Janni píše:(Fatalovu infantilní slabší chvilku přehlížím)

Moderátor: Pátrač
Že by byl zrovna Pan Historik si nemyslím. Přiznám se, že jsem sice na rozdíl od Tebe od něj nic nečetl - ani to neplánuju, ale od důvěryhodných lidí jsem slyšel, že jeho práce s prameny je dost "zvláštní". Historik by je měl studovat a na tom základě vytvářet závěry, Irwing to v mnoha případech dělá opačněJanni píše: Irving si dal tu práci, že sbíral jednotlivé informace a dával je dohromady, téměř u všech důležitějších je jasně popsán pramen. To z něj mimojiné dělá Pana Historika(Fatalovu infantilní slabší chvilku přehlížím). Nesnažím se ho za každou cenu obhajovat, ale připadá mi, že byl vybrán jako obětní beránek jako výstraha ostatním odpadlíkům od společenského tabu.
Nadstandartně se druží s neonacisty?Alferi píše: Že by byl zrovna Pan Historik si nemyslím. Přiznám se, že jsem sice na rozdíl od Tebe od něj nic nečetl - ani to neplánuju, ale od důvěryhodných lidí jsem slyšel, že jeho práce s prameny je dost "zvláštní". Historik by je měl studovat a na tom základě vytvářet závěry, Irwing to v mnoha případech dělá opačně. S informacemi se dá pracovat velmi tvořivě, při "správné" selekci lze například na základě jistých pasáží z Bible dokázat neexistenci Boha.
Co Irwingovi taky v mých očích nepřidává na důvěryhodnosti je to, že se docela nadstardantně druží s neonacisty. O holocaustu si radši přečtu něco od historika, který má diplom