World of tanks
Moderátor: jarl
Re: World of tanks
Mno nevím, dle FTR to bude až koncem března, když se bude dařit a stejně už nějak nevěřím že to bude zlepšení.
informace ohledně verze 9.0. mám z tohoto zdroje
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... 80#topmost
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... 80#topmost

- kopapaka
- 6. Podplukovník
krizak: ze stejného zdroje....
SilentstalkerCZ píše: Tak jsem si dnes psal s jedním ruským supertersterem (ať žijí rebelové, špioni a zrádci :trollface:) - to datum 6.3.2014 pro test byl něčí výmysl. Problém je, že ten "někdo" je taky supertester (který už leaknul zajímavé věci předtím), takže jsem tomu věřil. Podle nejnovějších informací (založených na rozpisu supertestu pro březen) test 9.0 nebude dřív než na konci března (tím myslím poslední dva tři dny), nebo začátkem dubna. A to ještě pokud vše půjde dobře.

"Válka je Mír, Svoboda je Otroctví a Nevědomost je Síla!"
Ve válce: Rozhodnost; Po porážce: Vzdor
Po vítězství: Velkomyslnost; V míru: Dobrá vůle
sir Winston
sir Winston
Bože ,za co nás hráče trestáš
Wargaming a jeho komiks http://worldoftanks.eu/cs/news/46/comic ... -universe/

Hodně tupé. Už tak měsíc se nedá pořádně hrát, mám časté lagy a WoWp není nic moc. Docela se těším na otevřenou Betu tanků ve War of Thunder.krizak píše:Bože ,za co nás hráče trestáš![]()
Kdyby někdo náhodou četu tak Willy_Fey
- p3tris
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Jo, s lagama mám ve WoWp taky problém jak prase. Když to spustím a je ping víc než 150, hned to automaticky vypínám. Ale i když je standartně třeba na 30-40, kdy se to dá v pohodě hrát, stejně není vyhráno. Občas to na 10-15 vteřin zalaguje a tím zničí celou bitvu. Tohle se mi ve WoT nestávalo.wildesau píše: Hodně tupé. Už tak měsíc se nedá pořádně hrát, mám časté lagy a WoWp není nic moc. Docela se těším na otevřenou Betu tanků ve War of Thunder.
Kdyby někdo náhodou četu tak Willy_Fey

"Non je ne regrette rien"
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Ještě pořád nechápu, jak jsem dokázal TOHLE:

Hezké, ale fakt nevím, čemu nevěříš? T-44 je dost silný stroj...
sir Winston
sir Winston
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Především nevěřím sobě
Už jsem WoT skoro přestal hrát (pravidelně) a tak mě takový výsledek po týdnu skoro bez hraní opravdu překvapil...

Už jsem WoT skoro přestal hrát (pravidelně) a tak mě takový výsledek po týdnu skoro bez hraní opravdu překvapil...

Ono je někdy lepší to vypnout a vrátit se k tomu za delší dobu.
1. člověk začne být suverén a pak dostává přes držku, protože si už moc věří.
2. losuje mu to lepší teamy (nepotvrzeno oficiálně, ale jistě každý po nějaké době aktivního hraní narazil na období, kdy mu to vylosuje 9 her z 10 tým úplných imbecilů a než se rozkoukáte a stihnete nabít, polovina vašeho teamu je mrtvá). Kdo má třeba mod na procenta výher, ten si to jistě i ověřil přes tohle. Já mám třeba poslední dva dny každou bitvu šanci na výhru 30-45%, protože se mi pár dní před tím hodně moc dařilo.
1. člověk začne být suverén a pak dostává přes držku, protože si už moc věří.
2. losuje mu to lepší teamy (nepotvrzeno oficiálně, ale jistě každý po nějaké době aktivního hraní narazil na období, kdy mu to vylosuje 9 her z 10 tým úplných imbecilů a než se rozkoukáte a stihnete nabít, polovina vašeho teamu je mrtvá). Kdo má třeba mod na procenta výher, ten si to jistě i ověřil přes tohle. Já mám třeba poslední dva dny každou bitvu šanci na výhru 30-45%, protože se mi pár dní před tím hodně moc dařilo.
Tempík - to mohu potvrdit, mám vymazlený tier II (britský Cruiser Mk. III) a když se mi podaří bitva, tak je lépe skončit, neb řada následujících dopadá zle...
sir Winston
sir Winston
ale furt nas to bavi, ze ? 

Ne, když se svým elitním tankem tier II jezdím proti podstatně silnějšímu týmu s 12 tier 3, tak už mne to bavit přestává...

sir Winston
sir Winston
Tak mě ani tak nevadí jezdit proti vyšším tierům, jako spíš s týmem pitomců
Zrovna včera jsem jel s ramonem s T3 tanky hru, kde byli pětky a dopadlo to tak, že jsem z teamu nejvíc nastřílel a měl nejvíc expů 

-
- Kapitán
Používám Gotwyho balíček modů. Hlavně kvůli lepší minampě, hodinám v garáži a taky vidm, jak je který hráč špatný. Zoom ani zranitelná místa tam nejsou. Ostatně na to stejně moc nevěřím. Já si třeba pamatuju hodně zranitelných míst na většině tanků co potkávám a mod nepotřebuji. Vlastně platí u 95% tanků, že trefovat do spodního plátu korby a do výstupků na věži.
- kopapaka
- 6. Podplukovník
Já používám OMC ModPack
http://www.odemmortis.com/index.php?site=files&file=98
Obsahuje výběr z rozšířenějších módů (včetně náhledů a linků na weby jednotlivých autorů), lze ho z větší části automaticky odinstalovat a okamžitě upravovat. Navíc funguje přes instalátor - odpadá hledání místa k instalaci. Vybere si skoro každý
Občas nahazuju Mafia sound pack, to když mi už normální hlášky lezou krkem.
Jinak docela souhlas s Tempíkem - hraju stejně špatně s mody i bez nich - ale některé věci se hodí a z jiných má zas člověk alespoň dobrý pocit
. Z XVM třeba průběžný výpočet uděleného DMG... Většinou mám jiný zaměřovač a pár dalších blbinek (dvojřádková garáž, vylepšené přesouvání posádek, ...)
http://www.odemmortis.com/index.php?site=files&file=98
Obsahuje výběr z rozšířenějších módů (včetně náhledů a linků na weby jednotlivých autorů), lze ho z větší části automaticky odinstalovat a okamžitě upravovat. Navíc funguje přes instalátor - odpadá hledání místa k instalaci. Vybere si skoro každý

Občas nahazuju Mafia sound pack, to když mi už normální hlášky lezou krkem.
Jinak docela souhlas s Tempíkem - hraju stejně špatně s mody i bez nich - ale některé věci se hodí a z jiných má zas člověk alespoň dobrý pocit

-
- Kapitán
Tempik a Kopapaka, oběma vám děkuji za postřehy a odkazy. Díky. 

Já už jsem navyklý na Zvedákův balík modifikací http://wowp.cz/index.php/topic/3716-081 ... kac%C3%AD/
Ten človíček se snaží dávat si pozor aby nezařadil mody, které jsou zakázané či za ně hrozí ban.
Hodně návyková je minimapa s poslední známou pozicí i žárovky u tanků, které jsou nebo byly spotnuté. Navíc jsou v balíku i hodnotné ikonky některých českých i světových klanů :-)
Ten človíček se snaží dávat si pozor aby nezařadil mody, které jsou zakázané či za ně hrozí ban.
Hodně návyková je minimapa s poslední známou pozicí i žárovky u tanků, které jsou nebo byly spotnuté. Navíc jsou v balíku i hodnotné ikonky některých českých i světových klanů :-)