay bych bral. Tam to hodí lidé, kteří to v místě vydání skoupí a pak s tím šmelí na e bay.p3tris píše:Ve Francii jsou venku už 4 helikoptéry ze série Altaya/IXO. Mají jiné kamufáže než Amercom a jelikož se nejspíš brzy objeví i na serverech jako Moduni, Aukro nebo E-Bay, mohlo by to někoho zajímat:
Jasný, beru to. Spíš jsem sem chtěl hodit, co vůbec vychází. Tahle sérka určitě nebude odkázaná jen na Francii, stejně jako tanky se podle mě objeví (nebo už objevila) pod názvem Altaya nebo DeAgostinii v Portugalsku, Španělsku, Itálii, Německu a nejspíš i dalších zemích. V každém případě jsou to vždycky IXO. E-Bay je jistota, tam už jsou (IXO, ne Amercom vydávající se za IXO) hlavně právě ze Španělska a Itálie. Na Moduni bych to viděl na ty přebytky, ještě nedávno tam měli osamocenou SuperPumu. Jelikož šlo o první číslo, možná jich bylo vyrobeno víc, než se prodalo. No a Aukro závisí na násvelitel píše:Nechci si hrát na chytrého, ale to, že se objeví E bay bych bral. Tam to hodí lidé, kteří to v místě vydání skoupí a pak s tím šmelí na e bay.
Aukro - to by to někdo musel jezdit skupovat do Francie nebo si to tam nechat kupovat a pak to prodávat tady na Aukru. Poněkud složitější postup a s trošku delším časovým odstupem, ale dobrá.
Moduni - tam se to může objevit až s hodně delším časovým odstupem, když se přebytky neprodají, tak se to prostřednictvím něhoho dostane do oběhu. Ale to trvá většinou dost dlouho a není hlavně jistota, co zbyde a hlavně jestli vůbec.
No tak určitě, pokud je to nějakej čínskej šmejd... proto jsem tam vyslal průzkumákaspider74 píše:Tak jsem se byl v té levné knize mrknout. No nevím chlape asi bych si to na Tvém místě rozmyslel. Měřítko je takové prapodivné a to zpracování, že bych to nedal ani synovi na pískoviště. Já osobně bych to nebral ani zadarmo.
MRC je obchodní značka Easy Model pro, myslím, Severní Ameriku. V každém případě ty modely jsou stejný.spider74 píše:Jinak modely od MRC..........nikdy jsem je neviděl na živo, takže pokud má někdo zkušenosti malá recenze by se hodila.
http://obchod.valka.cz/index.php/cPath/ ... 661_431511
aha - taky díky - za info.MRC je obchodní značka Easy Model pro, myslím, Severní Ameriku. V každém případě ty modely jsou stejný.
Jednoho má brácha na skříni, ale toho asi nedáspider74 píše:
aha - taky díky - za info.
Chci se taky zeptat jestli by někdo nevěděl kde sehnat NORTHROP B-2 Spirit. Svého času to dělal tandem TESTORS a ITALERI v 1/72. Nějak jsem to nikde nenašel...teda myslím v ČR. Chci pouze 1/72 a k mání je pouze 1/144 od Revellu. Případné infa uvítám díky, velmi rád bych si tohohle mazlíka postavil![]()
.
Tak tě nepotěším. Ten svůj kupoval brácha přes E-Bay z Ameriky. Zkusí se zeptat po známejch.spider74 píše:Díky, když tak dej vědět.
Tak jsem navštívil Levné knihy a udělal nějaké nákupy.velitel píše:Naposledy to byly modely od Italleri v 1:100 - vojenská letadla. Což o to, typově zajímavé věci - Su-34, T-50, Gripen, Su-25, MiG-23, Raffale a řada dalších, ale co s tím v tomhle měřítku? A navíc v tom kvantu, co se musí odebrat. Většinou jsou to tak 4 palety apod.