Nechci tu dělat reklamu nakladatelství Naše Vojsko, ale v posledním čísle stejnojmeného časopisu (03/2006) vyšla jako příloha knížka Alexandera Hesse "Byli jsme v Bitvě o Anglii" (velikost A6)
Za 59 čechokreditů to určitě není moc.
http://www.nasevojsko.com/shop/casopis.htm
časopis Naše Vojsko
Moderátor: jarl
- sa58
- 1. Armádní generál
- Kontaktovat uživatele:
časopis Naše Vojsko

"Nachystejte květináče, na vánoce sem zpátky!"
- TonyHazard
- Důstojník v záloze
Časopis Naše vojsko
Jak je již uvedeno v úvodním příspěvku, nechci dělat reklamu, ale upozornit na to musím.
Pánové, časopis Naše vojsko stále vychází, a stále obsahuje dobré a zajímavé články.
Zde je jen krátký pohled zpět : (minulý rok)
> Vývoj samohybných děl
> Aurora (Legenda slepého náboje)
> Slavné jméno Holek Emanuel
> Kremelský diktát (Jak byl v srpnu 1968 podepsán tzv. moskevský protokol)
> Bitevní loď Georgia
> Historie umístění 82mm bezzákluzového kanónu vz. 59 na obrněném transportéru OT-810
> Průřez německým opevněním (Po rozbití Československa a vytvoření Protektorátu Čechy a Morava začala německá branná moc na našem území s výstavbou nejrůznějších fortifikačních objektů)

Sapíku, prosím, přesuň tu upoutávku na "Fakta & Svědectví" sem (oba přísp.), já (uznávám, trochu nešikovně) dám tip na dobrý časopis, a někdo ho zanese diskuzí, která se nehnula 3 měsíce. (kdybych ji svým příspěvkem nevzbudil, tak spí dále)
Jinak sapíku, ta Tvoje odpověď o řádek výše (Mají ho na vlakovém nádraží v novinovém stánku u podchodu) je super.
Pobavila mě víc, jak některé příspěvky z tématu "Vtipy".
Pánové, časopis Naše vojsko stále vychází, a stále obsahuje dobré a zajímavé články.
Zde je jen krátký pohled zpět : (minulý rok)
> Vývoj samohybných děl
> Aurora (Legenda slepého náboje)
> Slavné jméno Holek Emanuel
> Kremelský diktát (Jak byl v srpnu 1968 podepsán tzv. moskevský protokol)
> Bitevní loď Georgia
> Historie umístění 82mm bezzákluzového kanónu vz. 59 na obrněném transportéru OT-810
> Průřez německým opevněním (Po rozbití Československa a vytvoření Protektorátu Čechy a Morava začala německá branná moc na našem území s výstavbou nejrůznějších fortifikačních objektů)

Sapíku, prosím, přesuň tu upoutávku na "Fakta & Svědectví" sem (oba přísp.), já (uznávám, trochu nešikovně) dám tip na dobrý časopis, a někdo ho zanese diskuzí, která se nehnula 3 měsíce. (kdybych ji svým příspěvkem nevzbudil, tak spí dále)

Jinak sapíku, ta Tvoje odpověď o řádek výše (Mají ho na vlakovém nádraží v novinovém stánku u podchodu) je super.

Nebojuj s nikým, kdo neví nic o vztahu rytíře a meče!
Na fóru Palba.cz jsem skončil, dotazy a SZ prosím neposílat.