na jednej strane sice chapem (balastu kopec), na druhej strane ale zakaz diskusie , ktomu len dve poznamky:skelet píše:Skeptik: takže žádný protest nebyl, jen kvůli rezoluci. Sumasumárum je článek blábol dělaný na dojem. Děkuji
v každém případě jsem se rozhodl dnes vlákno uzavřít až do prvního vyjádření vyšetřovacího komise. Tímto prosím uživatele Mepu, aby mne v případě potřeby kontaktoval a upozornil mne na případný vývoj událostí. Toto vlákno se uzavírá dnes ve 22.00hod.
1- v tomto vlakne sa preberaju veci ktore sice okrajovo, ale predsa len s MH17 suvisia aj ked sa debata obcas zvrhne trochu inym smerom (myslim tym napriklad nase ( v zmysle diskutujucoch, nie konkretne moje) "analyzy" priestrelov uz zdokumentovanych, debaty o dosahu jednotlivych zbrani (v suvislosti ci to mohla byt taka alebo onaka raketa), druhoch bojovych hlavic atd.) ale odpoveda tematike tohto webu a ja osobne toto vlakno povazujem za prinost uz len z toho dovodu, ze sa cloviecik nauci o bojovej technike viac a to sa prave v tomto vlakne deje. Koniec koncov je to "palba" tak sa bavime o tom kto a cim "palil"

2- ukoncenie diskusie bude znamenat postupne ochabnutie zaujmu o MH17 ktory sa dostane do polohy "snajper na majdane" a "Odesa" - akoho to uz dnes zaujima, ze? A o to mozno niektorym veducim predstavitelom (myslim statnym, nie tunajsim moderatorom) ide - vypustit nejaky blabol, ludia si to zapametaju a nejake uveden ie na pravu mieru o pol roka drobnym pismom niekde na konci uz nikoho nebude tankovat, podstatne je ze si ludia zafixuju v pameti co co chceli "mocny sveta" - na to ale mame mainstream a bulvar, palba je odborny web a v podstate sa tu aj odborne diskutuje - cim nevrdim ze vzdy ani nesudim kto ma v com pravdu, koniec koncov ani "seriozny vedci" sa v mnohych oblastiach nevedia zhodnut a prinasaju argumenty a protiargumenty - teda po slovensky diskutuju. Uplnej demagogie je tu myslim velmi malo na to, aby sa vlakno zamklo
V mene "nulakov" sa prihovaram za ponechanie dalsej diskusie. OK, je to "váš" web, a tiez chapem ze moderovanie stoji kus casu (obcas aj nervov), ale to k sprave webu patri (kedysi velmi davno som spravoval jedine stranky na SK s urcitou tematikou v oblasti motorizmu takze to chapem ale vynalozeny cas nelutujem) a pre mnohych ludi je tento web (a tieto vlakna s UA tematikou) jediny ako-tak doveryhodny zdroj, preto prosim este raz o zhovoevavost, a jak sa pravi vo filme vesnicko ma strediskova:
https://www.youtube.com/watch?v=zBclfnU04Gw
ked je tento web jediny ... tak musi, karle...
Ked tak ma zmazte jak balast, nechcel som to ale pisat ako sukromnu spravu skor ako "otvoreny list" (trochu vydieram a brnkam na city, ja viem...)