Krymská krize

Komentáře aktuálního dění ...

Moderátor: jarl

Pravidla fóra
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.

Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".

Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.

Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Zamčeno
Uživatelský avatar
Dancer
štábní praporčík
štábní praporčík
Příspěvky: 563
Registrován: 23/2/2007, 11:44

Re: Krymská krize

Příspěvek od Dancer »

Krym bez zázemí nemá smysl = u Krymu jen nezůstane. Minimálně v tom smyslu, že východ Ukrajiny bude mít výraznou nezávislost na centrální vládě(federace ?), která Krym zabezpečí z pohledu zdrojů (voda) a energií.

JInak by mne zajímalo, zda tohle skutečně bylo řečeno:
"Slibujeme, že učiníme vše proto, aby se s Ruskem znovu spojil nejen Krym, ale i celá Ukrajina," řekl předseda krymského parlamentu Vladimir Konstantinov v ruském parlamentu. "Ukrajina je součástí jednoho velkého ruského světa. Poté, co vyřešíme otázku Krymu, jsme prostě povinni maximálně usilovat o to, abychom ochránili nejen Rusy na Ukrajině. Je třeba ochránit všechny obyvatele Ukrajiny před fašismem a nacismem, před tím nehorázným tlakem západních států, které nám vnucují svou ideologii a hovoří o jakýchsi velkých evropských hodnotách," prohlásil Konstantinov.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ukrajinske-jedno ... ntent=main

Asi bude načase si udělat zásoby střeliva... :)
Nebát se a nekrást!
kenavf
7. Major
7. Major
Příspěvky: 5997
Registrován: 15/12/2010, 23:13

Re: Krymská krize

Příspěvek od kenavf »

Pátrač píše:No já si vždy myslel, že SSSR nikdy letadlovou loď nepostavil, protože to prostě neuměl.....

Rusko, později SSSR a dnes opět Rusko byly, jsou a budou kontinetální velmoce, které si svoje území a svoje zájmy ošetří po souši a s koncem Studené války ani letadlové lodi nepotřebují. Nevím na co by je mohlo Rusko využít.
Ono tento názor je často presadzovaný.Ale podľa môjho názoru,tvrdiť o krajine ktorá má taký technický a technologický potenciál že dokáže(dokázala) realizovať kozmický program,narhovať a vyrábať také výkonné lietadlá a ponorky,že by nedokázala navrhnúť a zhotoviť lietadlovú loď veľkosti triedy Nimitz je naivné.Skôr je to ten druhý dôvod čo si uviedol,skrátka mali takú (kontinentálnu)doktrínu že pri nej tie lietadlovky jednoducho nepotrebovali.Nepotrebovali presadzovať svoje záujmy(strkať nos) ďaleko v zámorí ako USA.A o financie tiež nešlo,skrátka by ten sovietsky ľud zdierali o trochu viacej.
Edmund Burke: "Jediné čo potrebujú nečisté sily k svojmu víťazstvu je to, aby slušní ľudia neurobili nič."

ObrázekObrázek
Zipoun
nadrotmistr
nadrotmistr
Příspěvky: 177
Registrován: 28/12/2011, 06:22

Re: Krymská krize

Příspěvek od Zipoun »

"před tím nehorázným tlakem západních států, které nám vnucují svou ideologii a hovoří o jakýchsi velkých evropských hodnotách"

ty brďo, ten to Západu dává dobře sežrat...ostatně taky by mně zajímaly velké evropské hodnoty, které to jsou? Napadá mně jediná kterou tlačí a je důležitá - to je svoboda slova a projevu, ale tu na Krymu jak vidím mají také...které další ten člověk myslel?
cernakus
poručík
poručík
Příspěvky: 797
Registrován: 20/3/2007, 08:15

Re: Krymská krize

Příspěvek od cernakus »

Svoboda slova a projevu není nejen velká ale ani hodnota v Evropě. Ve většině zemí EU je svoboda slova silně sešněrována. Zkuste se třebas u nás bavit o tom, jestli zemřelo 6 mio židů a nebo jen 4 mio židů. Dle nejvyššího soudu je diskuze na toto téma nepřípustná. A to není jediné téma. Svoboda slova je hdonota Americká, tam je v podstatě absolutní.
Uživatelský avatar
mepu
praporčík
praporčík
Příspěvky: 304
Registrován: 22/8/2008, 22:01
Bydliště: Brno

Re: Krymská krize

Příspěvek od mepu »

cernakus: Ano, Belbek by měl mít cca 800-1000 lidí (všichni odzbrojeni, část přešla údajně + sklady zbraní jsou zajištěné rusama), teď je jen otázka kolik jednotek může mít výzbroj, krom těch kasáren kde byli ty dvě BVP za vratama a vojáci s automatama jsem neviděl na fotkách na videu za celou dobu jinou Ukrajinskou jednotku (základnu) s nějakou výzbrojí (krom námořníku na lodích v přístavech). Prvně by to zajetí Ukrajinských vojáků mělo směřovat tedy na základy kde jsou odzbrojeni, aby z toho nebyl hned konflikt se spoustou mrtvých, v případě, že chtěj rusové risknout i jih,východ Ukrajiny a následně jej buď urvat (nepravděpodobné) popř. přetavit to v klacek na "Kyjevskou vládu" (pravděpodobnější. pokud jim tedy nejde jen o Krym) následně by už v Kyjevě museli hrát pod tlakem podle jejich pravidel, tak postup opačný.
Naposledy upravil(a) mepu dne 7/3/2014, 11:34, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
cernakus
poručík
poručík
Příspěvky: 797
Registrován: 20/3/2007, 08:15

Re: Krymská krize

Příspěvek od cernakus »

Zajímavá podobnost:

Někteří zde obviňujeme pučistickou vládu v Kyjevě z nahnědlosti. Typické pro nacistický režim byl korporativizmus a přímé zapojení velkých průmyslníků do politiky. Což se právě teď děje na východní Ukrajině. Ve zpurných městech dosazuje pučistická Kyjevská vláda lokální oligarchy do pozic gubernátorů.

Tito oligarchové jsou údajně prozápadní a pro celistvost Ukrajiny. Ve skutečnosti jsou sami pro sebe a je logické, že do Ruska se jim neche. Prvně oligarchové v Rusku mají velmi přísné podmínky chování, pokud chtějí mít od Putina pokoj. A za druhé Ruští oligarchové jsou jiná majetková třída, takže by nemuseli v této konkurenci ti ukrajinští obstát. V každém případě je sázka na Ukrajinské Oligarchy dobrá.
Uživatelský avatar
mepu
praporčík
praporčík
Příspěvky: 304
Registrován: 22/8/2008, 22:01
Bydliště: Brno

Re: Krymská krize

Příspěvek od mepu »

cernakus píše:V každém případě je sázka na Ukrajinské Oligarchy dobrá.
Momentálně dobrá, v případě že se to bude vyvíjet jinak než si představují v Kyjevě, může to být fatální rozhodnutí. Protože tihle pánové hledí hlavně na sebe svoji moc , ne na územní celky. :)
Obrázek
cernakus
poručík
poručík
Příspěvky: 797
Registrován: 20/3/2007, 08:15

Re: Krymská krize

Příspěvek od cernakus »

Tak samozřejmě. Může to dojít tak daleko, že nainstalují ty oligarchy do vlád. A pak přijde Punťa a dá jim garance. Zejména oligarchové co vlastní východní průmyslové komplexy potřebují být za dobře s Rusekm. Putinovi garance by pak zcela jasně změnily směřování těchto Pánů a kmáni za nimi půjdou, buď dobrovolně nebo jinak :-)

Ovšem nepředbíhejme, zatím jsou to koně Kyjevských pučistů.
Prdola
rotmistr
rotmistr
Příspěvky: 120
Registrován: 4/3/2014, 07:42

Re: Krymská krize

Příspěvek od Prdola »

Bublifuk píše:Souhlasím s Pátračem ohledně Krymu a připouštím, že jsem se zmýlil, když jsem odhadoval, že nebude zájem ho přímo připojit k Rusku. Asi bude.
Ale uzavřené téma bych z toho rozhodně nedělal, max. bych doplnil název na: "Krymská krize a Východní Ukrajina"

To, že EU a USA se nezmůžou na nic jiného, než neúčinné prskání a maximálně jakési pseudosankce - např. se Rusům nezruší víza, takže to holt bude stejné, jako je to teď - to bych podepsal.

Jinak k tomu, co psal - nesouhlasil jsem s bombardování Srbů a uznáním Kosova, nesouhlasil jsem s řešením v Lybii a teď nesouhlasím s ruskou invaí na Krym (neb opravdu nevěřím, že jde o síly Krymské sebeobrany). Takže se nemohu ani vejít do Pátračova schematu - Rusko nebo USA?
Nic ze shora uvedeného nebylo dobře, což ale neznamená, že s odkazem na to, budeme podobné věci tolerovat i v budoucnu. K tomu, ale EU potřebuje především větší diverzifikaci zdrojů a taky větší konkurenceschopnost, aby je ji sankce vůči komukoli tolik nebolely.
Do Rusko nebo USA asi nepůjde nikdo, oba nehrají čistě a zároveň se za to navzájem kritizují.
Uživatelský avatar
mepu
praporčík
praporčík
Příspěvky: 304
Registrován: 22/8/2008, 22:01
Bydliště: Brno

Re: Krymská krize

Příspěvek od mepu »

Za chvilku bude druhý pokus o překročení hranice na Krym pozorovateli OBSE :)
Obrázek
live twetty https://twitter.com/cstreib
Obrázek
Prdola
rotmistr
rotmistr
Příspěvky: 120
Registrován: 4/3/2014, 07:42

Re: Krymská krize

Příspěvek od Prdola »

Na každékm šprochu pravdy trochu, takže jak tu někdo hodil, že Janukovič je po infarktu mrtvý, tak je živí, ale dostal infarkt, tvrdí Ruská média. http://zpravy.idnes.cz/janovyc-podle-ru ... ranicni_tp

Propaganda:
Na západě je protiruská, ale nesdílejí ji všechna média. iDnes třeba je těžce proti Rusku, ale sami sem dáváte spoustu médií, kde se píše o opaku, to je naše svoboda, oproti Rusku je tu třeba výrazně větší svoboda internetu.
Ruská mi přijde řízená státně, potom líp sedí informace, když každý jedou z těch samých, naše média jedou jeden od Pepy, druhý od Jardy, pak to připadá zmatečný.
Na to, že UA zůstane celá, bez Krymu bych životní úspory nedal.
Mepu: proč mají uniformy, takhle je tam nepustí :)

Edit: dobře né všechny Ruská média jsou pod propagandou: Ruský vpád na Krym bude mít negativní důsledky, napsal ruský list Vedomosti. "Moskva doslova tlačí Ukrajinu k co nejrychlejšímu členství v Evropské unii a v NATO. Neméně nebezpečné je zostření vztahů se Západem. Summit států G8 je ohrožen a USA a EU hrozí Rusku sankcemi. Místo aby Rusko ukázalo sílu, stalo se nepředvídatelným hráčem, který nedokáže střízlivě zhodnotit své možnosti," píší Vedomosti.

Ty sankce asi nakonec nebudou, jinak mají pravdu, jen to podpoří Rusofóbii.
Prdola
rotmistr
rotmistr
Příspěvky: 120
Registrován: 4/3/2014, 07:42

Re: Krymská krize

Příspěvek od Prdola »

Tady vidíte, jak je Krym oproti západní UA bohatý a vyspělý :D
https://twitter.com/LinkeviciusL/status ... 64/photo/1
Uživatelský avatar
mepu
praporčík
praporčík
Příspěvky: 304
Registrován: 22/8/2008, 22:01
Bydliště: Brno

Re: Krymská krize

Příspěvek od mepu »

Hýbe se to.. Včera ve 20h převezl trajekt přes Kerčský průliv 4 Kamazy a 2 Uraly + několik civilních aut.
Ráno 7. března v Kerči kolona 27 kusů techniky, mezi nimiž byla polní kuchyň, polní nemocnice, komunikační vozidlo.
Ve 12h byla hlášena další kolona asi 10 vozidel co jela přes centrum města.
Všechna vozidla, projíždí Kerčem a směřují k Feodosii.

zdroj: http://kerch.com.ua/articleview.aspx?id=35723
12:30 další kolona?

Je zajímavé, že většina těch aut je čistá, takže museli být pravděp. dopravovány po železnici na ruskou stranu Kerčského průlivu.
Naposledy upravil(a) mepu dne 7/3/2014, 13:44, celkem upraveno 2 x.
Obrázek
zenith0009
štábní praporčík
štábní praporčík
Příspěvky: 578
Registrován: 6/9/2012, 22:33

Re: Krymská krize

Příspěvek od zenith0009 »

Někteří protestující toho stihnou opravdu hodně :)
Obrázek
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... emlin.html
Obrázek
Beda
podpraporčík
podpraporčík
Příspěvky: 266
Registrován: 28/7/2012, 02:01

Re: Krymská krize

Příspěvek od Beda »

Prdola píše:Tady vidíte, jak je Krym oproti západní UA bohatý a vyspělý :D
https://twitter.com/LinkeviciusL/status ... 64/photo/1
Mozne to je.....na sibiri je bezne ze lidi maji OT a jezdi s tim na lov, na nakupy
Dostal jsem pohlednici od rusa....ma radiovuz na nejakem novem terenaku, stoji pred tim s puskou a v uniforme z WWII. Pise ze sebou vozi pres 1000 l vody...... U nas se take radiovozy s najezdem 100 km srotovali a u nich to asi muzou koupit. Tady je take spousta klubu vojenske historie, zarizeni maji co mela armada, OT, tanky, kanony, jen zbrane maji znehodnocene. Tam asi zbrane nejsou problem. Obcas nase TV ukazuje ze nekde daleko od civilizace jsou opustene sklady munice, zbrani.

Pokud si ten ruskej oligarcha koupi jachtu za miliardy, tak urcite si tech 10 nakladaku muze take koupit.
Pred casem ukazovali ruske kozaky, organizujou se jako za cara.....maji to jako klubovou cinost....Uniformy, kone, zbrane.
QVAK
praporčík
praporčík
Příspěvky: 384
Registrován: 31/10/2009, 10:02
Bydliště: Praha

Re: Krymská krize

Příspěvek od QVAK »

kenavf píše:
Pátrač píše:No já si vždy myslel, že SSSR nikdy letadlovou loď nepostavil, protože to prostě neuměl.....

Rusko, později SSSR a dnes opět Rusko byly, jsou a budou kontinetální velmoce, které si svoje území a svoje zájmy ošetří po souši a s koncem Studené války ani letadlové lodi nepotřebují. Nevím na co by je mohlo Rusko využít.
Ono tento názor je často presadzovaný.Ale podľa môjho názoru,tvrdiť o krajine ktorá má taký technický a technologický potenciál že dokáže(dokázala) realizovať kozmický program,narhovať a vyrábať také výkonné lietadlá a ponorky,že by nedokázala navrhnúť a zhotoviť lietadlovú loď veľkosti triedy Nimitz je naivné.Skôr je to ten druhý dôvod čo si uviedol,skrátka mali takú (kontinentálnu)doktrínu že pri nej tie lietadlovky jednoducho nepotrebovali.Nepotrebovali presadzovať svoje záujmy(strkať nos) ďaleko v zámorí ako USA.A o financie tiež nešlo,skrátka by ten sovietsky ľud zdierali o trochu viacej.
LL jako jádro floty jsou nutné když musíte chránit dlouhé námořní logistické spoje bez podpory z pevniny. Strategickou dopravu Rusové provádějí většinou po souši nebo v příbřežních vodách kde můžou mít i velkou podporu z pevniny. Proto jejich flotila byla vždy budovaná jinak než Anglosaská, spíše jako obranná (až na část ponorkového loďstva) včetně bojových vlastností plavidel. Začíná je ale z tohoto důvodu potřebovat i budovat Čína.
Uživatelský avatar
Milos984
praporčík
praporčík
Příspěvky: 350
Registrován: 14/10/2009, 09:48
Bydliště: Žochárovce

Re: Krymská krize

Příspěvek od Milos984 »

Dancer píše:JInak by mne zajímalo, zda tohle skutečně bylo řečeno:
"Slibujeme, že učiníme vše proto, aby se s Ruskem znovu spojil nejen Krym, ale i celá Ukrajina," řekl předseda krymského parlamentu Vladimir Konstantinov v ruském parlamentu. "Ukrajina je součástí jednoho velkého ruského světa. Poté, co vyřešíme otázku Krymu, jsme prostě povinni maximálně usilovat o to, abychom ochránili nejen Rusy na Ukrajině. Je třeba ochránit všechny obyvatele Ukrajiny před fašismem a nacismem, před tím nehorázným tlakem západních států, které nám vnucují svou ideologii a hovoří o jakýchsi velkých evropských hodnotách," prohlásil Konstantinov.
Vidno, že každá starana má svojich krikľúňov. Toto sa ale samozrejme prejde taktným mlčaním slavianofilov, lebo veď aj USA tak konajú a zahynie pritom viac domorodcov. :)

zenith0009 píše:Někteří protestující toho stihnou opravdu hodně :)
[url=http://www.nahraj-obrazek.cz/pm-0139419 ... 950284.png
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... emlin.html
Veru tak, pripájam zaujímavý článok. http://www.jetotak.sk/editorial/ruska-idea niekto môže samozrejme argumentovať že je to článok proti-ruský. Žial je z veľkej časti pravdivý.
...S Ruskom sa dnes identifikujú tí, ktorí považujú nás svet za povrchný. Predstava ruského zamestnanca banky, ktorý si cestou do práce číta v metre Dostojovského, čím sa stáva kultúrne a morálne nadradeným akémukoľvek Parížanovi je natoľko rozšírená, že mnoho Západoeurópanov vníma Rusov, ako národ, ktorý doobeda píše libretá k baletu, poobede pár kapitol z moderného psychologického románu a večer si skočí do opery pozrieť vlastné dielo. Tento obraz Ruska ako zdroja a ochrancu duchovného života nemá nič spoločné s realitou, ktorú vidieť v ktorejkoľvek stanici moskovského metra. Milióny Rusov krajinu opustili a rozhodli sa žiť v západnej Európe, alebo v Spojených štátoch. Nie sú to iba oligarchovia a ich deti, vychovávané a vzdelávané nie v Rusku, ale v najdrahších súkromných školách Západu. Sú to mladí ľudia, ktorí v Putinovom Rusku nevidia perspektívu, neveria legendám o posvätnom poslaní Ruska v európskych dejinách, majú dosť buzerovania a šikany nie zo strany USA, ako s obľubou hovoria panslávi, ale od vlastných úradov, ktoré neslúžia im, ale moci. Rusko je dnes konsolidovaným štátom, čo je jeden z dôvodov, prečo má Vladimír Putin toľko obdivovateľov aj napriek tomu, že sa mu nepodarilo krajinu zmodernizovať, ale iba updateovať samoderžavie. Politické inštitúcie sú zaostalé rovnako ako za posledných cárov a ropná prosperita je generálnym partnerom fikcie funkčnej krajiny. Slovenskí panslavisti zabúdajú, že ruská spoločnosť sa decimovala sama, počas samoderžavia a neskôr za boľševizmu. Individuálne práva ruských občanov sa odvíjajú iba výšky ich majetku a miery napojenia na moc....
...
...Pre nás, ostatných Európanov, z krajín, ktoré zápasili s dejinami holými rukami zo situácie na Ukrajine vyplýva okrem bezpečnostných odpovedí aj poznanie, že Rusko nie je politický mesiáš. Nemorálny Kremeľ nepredstavuje žiaden protipól "nemorálnemu" anglo-saskému modelu liberálnej demokracie, ale je cynickou veľmocou, ktorá používa právo nie na ochranu vlastných občanov, ale na realizáciu náboženských legiend o vlastnom postavení....

Presne o tomto hovorím, keď označujem RF alebo všeobecne rusko za pokrytecké - presne tak ako je pokrytecká EU alebo USA. Ak niekomu k šťastiu stačia pozametané kasárne, v poriadku je to jeho voľba. Ja si o tom myslím svoje.
Naposledy upravil(a) Milos984 dne 7/3/2014, 13:52, celkem upraveno 1 x.
“Není mé pravdy,” řekl Josef Arimatejský. “Je jen jediná pravda pro všechny.”
“A která je to?”
“Ta, ve kterou věřím.”
(Karel Čapek, Kniha apokryfů - Pilátovo krédo)
Prdola
rotmistr
rotmistr
Příspěvky: 120
Registrován: 4/3/2014, 07:42

Re: Krymská krize

Příspěvek od Prdola »

QVAK píše:
kenavf píše:
Pátrač píše:No já si vždy myslel, že SSSR nikdy letadlovou loď nepostavil, protože to prostě neuměl.....

Rusko, později SSSR a dnes opět Rusko byly, jsou a budou kontinetální velmoce, které si svoje území a svoje zájmy ošetří po souši a s koncem Studené války ani letadlové lodi nepotřebují. Nevím na co by je mohlo Rusko využít.
Ono tento názor je často presadzovaný.Ale podľa môjho názoru,tvrdiť o krajine ktorá má taký technický a technologický potenciál že dokáže(dokázala) realizovať kozmický program,narhovať a vyrábať také výkonné lietadlá a ponorky,že by nedokázala navrhnúť a zhotoviť lietadlovú loď veľkosti triedy Nimitz je naivné.Skôr je to ten druhý dôvod čo si uviedol,skrátka mali takú (kontinentálnu)doktrínu že pri nej tie lietadlovky jednoducho nepotrebovali.Nepotrebovali presadzovať svoje záujmy(strkať nos) ďaleko v zámorí ako USA.A o financie tiež nešlo,skrátka by ten sovietsky ľud zdierali o trochu viacej.
LL jako jádro floty jsou nutné když musíte chránit dlouhé námořní logistické spoje bez podpory z pevniny. Strategickou dopravu Rusové provádějí většinou po souši nebo v příbřežních vodách kde můžou mít i velkou podporu z pevniny. Proto jejich flotila byla vždy budovaná jinak než Anglosaská, spíše jako obranná (až na část ponorkového loďstva) včetně bojových vlastností plavidel. Začíná je ale z tohoto důvodu potřebovat i budovat Čína.
A složitostí je tam taky dost, musíš naprojektovat LL + tak 2 typy plavidel, co jí budou doprovázet a těch napáskovat několik, potřebuješ jim vyřešit i logistiku, stavba velkých zásobovacích lodí, tak si SSSR a dneska Rusko řeklo, že úsilí bude cílit jinam. Čína je bude chctít, protože je dost slabá ve světě, silná je zatím jen v jejím okolí, to co se děje v Sýrii třeba neovlivní (vojensky), v tomhle jsou za Ruskem na hony daleko, to sice nemá LL, ale má základny v Pacifiku i Atlantiku, a navíc má lodě na úplně jiné úrovni než Čína, hlavně Čínská PL střela nepřokoná ani Exocet, tam jsou za Rusy o X let zpět.

No k té čiperné aktivistce: Včera jsem sledoval ten stream, před nějakou UA základnou, tam klídek, najednou, jak na rozkaz naběhla necelá stovka demonstrantů s vlajkami Ruska a Krymu, shodou okolností tam byla i tv a po chvilce (když byla reportáž hotová) to rozpustili.
Uživatelský avatar
skelet
4. Brigádní generál
4. Brigádní generál
Příspěvky: 17909
Registrován: 26/1/2008, 15:48

Re: Krymská krize

Příspěvek od skelet »

a od kulturně letadlovkové vložky se opět vraťte zpátky ke Krymu. Děkuji
ObrázekObrázekObrázek
Uživatelský avatar
Zemakt
6. Podplukovník
6. Podplukovník
Příspěvky: 11900
Registrován: 28/8/2008, 11:14
Bydliště: Cheb

Re: Krymská krize

Příspěvek od Zemakt »

Propaganda:
Na západě je protiruská, ale nesdílejí ji všechna média. iDnes třeba je těžce proti Rusku, ale sami sem dáváte spoustu médií, kde se píše o opaku, to je naše svoboda, oproti Rusku je tu třeba výrazně větší svoboda internetu.
http://www.novinky.cz/domaci/329632-zao ... -sodu.html

sice toho "dopraváka Humla" moc nemusím, ale tohle se mu musí nechat.
ObrázekObrázek

"Voni fotr, řekněte jim tam, že se jim na jejich párky vyserem!"
Zamčeno

Zpět na „Aktuality“