Ty poznáš z videí účast a jak volili Lorde?Lord píše:Myslím, že minimálně 65 procent lidí ze 70 % volební účasti bude pro „nezávislost“. Každopádně podle účasti, a vidíme to na videích, lze hádat i víc. Dobře, že ho nakonec uspořádali.

Moderátor: jarl
Ty poznáš z videí účast a jak volili Lorde?Lord píše:Myslím, že minimálně 65 procent lidí ze 70 % volební účasti bude pro „nezávislost“. Každopádně podle účasti, a vidíme to na videích, lze hádat i víc. Dobře, že ho nakonec uspořádali.
Já tam vidím lidi, přes všechny generace a dávají Da / Tak. Jak hlasují, z davové psychózy, to lze trošku poznat, průhledné urny, lístky nedávají do obálek.Polarfox píše:Koukám věkový průměr voličů tak 50+
Ty poznáš z videí účast a jak volili Lorde?Lord píše:Myslím, že minimálně 65 procent lidí ze 70 % volební účasti bude pro „nezávislost“. Každopádně podle účasti, a vidíme to na videích, lze hádat i víc. Dobře, že ho nakonec uspořádali.A těch 70% je odkud? Že by tihle byli umírněnější a řekli si, že 90% vypadá blbě, tak to raději sníží?
Průhledné urny a bez obálek je v dost zemí, ale že tam není ani plachta, to je zajímavé. Hodně snadno se dá ověřit, co si zaškrtl.Lord píše:Já tam vidím lidi, přes všechny generace a dávají Da / Tak. Jak hlasují, z davové psychózy, to lze trošku poznat, průhledné urny, lístky nedávají do obálek.Polarfox píše:Koukám věkový průměr voličů tak 50+
Ty poznáš z videí účast a jak volili Lorde?Lord píše:Myslím, že minimálně 65 procent lidí ze 70 % volební účasti bude pro „nezávislost“. Každopádně podle účasti, a vidíme to na videích, lze hádat i víc. Dobře, že ho nakonec uspořádali.A těch 70% je odkud? Že by tihle byli umírněnější a řekli si, že 90% vypadá blbě, tak to raději sníží?
Plachtu tam snad mají, ne ... někde to musejí zaškrtávat, a nedělají to snad rovnou na stole před komisíPrdola píše:Průhledné urny a bez obálek je v dost zemí, ale že tam není ani plachta, to je zajímavé. Hodně snadno se dá ověřit, co si zaškrtl.
Obálky na UA nebyly u žádných voleb, alespoň myslím. No zatím jsem plenty moc neviděl, možná komise rovnou ohodnotí rozhodnutíLord píše:Plachtu tam snad mají, ne ... někde to musejí zaškrtávat, a nedělají to snad rovnou na stole před komisíPrdola píše:Průhledné urny a bez obálek je v dost zemí, ale že tam není ani plachta, to je zajímavé. Hodně snadno se dá ověřit, co si zaškrtl.
Že nemají obálky, no tak ... to jsou náklady navíc, a možná zbytečně, volební lístek je polovina A4, natiskneš si i sám, ale chápu improvizované podmínky.
Když nedáš DA, tak seš na černý listiněPrdola píše:Obálky na UA nebyly u žádných voleb, alespoň myslím. No zatím jsem plenty moc neviděl, možná komise rovnou ohodnotí rozhodnutí.
Plachta ve SlavjanskuPrdola píše: Obálky na UA nebyly u žádných voleb, alespoň myslím. No zatím jsem plenty moc neviděl, možná komise rovnou ohodnotí rozhodnutí
Fake, je to na youtubu minimálně od 08.05 > https://www.youtube.com/watch?v=Z5nobBADjHAAlchymista píše:Novoajdar, cesta na Lugansk
Myslíš, že se jedná o video obecně vypovídající o náladě u obyvatelstva. Problém s těmihle videi je, že jsou dávány s určitým úmyslem a proto je nemožné je považovat za objektivní zdroj. Jsou prostě subjektivní. Je to podobné, jako když si vzpomeneš na "odstřelovače Bubu", to byl také pěkný obrázek propagandy.Lord píše:Video, jak mají místní v oblibě NG![]()
Ale jdi, na základě tvrzení ruské propagandy vyvozuješ tohle? Velmi odvážné. Když je tedy tak masivně podporují, jaktože se nepořádají třeba v Doněcku tak velké demonstrace proti vládě v Kyjevě a omezuje se to na akce hrstky (pro)ruských ozbrojenců a na místa, které kontrolují ozbrojenou silou?praxus píše:http://czech.ruvr.ru/news/2014_05_10/Tu ... moci-6535/
takže keci o tom že na východu teroristy podporuje jen pár místních tímto padají......tomu stejně nemohl nikdo ani věřit.Ty videa ze včerejška jsou naprosto jasný,ty lidi co tam jsou nejsou ozbrojený to je masa civilů....hodně nasranejch civilů.Spousta lidí co ještě váhala ,se podle mě jasně rozhodla po Oděse.Východ ukrajiny Kiev stratil už napořád.Ted je zajímyvý co řekne střed a západ..Po tom co sem včera viděl jak Jacenuk a Turčinov byli přímo v Kieve vypískáni davem skandujícím Hitler kaput,Bandera kaput na nějáký pietní akci tak myslím že ta vláda už má podporu vážně jen plešek z PS a strany svoboda.
Na základě čeho? Parlament je stejný, jaký byl n posledních volbách zvolen. Když už, můžeme mluvit leda o znovupotvrzení mandátu vládě. Potom se lae musíme ptát, kdo hlavně toto blokuje? OdpověĎ je jasná, (pro)ruští ozbrojenci, kteří znemožňují klidné přípravy na prezidentské volby a následné vypsání normálních voleb. To by se totiž potom ukázalo, že zkazky o banderovcích jsou nesmysly a ony "fašistické strany" jsou jen marginální a nemají žádnou větší podporu.praxus píše:Někdo by mohl říct že ty půjčky přijala vláda bez mandátu lidu
To nemohlo nikoho překvapit. Protože není rozhodující, co Putin říká, ale co dělá. Tohle prohlášení je jen pro (světovou) veřejnost, aby jí přesvědčilo, že Kreml nemá s (pro)ruskými ozbrojenci nic společného a nevelí jim. Reálně je důležité, co jim řekne přímo, bez kamer a novinářů. A to nepochybně dál platí, aby zostřovali boj a vyhrocovali napětí.Prdola píše:No to zpochybnění referenda mě ani nepřekvapilo, ale co mi vyrazilo dech bylo, že to přišlo i z Kremlu (byť z nějaké organizace pro lidská práva), ale i tak bych čekal, že to tam Vláďa má líp ošéfované líp.
Neříkám, že všude, ale dost často jsem koukal, jak hází do průhlený urny ve středu místnosti, takže vidíš, co tam zakřížkoval, leda to tam musí hodit přehnutý, ale zase ty listy tam jsou pěkně nezpřehýbaný. No ono je to fuk, pochybuju, že tam vleze někdo, kdo dá ne.prcek píše:Plachta ve SlavjanskuPrdola píše: Obálky na UA nebyly u žádných voleb, alespoň myslím. No zatím jsem plenty moc neviděl, možná komise rovnou ohodnotí rozhodnutí![]()
http://tvi.ua/new/2014/05/10/u_slov%E2% ... ndumu_foto