Moderátor: jarl
Počkej, ale to si děláš legraci ne?spider74 píše:No, ale dle reálu tam opravdu všechny patří
Promiň blbě jsem to formuloval .......Jasně, jedná se o 6 různých variant, ale liší se jen těmi velkými čísly a velkým znakem letky. Takže pokud použiji 1 variantu tak z celého aršíku nepoužiji pouze počítáme-li levou a pravou stranu letadla 2x5 těch největších čísel a 2x5 velkých znaků letky, tj. cca 20 kousků. To ostatní všechno. Suma sumárum 288 mínus těch 20, celkově 268.........mazecPočkej, ale to si děláš legraci ne?Jasněže patří, ale určitě ne na jednu konkrétní mašinu. Že by na 1 éro naflákali kosatku, medvěda, vlky a x taktických a různých označovacích čísel určitě nemyslíš vážně,...
Máš ten letoun vážně pěkný, já bych na to neměl. A když se Ti nějaký obtisk nepodaří, nikdo je počítat nebude.spider74 píše:.
Naneseno zatím 63 dekálů ( z 280) a už mi z toho docela hrabe. Hróóózně prťavý a hlavně se furt trhají svině ruský.
![]()
Přesně tak. Teď aby se člověk klepal strachy, aby si ty (ještě navíc nekvalitní) dekály náhodou nesloupnul. Přeji ti, aby to bylo v brzké době pod lakem.spider74 píše:Díky za pochvalu, ale ještě není konec. Vždycky si oddechnu teprve, až ve chvíli kdy za modelem zaklapne sklo ve vitríně. Jedno vím, ale určitě už nyní - v budoucnu už nechci vidět žádnou stavebnici či dekály ruské výroby.
![]()