Stalingrad
Moderátor: jarl
Stalingrad
Ten obrázek je z filmu Stalingrad ze jo? Je to výbornej film doporucuji ho!
-
- Poddůstojník v záloze
- Kontaktovat uživatele:
Ono se kupodivu Stalingrad na CD nebo na DVD velice těžko shání !! Na DVD se mi zdá ani tento film oficialně nevyšel !!
Naposledy upravil(a) Granátník dne 30/10/2004, 18:34, celkem upraveno 1 x.

stalingrag
Film Stalingrad mám na CD,ale bez českých titulků,mohu vyměnit za jiný film,nabídněte.
- Radola Gajda
- Poddůstojník v záloze
- Radola Gajda
- Poddůstojník v záloze
Nikto nechce, aby si tu každému prikyvoval, o tom ani diskusné fórum nie je, každopádne ak si o preklade Sturmpionieren vedel, príde mi tvoj príspevok tak trochu podivný. A skús nejaké tie minely/chuťovky vymenovať.Radola Gajda píše:Cože? Jak zasedlí, to tu mám každýmu přikyvovat, co se týče výstroje, byly tam dost velký minely. Ale ten film mám doma, a rád si vždy pustím.
- Radola Gajda
- Poddůstojník v záloze
Tak,ten film jsem viděl na kazetě,v českém překladu.Ze začátku se tam postavy zmiňují,že jsou od výsadkového vojska,ptám se proto,proč nemají helmy M-38 Heisler,ale jen standardní?Dále co např. uniformy,viděl tam někdo z vás na některém ze soldátů tohoto praporu,uniformy Luftwaffe,asi né?!
A pokud byl v dabingu špatný překlad,a byly to ženisté,proč nikdo z nich neměl černé lemy na výložkách(znak ženistických jednotek WH a SS),a naopak, jestli si dobře vzpomínám měli červené(dělostřelecké)???
A pokud byl v dabingu špatný překlad,a byly to ženisté,proč nikdo z nich neměl černé lemy na výložkách(znak ženistických jednotek WH a SS),a naopak, jestli si dobře vzpomínám měli červené(dělostřelecké)???