Boje na Ukrajině
Moderátor: jarl
Pravidla fóra
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Pokud příspěvek v Aktualitách neodpovídá charakteru a úrovni "veřejné" Palby, moderátoři mají právo jej okamžitě, bez upozornění přesunout do skryté Hospody, která byla za tímto účelem zřízena.
Pokud nemáte přístup do Hospody a chtěli byste jej, musíte být na Palbě registrováni nejméně půl roku a poté můžete napsat SZ adminům "skelet" nebo "jarl".
Ve vlákně o Ukrajině v sekci "Aktuality" platí pravidla, která budete dodržovat. Postih za nedodržování bude následující:
- smazání příspěvku
- BAN uživatele (minimálně 24hodin, maximálně na vždy)
- uzamčení vlákna
Všechny tyto postihy budou uplatňovány bez jakéhokoliv varování a vysvětlování, na základě úsudku přítomného moderátora.
Pravidla jsou následující:
- příspěvek bude věcný v českém nebo slovenském jazyce (případně s českým nebo slovenským překladem), žádné "emotivní" výlevy nebudou trpěny
- diskuze ve vlákně "Válka na Ukrajině" není povolena, k tomu je určeno patřičné vlákno v Hospodě (o vstup můžete zažádat u administrátora)
Re: Boje na Ukrajině
U Slavjanska domobrana zlikvidovala raketomet Grad.
http://www.ze-sveta.cz/?p=19587#more-19587
http://www.ze-sveta.cz/?p=19587#more-19587
Evakuační koridory jsou k ničemu, kdyby většina obyvatelstva chtěla tak dávno odešla, plácnutí do prázdna. Bod č.1) většina lidí neopustí své majetky dokud jim nepřistane granát na zahradě 2.) před rabováním bude domov hlídat kdo? I když odejde třeba ženská s dětmi, zůstane tam pořád "bojeschopný" chlap (což je hlavní problém pro Kyjev) co bude hlídat domov před rabováním, v téhle situaci se bude samozřejmě snažit něčím vyzbrojit pro ochranu svoji i majetku, a už jsme jen krůček od toho aby jej úspěšně zverbovali opolčenci, o to lehčeji v případě probíhajícího konfliktu. 3.) kdo se o ty uprchlíky postará? Když stát není schopný živit ani vlastní armádu, tady se bavíme i o nějakém základním hygienickém vybavení atd, probíhá někde stavba stanových táboru na Ukrajině? 4.) Pokud lidi z těch oblasti odchází tak většina směřuje opačným směrem, s vidinou možnosti získat status uprchlíka a získat tak ruské občanství a "polepšit si".

Semenovka po včerejší dělostřelbě.
Rozmísťování protitankových ježků.
Rozmísťování protitankových ježků.
Co odnesou za vládu v Kyjevě? Ani ta neni fašistická. A úctu k ženám mám a to je příběh z doby, kdy se ještě vůbec nestřílelo, jen se prolítávalo nízko letadlama, výsadkáři zdrhali na druhou stranu, žádný kulky, jak si to představuješ ty - prostě jen hysterická ženská zmagořená propagandou, která věřila, že cokoli co přijede ze západu je fašista a satan a řikám ti Bedo takovejch semetrik sem na těch videích viděl, že se mi zvracet chtělo nad lidskou blbostí (nejvíc ta hysterická ženská řvoucí "fašisti" "fašisti" na příslušníky 25. výsadkové divize, kteří poté přešli na druhou stranu a druhá semetrika když separatisté zastavili náklaďák s RPG a AK, ta byla na silnej proud studený vody)...Beda píše:To CAT: holt to ty mladici co na ne rvou do fasitu to odnesou za vladu v Kyjeve, ukazuje to koho tam lidi maji radi.......jako to suchem odnesou obyvatele Krymu , take za Kyjev. Urcite to nejsou
Urcite to nejsou HISTERICKY ZENSKY asi by to chtelo trochu ucty k zenam....
Cat pise:
"seš klasickej Čech, kterej hajloval náckům, čuměl, když nakládali židy do náklaďáků, mával vlajkou komoušům a pak chtěl jistotu desetinásobku"
Skoro me to urazi....jsem sice valecny material z roku 1943. Myslim ze tech co jsou na palbe moc nackum nehajlovali, na nakladaky necumeli, max zije nekdo z tech co nalozili na nakladaky.
Bez desetinasobku Kozeneho by byla asi Klausova privatizace pospatna.
Kozeny byl prvni kdo umoznil kazdemu podavat prikazy k nakupu a prodeji akcii na burze pres nej automaticky, pres tonovou volbu telefonem, tocil jsem to snad rok a absolutne zadny problem, ze by me okradli. Fungovalo to jak hodinky. Jen mit tehdy internet, byl bych vysmaty. Kdo mu to dovolil tak rozjet? Nakonec ty fondy ani nerozkradl on.
Ohledně mého podpisu - nemohu říct jinak, že dotknout se může opravdu jen těch, které popisuje... Zatím jste dva... Jako podpis je to myšleno velice obecně a bez konkrétní osoby na kterou bych to myslel...

"We can't restore our civilization with somebody else's babies."
"Settlemunt my arse, let's slot floppies"
Zástupce domobrany na Ukrajině sdělil ruským novinářům, že na letišti města Luhansku jsou soustředěny až dva tisíce příslušníků Národní gardy.
http://czech.ruvr.ru/news/2014_06_10/Na ... ardy-6205/
----
Přes tisíc Ukrajinců žádá o azyl v ruské Belgorodské oblasti.
http://czech.ruvr.ru/news/2014_06_10/Pr ... asti-1544/
----
Síly ATO zabily 43 ozbrojenců při včerejším boji, kdy ozbrojenci zaútočili na kramatorské letiště.
http://lb.ua/news/2014/06/10/269281_tim ... vikov.html
http://czech.ruvr.ru/news/2014_06_10/Na ... ardy-6205/
----
Přes tisíc Ukrajinců žádá o azyl v ruské Belgorodské oblasti.
http://czech.ruvr.ru/news/2014_06_10/Pr ... asti-1544/
----
Síly ATO zabily 43 ozbrojenců při včerejším boji, kdy ozbrojenci zaútočili na kramatorské letiště.
http://lb.ua/news/2014/06/10/269281_tim ... vikov.html
Naposledy upravil(a) Santos dne 10/6/2014, 12:11, celkem upraveno 1 x.
Nenech se vysmát. Cokoliv ti vyvrátím, hned začneš s něčím jiným. Prvně, že je tam drží separatisté. Pak vyžaduješ věci, které jsou napsány hned v první větě, co jsem linkl. Pak se usvědčíš linkem, co pošleš sám - protože si ani nepřečteš co postneš. Jen samý výkřiky do tmy. A když tě upozorním na ty věci, hned přijdeš s další konstrukcí.CAT píše: Baxi Baxi: Já nepřekládám googlem a nečtu první dvě věty. A pochopil jsem to dobře, netahám tě za slovo 7000/den jsem myslel tak jak je to psáno v článku - 7000 poslední den... Je mi jedno jak tendenčně je to napsané, neni tam odkaz na zdroj a ten plátek je plnej boje proti sionistům, prostě jsem ne ten článek, ale celej plátek vyhodnotil jako podezřelej. A že sem chtěl link? No chtěl, ale nějakej normální...
Hochu teď jsem byl na oslavách vylodění v Normandii a jak jde hermeticky uzavřít 50km2 jsem byl hodně překvapenej, neprošel nikdo... Ale zpět - zdroj který to píše je naprosto nespolehlivý, neodkazuje na zdroje ze kterých vychází... A prostě nejde o to, že by ses tam ěnkde nemohl proplížit, ale neproplížíš se autem a bez auta si neodvezeš věci... Ohledně 2000 lidí vázaných bojem, ty vůbec nechápeš o co jde viď? Tady přece nejde o checkpointy separatistů, tady jde o UkraArm, ta to má obšancovaný, separatisté nic neuzavřeli, to byla UkraArm (už ten google nepoužívej) a problém je i v tom, že lidi uvnitř věří, že za městem řádí bandy NG. Já nevim jak ti vysvětlit, že utýct neni prdel, nevim jak ti vysvětlit, že lidi se prostě bojí někam jít a raději si zalezou do sklepa kde se budou modlit, nevim jak ti mám vysvětlit že tam je propaganda jak blázen, stačí se kouknout na hysterický ženský co na UkraArm vojáky řvou "fašisti" "fašisti" na chudáky odvedence... Ne Baxi neni to tak jednoduchý jak si myslíš...

Takže prvně je tam drželi separatisté, teď UA? Prvně obyvatelé nemohli jen přes checkpointy, teď už můžou všude? Jen uhýbáš, když jsou ti pokládány nové důkazy aa vyvraceny. Tvoje věci stojí totálně na vodě.
Nevšiml jsem si, že by ten článek měl antisionistický podtext. A pod tím článkem je někdo podepsám, narozdíl od toho tvého, kde není nikdo podelsán, není tam link atd... A je to prakticky USA propaganda typu Hlas ruska. Já jsem zkrátka klikl na jeden z odkazů co byl na googlu a ten link co jsi sem postl ty, jsem četl taky, ale nedal jsem ho sem, protože nebyl nijak ozdrojován ani podepsán.
Ano google nebudu používat, budu používat novinky a TV nova, nebo ČT, jak jsme si mohli už několikrát předvést, tam je to pravdivé zpravodajství.
19 hodin staré - UA TV - [youtube]watch?v=PVdERpzVZPM[/youtube] - Z Luhanska, Doněcka a Krymu utíkají lidé a hledají přístřeší.
Zkrátka odsud jezdí uprchlíci a je jedno jestli proruští nebo prokyjevští - je to tak. ProKyjevší jezdí na západ proruští na východ. Překvapení.
http://rt.com/news/164940-dont-kill-us- ... s-ukraine/
Overall about 20,000 women and children from Ukraine’s southeast have crossed the border into Russia’s Rostov Region in the last three days, according to regional authorities in Rostov. They added that at least 7,335 Ukrainian citizens have entered the Rostov Region in the last 24 hours.
20 tisíc žen a dětí - z UA jihovýchodu překročilo hranici do Rostovského kraje v posledních 3 dnech. Z toho 7335 občanů v posledních 24 hodinách.
A dnes už to píšou i na RT, Voice of Russia, ITAR-TASS - a všichni ty samé počty. Jak vidno - spíš je upřesnili.
Jak se všichni tito lidé dostali pryč, když je to tam neprodyšně uzavřeno? A to jsem postl jen namátkou.
Podle úterní informace agentury Interfax jen do ruské Rostovské oblasti, která z východu sousedí s ukrajinskou Luhanskou oblastí, odjelo už zhruba 35 000 lidí. Ruský premiér Dmitrij Medveděv v pondělí vyzval tamní úřady, aby lidem prchajícím z Ukrajiny poskytly veškerou humanitární pomoc.
O počtech Ukrajinců, kteří už opustili nebo hodlají opustit neklidný východ země, nejsou hodnověrné informace. Jen z milionového Doněcka podle nepotvrzených zpráv odjelo přes 15 000 lidí. Část rodin ohrožených ozbrojenými akcemi se uchyluje do ukrajinského vnitrozemí, část odjíždí do sousedního Ruska.
Zdroj aktualne.cz
O počtech Ukrajinců, kteří už opustili nebo hodlají opustit neklidný východ země, nejsou hodnověrné informace. Jen z milionového Doněcka podle nepotvrzených zpráv odjelo přes 15 000 lidí. Část rodin ohrožených ozbrojenými akcemi se uchyluje do ukrajinského vnitrozemí, část odjíždí do sousedního Ruska.
Zdroj aktualne.cz
Baxi tak si dej alespoň tu práci, ať to s tebou nemám tak lehký chlapče...
Baxi mě nedělá problém to rozepsat větu po větě, tady si můžeš tvrdit co chceš, ono se tu uchovává historie příspěvků, víš?
EDIT: Pro moderátory - myslím, že tyhle žabomyší války nepatří do tohohle tématu, pokud by to šlo přesunout do hospody, pak díky...
Tys mi něco vyvrátil? A co?Bax píše:Nenech se vysmát. Cokoliv ti vyvrátím, hned začneš s něčím jiným.
Bax píše:Prvně, že je tam drží separatisté.
Takže co že sem psal? Že je tam drží separatisté? Ale notak Baxi alespoň čti, psal jsem o tom kdo všechno je tam drží a nebyli to jen separatisté - přízpěvek můžeš dohledat je ze 9/6/2014, 13:10.CAT píše:když teda úspěšně projdeš separatistickejma checkpointama, tak tě čeká zóna kde se střílí, když překonáš i tu, jsou tam checkpointy UA army a NG
Baxi tys sem linkl něco o čem sám píšeš, že to je "Já jsem zkrátka klikl na jeden z odkazů co byl na googlu". No holt se musíš ještě učit jak se hledají zdroje. Ten tvuj je podepsanej a ten muj si nepoužil protože nebyl ozdrojován ani podepsán? Opět ukazuješ že nečteš, on podepsaný je a to od Maxima Eristavi. Ale jinak díky žes mě na ten odkaz upozornil, je to něco úplně jiného než jsem sem chtěl dát...Bax píše:Pak vyžaduješ věci, které jsou napsány hned v první větě, co jsem linkl.
Z čeho že jsem se usvědčil?Bax píše:Pak se usvědčíš linkem, co pošleš sám - protože si ani nepřečteš co postneš.
Co? O čem to píšeš? Zkus si přečíst co jsem psal doopravdy, datum příspěvku už jsem ti dal, stačí si ho přečíst celý...Bax píše:Takže prvně je tam drželi separatisté, teď UA? Prvně obyvatelé nemohli jen přes checkpointy, teď už můžou všude? Jen uhýbáš, když jsou ti pokládány nové důkazy aa vyvraceny.
Bax píše:Nevšiml jsem si, že by ten článek měl antisionistický podtext.
Tady vidíš, že o článku samotném jsem nic o sionistech nepsal, ale jak řikám, prostě to chce číst co píšu a ne jen plácat. Psal jsem o celém plátku, koukni tam na další titulky, možná ti to dojde a možná taky ne... Ten příspěvek je z 10/6/2014, 08:34.CAT píše:prostě jsem ne ten článek, ale celej plátek vyhodnotil jako podezřelej.
Jo aha, takže tobě vadí že není nikdo podepsán pod článkem? Takže tobě nestačí že ten ěnkdo je podepsán nad článkem viď? A ještě jednou se omlouvám, ten odkaz sem postnul omylem, měl to být odkaz na neziskovky...Bax píše:A pod tím článkem je někdo podepsám, narozdíl od toho tvého, kde není nikdo podelsán, není tam link atd...
No prostě si odvedl fušérskou práci a podle toho vypadá výsledek. Ten článek co sem sem postnul já (ač tedy omylem) jsi očividně nečetl, protože je podepsán stejně jako ten tvuj... tvůj odkaz http://www.veteranstoday.com/2014/06/07 ... to-russia/ podepsána Erica P. Wissinger. Můj odkaz http://www.newrepublic.com/article/1179 ... heir-homes podepsán Maxim Eristavi...Bax píše:Já jsem zkrátka klikl na jeden z odkazů co byl na googlu a ten link co jsi sem postl ty, jsem četl taky, ale nedal jsem ho sem, protože nebyl nijak ozdrojován ani podepsán.
Baxi mě nedělá problém to rozepsat větu po větě, tady si můžeš tvrdit co chceš, ono se tu uchovává historie příspěvků, víš?
EDIT: Pro moderátory - myslím, že tyhle žabomyší války nepatří do tohohle tématu, pokud by to šlo přesunout do hospody, pak díky...

Pro CAT
Kdyz polovinu veci co v tom podpisu mas uz neni aktualni, ty prvni dve, tam uz tech co to zazili neni.
To myslis ze ted ty zeny na ukrajinskou armadu nekrici = fasisti = ? Ty kulky na Ukrajine letali hned od zacatku Majdanu, mozna druhy,treti den. Potom pro tu oblast kde jsou prevazne rusove to zacali byt fasiste. Jedna z prvnich veci odhlasovana obema rukama byl rusky jazykovy zakon, kdo teda proti rusum zacal. Kdyby nechali udelat volby jak dohodl Janukovic, mohl byt klid. Kdo to pophnal, tlacil do konfrotace?
Takze kulky byly nejdriv.....potom krik fasisti, potom referendum na Krymu, potom pripojeni k Rusku.
Kdyby nebyl Majdan, uz tady mohl byt jiny prezident, nemusela nastat konfrontace se sousedem, mohla byt jina dohoda s Ruskem, urcite by se to tak nehrotilo. Ostre proti rusum se to otocilo az po Majdanu.
I ta blondynka zacala volat po akci proti rusum az potom, kdyz vladla, nekricela tolika.
Ja zajimave jak to ted tlaci USA a v EU mimo slovniho odsouzeni rusu se nikdo nehrne do dalsich akci. Je to dane tim ze EU je uz s rusama ekonomicky propojena a pred Majdanem si to pochvalovali, jak vzkveta obchod i vojenska spoluprace.... i Obama se na Putina culil.
Jak s tema lodma, koupi je NATO? Urcite vsude maji vojenske rozpocty napnute, skrti se to. Dal utraceji amici, cinani a rusove.
http://zpravy.idnes.cz/cina-znervoznuje ... anicni_vrl
http://www.evropskehodnoty.cz/kolik-pen ... ou-obranu/
Zase USA breci ze EU dava do armady malo....EU nema ambice vladnout svetu.
To ze to vzniklo, nejde jednoznacne vinit Rusko. Kdyby byl Putin jestrab, tak by si rusti kozaci brodili kone v Dnepru, za zadama s tankama a rachejtlema a cekali by co bude dal. Tech tanku maji tolik ze by postavili zeleznou hranici. Ukrajina ma asi tak rachejtle jen na silvestrovsky ohnostroj.
Ukazovali v TV jejich protiletadlova rakety v trobach....prostrilene jeste z doby nez to zavalo.
Ted armada valcuje vychod Ukrajiny a je to v poradku....Janukovic armadu neposlal, take mohl a presto i pres jednani o volbach a zaruky zapadu musel utect. Zase prvni dohodu porusil Majdan.
Je to tezke, pro Tebe je rus zlocinec, amik nedotknutelnej a na ostani nenechas sahnout.
Ono s tim koridorem na odchod je to pekne....nechaji tam majetek, kdo jim ho nahradi, budou to moct prodat, nebo jim to seberou jako se to delalo tady, utekl, zabaveni majetku. Odejdou s ruksakem....
Kdyz polovinu veci co v tom podpisu mas uz neni aktualni, ty prvni dve, tam uz tech co to zazili neni.
To myslis ze ted ty zeny na ukrajinskou armadu nekrici = fasisti = ? Ty kulky na Ukrajine letali hned od zacatku Majdanu, mozna druhy,treti den. Potom pro tu oblast kde jsou prevazne rusove to zacali byt fasiste. Jedna z prvnich veci odhlasovana obema rukama byl rusky jazykovy zakon, kdo teda proti rusum zacal. Kdyby nechali udelat volby jak dohodl Janukovic, mohl byt klid. Kdo to pophnal, tlacil do konfrotace?
Takze kulky byly nejdriv.....potom krik fasisti, potom referendum na Krymu, potom pripojeni k Rusku.
Kdyby nebyl Majdan, uz tady mohl byt jiny prezident, nemusela nastat konfrontace se sousedem, mohla byt jina dohoda s Ruskem, urcite by se to tak nehrotilo. Ostre proti rusum se to otocilo az po Majdanu.
I ta blondynka zacala volat po akci proti rusum az potom, kdyz vladla, nekricela tolika.
Ja zajimave jak to ted tlaci USA a v EU mimo slovniho odsouzeni rusu se nikdo nehrne do dalsich akci. Je to dane tim ze EU je uz s rusama ekonomicky propojena a pred Majdanem si to pochvalovali, jak vzkveta obchod i vojenska spoluprace.... i Obama se na Putina culil.
Jak s tema lodma, koupi je NATO? Urcite vsude maji vojenske rozpocty napnute, skrti se to. Dal utraceji amici, cinani a rusove.
http://zpravy.idnes.cz/cina-znervoznuje ... anicni_vrl
http://www.evropskehodnoty.cz/kolik-pen ... ou-obranu/
Zase USA breci ze EU dava do armady malo....EU nema ambice vladnout svetu.
To ze to vzniklo, nejde jednoznacne vinit Rusko. Kdyby byl Putin jestrab, tak by si rusti kozaci brodili kone v Dnepru, za zadama s tankama a rachejtlema a cekali by co bude dal. Tech tanku maji tolik ze by postavili zeleznou hranici. Ukrajina ma asi tak rachejtle jen na silvestrovsky ohnostroj.
Ukazovali v TV jejich protiletadlova rakety v trobach....prostrilene jeste z doby nez to zavalo.
Ted armada valcuje vychod Ukrajiny a je to v poradku....Janukovic armadu neposlal, take mohl a presto i pres jednani o volbach a zaruky zapadu musel utect. Zase prvni dohodu porusil Majdan.
Je to tezke, pro Tebe je rus zlocinec, amik nedotknutelnej a na ostani nenechas sahnout.
Ono s tim koridorem na odchod je to pekne....nechaji tam majetek, kdo jim ho nahradi, budou to moct prodat, nebo jim to seberou jako se to delalo tady, utekl, zabaveni majetku. Odejdou s ruksakem....
Ja som to pochopil tak, že CAT má na mysli, že hermeticky je uzavretý Slaviansk. Aj keď aj tam sa vedela dostať reportérka RTVS nejakou veďlajšou cestou.

Memento Mori
No vždyď jo, píšeš, že musíš projít přes check point separatistů, pak palebnou zónu a pak přes UA checkpoint - to je nesmysl - chceckpointy jsou jen na cestách - co když přes ty checkpointy nepůjdeš? A nebojuje se všude tak jak u Stalingradu. To je právě na to co jsem upozorňoval.
Jako buď tvrdíš, že je tam separatisté drží ale to by pak nikdo moc neprošel. Nebo je tam sice nedrží, ale nějaká kontrola tam je - a lidé procházejí.
Tak já myslím, že je velký rozdíl nevšimnout si podpisu u článku a nezaregistrovat obsah krátkého článku jak se to stalo tobě a vyžadovat na ten samý obsah leště zdroj...
To, že je plátek sionistický, s touto konkrétní zprávou nemá nic do činění. Jako jen taháš za slova, nemáš fakta ani argumenty - chtěl jsem napsat plátek ne článek, protože sám vidíš, že jsi celou dobu vařil z vody a já sem teď házím jeden zdroj za druhým. Provaluje se, že v Rostově ti utečenci jsou a lezou tam.
Jako sry, ale posuzovat mě, že jsem nečetl článek protože jsem si nevšiml podpisu je nesmysl.
Chtěl jsi link na mainstream - no Santos byl rychlejší... Takže souhrn.
První info měl ten anti-sionistický plátek, včera to potvrdila ruská a UA média a dnes ráno i česká. Do té doby počet utečenců narůstal, takže čísla se liší.
Ty máš jen to, že jsem si spletl slovo článek a plátek a že jsem přehlídl podpis. Zato ty jsi tu valil hovadinu za hovadinou nepodepřenou ničím. Jako ohánět se článkem z května, když ostřelování začlo až pak...
Do hospody přístup nemám a nežádám o něj,
Jako buď tvrdíš, že je tam separatisté drží ale to by pak nikdo moc neprošel. Nebo je tam sice nedrží, ale nějaká kontrola tam je - a lidé procházejí.
Tak já myslím, že je velký rozdíl nevšimnout si podpisu u článku a nezaregistrovat obsah krátkého článku jak se to stalo tobě a vyžadovat na ten samý obsah leště zdroj...
To, že je plátek sionistický, s touto konkrétní zprávou nemá nic do činění. Jako jen taháš za slova, nemáš fakta ani argumenty - chtěl jsem napsat plátek ne článek, protože sám vidíš, že jsi celou dobu vařil z vody a já sem teď házím jeden zdroj za druhým. Provaluje se, že v Rostově ti utečenci jsou a lezou tam.
Jako sry, ale posuzovat mě, že jsem nečetl článek protože jsem si nevšiml podpisu je nesmysl.

Chtěl jsi link na mainstream - no Santos byl rychlejší... Takže souhrn.
První info měl ten anti-sionistický plátek, včera to potvrdila ruská a UA média a dnes ráno i česká. Do té doby počet utečenců narůstal, takže čísla se liší.
Ty máš jen to, že jsem si spletl slovo článek a plátek a že jsem přehlídl podpis. Zato ty jsi tu valil hovadinu za hovadinou nepodepřenou ničím. Jako ohánět se článkem z května, když ostřelování začlo až pak...

Do hospody přístup nemám a nežádám o něj,
Beda: Je mi opravdu jedno co z toho lidi tady opravdu zažili a co ne, on si to každý přebere sám, už jsem měl pár připomínek k tomu podpisu a to jak soukromejch, taktakhle otevřenejch a můžeš si bejt jistej, že ses ošil a cítil uraženej jen ty a new.imperial... Ale jinak zkus odpovídat jen na to co opravdu píšu. Fakt je ten že když křičely ty dvě ženský, tak na JV UA kulky ještě nelítaly. Dále naprosto ignoruješ důvod proč sem to psal. Takže odmítám se s tebou hádat na téma co bylo dřív... Psal jsem o propagandou zaslepených lidech, kteří se pak bojí opustit domovy, protože by je fašisti pobili - tim sem se snažil Baxovi ukázat něco co nechce ani náhodou slyšet... Takže pokud máš něco proti tomu že se místní kvůli propagandě bojí opustit své domovy, pak to napiš, pokud dál chceš psát co bylo dřív, jestli slepice, nebo vejce, tak si najdi jiného diskutatéra než mě...
Riho: Já nepsal že je Slavjansk hermeticky uzavřenej, já psal o tom, že opustit město vůbec neni taková limonáda, jak si to dětsky představuje Bax. Nebavil jsem se o tom jak moc je město uzavřeno, já poukazoval na to, že odjet s věcma se dá po silnicích a ty budou hlídány z obou stran... Jo pokud bych se od tud chtěl dostat sám s holou prdelí, pak si vůbec nemyslim že to je nemožné, ale s holou prdelí přes válečnou zónu bych narozdíl od Baxe neutíkal...
Riho: Já nepsal že je Slavjansk hermeticky uzavřenej, já psal o tom, že opustit město vůbec neni taková limonáda, jak si to dětsky představuje Bax. Nebavil jsem se o tom jak moc je město uzavřeno, já poukazoval na to, že odjet s věcma se dá po silnicích a ty budou hlídány z obou stran... Jo pokud bych se od tud chtěl dostat sám s holou prdelí, pak si vůbec nemyslim že to je nemožné, ale s holou prdelí přes válečnou zónu bych narozdíl od Baxe neutíkal...

ne tys psal "Prvně, že je tam drží separatisté" a nebo "Takže prvně je tam drželi separatisté, teď UA?" 10/6/2014, 11:08Bax píše:No vždyď jo, píšeš, že musíš projít přes check point separatistů, pak palebnou zónu a pak přes UA checkpoint
Ano tvrdil jsem že většina lidí tam nechce nechat své věci a ty se už za Druhý války vozily na voze, vůz musí jet po silnici a na silnici byou checkpointy... nějaký problém?Bax píše: - to je nesmysl - chceckpointy jsou jen na cestách - co když přes ty checkpointy nepůjdeš? A nebojuje se všude tak jak u Stalingradu. To je právě na to co jsem upozorňoval.
Nic takového netvrdím, tvrdím, že separatisté ani vláda UA neudělali nic pro to, aby mohli lidé odejít... 9/6/2014, 13:10.Bax píše:Jako buď tvrdíš, že je tam separatisté drží ale to by pak nikdo moc neprošel. Nebo je tam sice nedrží, ale nějaká kontrola tam je - a lidé procházejí.
Opět střílíš mimo, zdroj jsem vyhodnotil jako pofidérní, to byla má jediná připomínka, proto jsem ten zdroj nebral jako zdroj... 9/6/2014, 13:10.Bax píše:Tak já myslím, že je velký rozdíl nevšimnout si podpisu u článku a nezaregistrovat obsah krátkého článku jak se to stalo tobě a vyžadovat na ten samý obsah leště zdroj...
To že je to plátek sionistický mě utvrzuje v tom, že pokud tam píšou kraviny jindy, budou je nejšpí psát i tady a vše tomu nasvědčuje, 7000 zap oslední den? O tom nepíše ruský mainstream...Bax píše:To, že je plátek sionistický, s touto konkrétní zprávou nemá nic do činění. Jako jen taháš za slova, nemáš fakta ani argumenty - chtěl jsem napsat plátek ne článek, protože sám vidíš, že jsi celou dobu vařil z vody a já sem teď házím jeden zdroj za druhým. Provaluje se, že v Rostově ti utečenci jsou a lezou tam.
No stejně tak posuzovat mě že sem to nečetl, protože napíšu, že je ten plátek krajně podezřelý je naprosto stejný nesmysl, já sem si toho vědom, doufám že ty teď už takéBax píše:Jako sry, ale posuzovat mě, že jsem nečetl článek protože jsem si nevšiml podpisu je nesmysl.
Za to děkujni Santosovi, takhle se to dělá víš Baxi, ne jako ty, když napíšeš ať si to najdu sám, jsou lidé kterí vědí, že pokud něco tvrdí, nesou průkazní břemeno oni sami, ale o tom už jsme tušim několikrát rozmluvu vedli...Bax píše:Chtěl jsi link na mainstream - no Santos byl rychlejší... Takže souhrn.
Naposledy upravil(a) CAT dne 10/6/2014, 13:37, celkem upraveno 1 x.

riho: Podle mě taky ti místní taky utíkají. Vedlejšíma cestama, když si vezmeme, že někteří separatisté jsou cizí, tak domácí proleze. Musí to tam znát daleko líp, navíc tam nemusí být terén jak u Kolína. Jako to že někdo z vás bydlíte v Praze nemusí být pravda, že to takhle vypadá velde ostaatních měst taky tak. U našeho města jsou do 200-500 metrů lesy. V lesech je plno cestiček. Navíc člověk nemusí jít po nich - i kdyby měl rodinu, tak kousek ji může táhnout mimo - aby se vyhnul. A rozumný člověk si na cestu vezme něco čím by mohl uplatit hlídku - ti UA vojáci nejsou žádní vymytí zabijáci, a kteří vidí všude teroristy. Ti pustí fotříka s rodinou - kór za úplatek.
Tak utíkají, nebo ne?Bax píše:riho: Podle mě taky ti místní taky utíkají.
8/6/2014, 21:00Bax píše:No mě je spíš divné to, že podle našich demokratů zde na palbě, kteří nám tvrdili, že povstalci nemají prakticky žádnou podporu obyvatelstva a jak se dívám obyvatelstvo strpí těžkou dělostřelbu, raketometné útoky, město bez elektriky bez vody a spojení... Jak je to možné? Tady mě něco nehraje?
A já se s váma nehádám o tom, jestli místní utíkají, oni utíkají, já rozporoval prvně to co psal Bax o tom, že to že neutíkají je důkaz že sou s separatistama a poté jsem Baxovi rozporoval to, že je lehké utéci z obklíčeného města...
Naposledy upravil(a) CAT dne 10/6/2014, 13:40, celkem upraveno 1 x.

Tak už se začaly používat miny na silnicích za "frontovou" linií ( Zmijev) při přepadu kolony.
http://rusvesna.su/news/1402399871

Mirek58 píše:Tak už se začaly používat miny na silnicích za "frontovou" linií ( Zmijev) při přepadu kolony.
Z diskusie k tomu článku na tej stránke:
"Недалеко от Змиева есть село Соколово
Именно там в войну немецкую танковую разгромили и фашистам крепко наваляли. Змиевские леса - исторически партизанский край)))" .... oni už asi nič nevedia kto tam s tými tankami bojoval ;o((
CAT: Jasně že mám problém s tím, že auto může jet pro silnici? To jsi slyšel kde jako? Rozhodně nemusíš jet po silnici, asi jsi nikdy nebyl v lese. Můžeš jet po polňačce. Nebo lesáci razí cesty při těžbě dříví, který nejsou na mapě, pak jsou mimo tohle všechno cesty na loukách. To nejsou přímo polňačky, ale unese to cokoliv - nouzově se dá projet i kolem lesa - no a pokud jedeš UAZEM nebo Nivou - není co řešit, ta má lepší prostupnost jak obyč auto. Nedívej se na to očima skleníkovýho člověka. A celkem dost těch aut na videu bylo takových co píšu. No asi někteří projeli normálně přes check pointy. A někteří to vzali jinudy. Jsme jako malí borci kupovali škodovky bez papíru a jezdili po polňačkách a všude možně - projede to celkem dost. A pokud ti ukrajoši znají terén...
No že jsi bral zdroj za pofidérní se ukázalo jako špatný odhad. To je ale tvůj problém.
Ano psali tam 7000 za poslední den, ale oni tam taky mají datum, kdy to byla pravda...
Já tě neposuzuju podle toho, že jsi odsoudil ten plátek, já tě posuzuju podle toho, že jsi nečetl tu první větu.
Já jsem ti dal klíčová slova pro hledání v googlu - to jsou plnohodnotné věci - to není mnou vymyšlený výraz - sry - najdi si co to znamená.
Jako já jsem nevěděl, že nejsi schopen překopírovat ty 3 slova do googlu a přeložit je do AJ a znova to tam hodit. Jako děláš tady chytrýho jak rádio, tak jsem myslel, že ti stačí říct: zadej do googlu tyhle klíčový slova: .... Protože takto ti to vysype X výsledků a ty si pak vybereš odkaz médií, kterým věříš - pokud toho jsi schopen. A nemůžeš se vymlouvat na "pro tebe nevhodné" médium. Které ovšem v tomto případě nelhalo. No ale kdybychom takto postupovali všude - zvláště u ČR médií, nemůžeme věřit nikomu.
A navíc netrvalo ani 24 hodin a ta zpráva tu je potvrzena z ruských médií, jak jsem linkoval i UA médií. Tak myslím, že hotovka. Nelinkl jsem tu voicerussia ani Voice of Russia, ITAR-TASS, protože ty zprávy jsou stejný jako na RT, akorát se liší +- několika drobnostmi - stejně jako u nás. Nebudu dublovat linky.
A když mě rozporuješ, že není lehké utéct z města, tak to dokaž, zatím vidíme, že uprchlíků je mezi 20-35 tisíci. Důkazní břemeno je teď na tobě.
No že jsi bral zdroj za pofidérní se ukázalo jako špatný odhad. To je ale tvůj problém.
Ano psali tam 7000 za poslední den, ale oni tam taky mají datum, kdy to byla pravda...
Já tě neposuzuju podle toho, že jsi odsoudil ten plátek, já tě posuzuju podle toho, že jsi nečetl tu první větu.
Já jsem ti dal klíčová slova pro hledání v googlu - to jsou plnohodnotné věci - to není mnou vymyšlený výraz - sry - najdi si co to znamená.
Jako já jsem nevěděl, že nejsi schopen překopírovat ty 3 slova do googlu a přeložit je do AJ a znova to tam hodit. Jako děláš tady chytrýho jak rádio, tak jsem myslel, že ti stačí říct: zadej do googlu tyhle klíčový slova: .... Protože takto ti to vysype X výsledků a ty si pak vybereš odkaz médií, kterým věříš - pokud toho jsi schopen. A nemůžeš se vymlouvat na "pro tebe nevhodné" médium. Které ovšem v tomto případě nelhalo. No ale kdybychom takto postupovali všude - zvláště u ČR médií, nemůžeme věřit nikomu.
A navíc netrvalo ani 24 hodin a ta zpráva tu je potvrzena z ruských médií, jak jsem linkoval i UA médií. Tak myslím, že hotovka. Nelinkl jsem tu voicerussia ani Voice of Russia, ITAR-TASS, protože ty zprávy jsou stejný jako na RT, akorát se liší +- několika drobnostmi - stejně jako u nás. Nebudu dublovat linky.
A když mě rozporuješ, že není lehké utéct z města, tak to dokaž, zatím vidíme, že uprchlíků je mezi 20-35 tisíci. Důkazní břemeno je teď na tobě.
Naposledy upravil(a) Bax dne 10/6/2014, 14:07, celkem upraveno 1 x.
Bax: Naprosto nereaguješ na to o čem píšu... z mé strany je toto uzavřené. Nebudu se s tebou hádat o tom že nikdo nemůže jet po polňačce, naprosto ti uniká význam toho co píšu, dokonce tak moc, že si začínám myslet že nejsi čech a na překlad používáš google translator... Napsal jsem ti celý odstavec důvodů proč je těžké utéci z obleřženého města a ty se se mnou začneš hádat o tom, že kdyby někdo chtěl, tak že by mohl jet polňačkou? Hm, dobrej postřeh Baxi, dobrej postřeh...
A pokud jsi zdroje potvrdil ta čísla pak kudos pro tebe, to je to co jsem od tebe celou dobu chtěl... Ovšem očividně to vyvrací tvou tezi ze začátku téhle debaty
A pokud jsi zdroje potvrdil ta čísla pak kudos pro tebe, to je to co jsem od tebe celou dobu chtěl... Ovšem očividně to vyvrací tvou tezi ze začátku téhle debaty