Jo, ale všechny zdroje až na jeden jedinej jsem dodal JÁ.CAT píše:Už tě obvinim jen z jedné lži, zbytek se ani nebudu namáhat...Bax píše:Je divný, že ti hned nepřišel ten zdroj špatný, že jsi ho bral v pohodě... A nezpochybňoval... Ty jsi jen zpochybňoval ty čísla z důvodu špatné znalosti Angličtiny a řekl jsi, že nevěříš číslu 7000 uprchlíků denně.
9/6/2014, 21:09Bax píše:No Baxi á mám důvod se domnívat, že čísla 3000-7000/den jsou asi tak reálná, jako tisícovka mrtvých UkraArm vojáků.
PS: Ten tvuj zdroj, to Veterans Today je už na první pohled velice podezřelej zdroj...
Takže jsem rozporoval číslo a zároveň i zdroj, čísla byla upřesněna dalšími zdroji, tim sem s nima přestal mít problém.. Smiř se s tim že na to nemáš, všechno se tu dá dohledat, nechci ti tu neustále vláčet rypák v tom co jsem napsal, lžeš a je to hrozně lehko dohledatelné. Už několik lidí psalo že tohle co tu vytváříš sem nepatří, sežeň si vztup do hospody a neotravuj tu lidi...
Ale už to pochop, že vůbec nejde o to, kdo to napsal, ale co napsal - já přehlídnu drobnost a ty na tom zakládáš celou svojí konstrukci.
Já dodal všechny zdroje, který ukazovali úplně stejný čísla - ty nic. Jen jsi mával měsíc starým propagandistickým článkem mimo mísu. To byl celej tvůj hrdinskej čin. Když je ti něco vyvráceno, snažíš se hrabat v minulosti a slovíčkařit.
To PSko jsem nečetl z jedinýho důvodu - když jsi tam začl plácat o Stalingradu a Varšavě, ukončil jsem čtení. Nečekal jsem že i potom tam bude něco k tématu.
Být tebou tak bych se neoháněl textem: ...čísla 3000-7000/den jsou asi tak reálná...
Ale nemám tam 7000 každý den. Já tam mám 7000/den - den je 24 hodin. V článku je 7000 za posledních 24 hodin a datum ke kterému se to vztahuje. Chápeš? Pokud jsi dobrej AJ a četl jsi odkaz, tak jakej máš problém?
Je zkrátka totálně jedno kdo tu zprávu přinese, ale je rozhodující, jestli se prokáže její pravdivost. A tahle pravdivá je. A mě nezajímá, že neuznáváš určitý zdroje. (proto jsem ti taky před tím dodal klíčový slova a pak sám klikl na jeden zdroj). Ten problém si vyřeš sám se sebou.
A jediné o co šlo je, že lidé mohou opouštět Slavjansk a záleží na nich jak se rozhodnou (na na UA army nebo separatistech) - dokonce mohou i vstupovat. Dodal jsem nejprve ten veterans zdroj a pak o několik hodin později další (všechno východní) a Santos dodal další a já pak ještě dneska taky (oba západní). Ale ty Cate, ty jsi dodal velký kulový, jen kecy v kleci.
Tak nevím kdo se tady máchá. Můžeš zase klidně poukázat, že jsem někde neudělal tečku za větou, nebo svádět řeč dokonce na nějakou KLDR - to už bylo vidět, že nevíš jak bys mě napadl. Ale to o co tu jde jsi nevyvrátil a já to jen potvrdil a nejen já. Myslím, že konec. Nebo přines link na vyvrácení těch zpráv co jsem tu já a Santos postl. Rád si počtu. Ale něco novějšího, ne rok starý prosím tě...
Polarfox: To neměla být narážka na pražáky - ale jako mě připadalo že on je dost mimo, když mě tvrdí, že domácí člověk s autem musí jet přes checkpointy, jinak se nikam nedostane a stačí, aby ty checkpointy někdo hlídal a lidi jsou ve městě zadržení.