Možná ještě doplnit, že na Krymu z 18.000 vojáků UA dezertovalo cca 16.000 a více než 8.000 z nich následně požádalo o vstup do ruské armády.CAT píše:Tak vjortulník dokáže sestřelit i chlápek co byl před 10ti lety na základní vojenské službě a náhodou dělal třeba s Iglou... Pro Ruské vojáky tam není důkaz, navíc tihle pánové jsou i jinak vybavení, než ti pánové z Krymu... Navíc jak už tu naznačoval Cover72, letci lítali velice nízko a bez flarů, nejspíš nečekali takovej kalibr, jako MANPAD...JiK píše:Nevim, co furt resite. Putin rekl a odprisahl, ze na ukrajine zadne Ruske jednotky ani zbrane nejsou. Rekl a odprisahl to aspon 3x.
Takze je jasne, ze oba vrtulniky sestrelila parta neozbrojenych civilistu na poklidne demoklraticke demonstraci, kterou se reakcionarska fasisticka junta z EU a USA pokousi utopit v krvi...a jede tanky proti neozbrojenym civilistum....
Ohledně Orlovského, souhlas s Coverem, podle mě se taky snažil jen o pořádný zpravodajství, co jsem viděl poslední reportáž před tim než ho "zavřeli", tak to bylo prostě proto, že pokládal nehodící se otázky, pokusim se to poslední video před zavřenim najít, podle mě vysvětluje hodně, protože tam zpovídá právě "lidového starostu"...
Moc bych se divil, pokud by na východě Ukrajiny nedezertoval ani jediný voják, a to včetně zbraně / zbraní.