Zavedeny hodnosti
Moderátor: jarl
Zavedeny hodnosti
mrknětě na ranky ..... chce to ještě doladit a dát kapitána a majora....
Tady je kompletní seznam hodností a lidí
www.palba.cz/ranks.php
může se to ještě vyvíjet časem - personální otázky .... podle toho jak se bude kdo snažit, dostane i případně nějaký metály!
www.palba.cz/ranks.php
může se to ještě vyvíjet časem - personální otázky .... podle toho jak se bude kdo snažit, dostane i případně nějaký metály!
Tak pánové taková menší ukázka realizace tzv. vyznamenání.
První vyznamenání je ŘÁD ZAKLADATELŮ ZLATÝ, dále pak ŘÁD ZA ZÁSLUHY O ČLÁNKY III. ŘÁDU
Realizace je tak, že když chcete machrovat připojíte svůj podpis se stuhami. Kod Vám zašlu.
Řád zakladatelů zlatý obdrží ti z Vás kteří pomáhali a byli věrni od začátku našemu projektu, Řád zakladatelů stříbrný obdrží ti kteří pomáhali rozjiždět již samotný portál palba.cz
První vyznamenání je ŘÁD ZAKLADATELŮ ZLATÝ, dále pak ŘÁD ZA ZÁSLUHY O ČLÁNKY III. ŘÁDU
Realizace je tak, že když chcete machrovat připojíte svůj podpis se stuhami. Kod Vám zašlu.
Řád zakladatelů zlatý obdrží ti z Vás kteří pomáhali a byli věrni od začátku našemu projektu, Řád zakladatelů stříbrný obdrží ti kteří pomáhali rozjiždět již samotný portál palba.cz

-
- Důstojník v záloze
- Kontaktovat uživatele:
Trimin: Bohužel tyto hodnosti nebyli jinak na netu kestažení. Ano jsou mezi nimi rozdíly. Některá jsou opravdu z košil, ale z jiných uniforem než AČR rozhodně nejsou. O vzdušné síly se nejedná, protože ty mají výložky modré. Nicméně košilové nárameníky bychom mohli nahradit celými právě ze vzdušných sil, které jsou komplet a rozdíl je jen v barvě.....

Neruš nepřítele, když dělá chybu …
( Napolen )
Tak to se omlouvám - jsem nějako barvoslepej spíš mě zmátla ta barva košile - a pak jsem už nepřemejšlel, k mání by určitě byly komplet na www.army.cz
Národu, který si neváží svých hrdinů hrozí, že nebude žádné mít, až je bude potřebovat.