Vtipy
Moderátor: jarl
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vtipy
No jo... Ale ve Swarovskim... A to už je skoro umění... 

Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
- Hans S.
- 5. Plukovník
- Kontaktovat uživatele:
Autor: M. M. Cabicararten píše:Tak vážení! Ja sa večer teším jak malý capart na palbu, že si ako prvé otvorím, hádajte čo? :-)
Komu to vadí, nemusí predsa čítať, v čom je problém?
Kód: Vybrat vše
http://knihy.idnes.cz/catalogsearch/advanced/result/?author[]=6018
- jersey.se
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
100% souhlasím s Hansem. Nevím proč by tato sekce na Palbě měla sloužit jako záloha něčího svým charakterem soukromého blogu.
Smoke me a kipper, I'll be back for breakfast
Baví se Američan, Rus a Severokorejec o tom, co je to štěstí.
Američan: "Vyhrát v loterii milion dolarů, to je štěstí!"
Rus: "Houby - plný barel vodky, to je štěstí!"
A S. Korejec: "Vy váte prd, co je to štěstí... Ve tři ráno někdo buší na dveře a volá: bydlí tu soudruh Kwon? Já se vzbudím, a říkám: Ne, ten bydlí přes chodbu! A tomu se říká štěstí!"
Sedí v letadle Rus, Američan a Čech. Jde kolem letuška, plácne se do čela a zvolá:
"To snad není možný, zase vy tři???"
Američan: "Vyhrát v loterii milion dolarů, to je štěstí!"
Rus: "Houby - plný barel vodky, to je štěstí!"
A S. Korejec: "Vy váte prd, co je to štěstí... Ve tři ráno někdo buší na dveře a volá: bydlí tu soudruh Kwon? Já se vzbudím, a říkám: Ne, ten bydlí přes chodbu! A tomu se říká štěstí!"
Sedí v letadle Rus, Američan a Čech. Jde kolem letuška, plácne se do čela a zvolá:
"To snad není možný, zase vy tři???"
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
nezávislost Skotska
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... st-skotska
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... st-skotska

"We can't restore our civilization with somebody else's babies."
"Settlemunt my arse, let's slot floppies"
Na jednom vojenskom cvičení bolo hlavnou úlohou maskovanie. Generál na inšpekcii sa odrazu rozkričal, keď videl jeden kmeň stromu, ako začal odrazu poskakovať. Nechal si dotyčného zavolať:
"Vojak, uvedomujete si, ako bolo vaše chovanie nezodpovedné a nebezpečné? V bojovej situácii by to mohlo stáť životy celej jednotky!"
"Pane, keď si zo mňa kŕdeľ holubov urobil cvičný terč, zaťal som zuby a vydržal to. Keď mi dva psy načúrali do topánok, povedal som si, že už bolo aj horšie. Ale keď mi po nohách vyliezli dve veveričky k rozkroku a jedna povedala: 'Jeden zjeme teraz a druhý si schováme na zimu..."
Vojenské cvičenie. Veliteľ si dá nastúpiť vojakov a hovorí:
- Vojaci, pokazila sa tanková vysielačka. Kto ju vie opraviť?
Z rady vystúpi vojak a pýta sa:
- Digitálna alebo analógová?
A veliteľ hovorí:
- Opakujem pre debilov: Pokazila sa vysielačka v tanku!
"Vojak, uvedomujete si, ako bolo vaše chovanie nezodpovedné a nebezpečné? V bojovej situácii by to mohlo stáť životy celej jednotky!"
"Pane, keď si zo mňa kŕdeľ holubov urobil cvičný terč, zaťal som zuby a vydržal to. Keď mi dva psy načúrali do topánok, povedal som si, že už bolo aj horšie. Ale keď mi po nohách vyliezli dve veveričky k rozkroku a jedna povedala: 'Jeden zjeme teraz a druhý si schováme na zimu..."
Vojenské cvičenie. Veliteľ si dá nastúpiť vojakov a hovorí:
- Vojaci, pokazila sa tanková vysielačka. Kto ju vie opraviť?
Z rady vystúpi vojak a pýta sa:
- Digitálna alebo analógová?
A veliteľ hovorí:
- Opakujem pre debilov: Pokazila sa vysielačka v tanku!
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Jsem váš nový velitel a jmenuji se major Kotek... Pro koktavé Pepik...

Sudca na súde hovorí k obžalovanému : "Ta to je bars brutal zločin. Kedz chcece , žebi Vam bul trest zmierneni, mušice nam višvetlic motiv svojoho činu."
Muž še rozhutorel: "Odohralo še to takto: Bivame v panelaku ...
Na peršom poschodi žije rodzina, ktora ma tri dzeci. Aľe tote ich dzeci zostali od prírodi male - od 80 do 90 cm."
Jednoho dňa som prišol domu z roboti a moja žena hutori: "V rodzine našich susedov daco ne v poriadku. Tote ich dzeci su pravi Pirenejovia."
Ja hvarim: "Ne! Ti dumaš asi Pigmejov."
"Ne", hvari žena "pigmej je látka, ktorú ma človek pod kožu a tvoria še z nej pehi."
Ja hvarim: "To je pigment!"
"Ne", hvari moja žena "pigment je to, na co pisali stari Rimania."
Ja hvarim: "To je pergamen!"
"Ne", hvari moja žena "pergamen je, kedz basnik začne daco pisac a potom to nedokonči..."
...
"Pán sudca, mušice ocenic, že som še ovládol a zamlčal slovo fragment. Sadol som sebe odovzdane do fotella a začal čitac novini. Ale zrazu však prišla ku mne žena s vetu, po ktorej som usudzil, že je zrela do blázinca."
Hvari mi: "Milačik, ti nechceš chodic so mnu na francuštinu? mam fasa legionára."
Ja hvarim: "Ti dumaš lektora."
"Ne" hvari moja žena "lektor bol anticki grécki hrdina."
Ja hvarim: "To bul Hektor a ten bul z Tróje!"
"Ne", hvari moja žena, hektor je plošná miera".
Ja hvarim: "To je hektár!"
"Ne", hvari moja žena, "hektár je nápoj bohov."
Ja hvarim: "To je nektár!"
"Ne", hvari moja žena, "Nektár je rieka v južnom Nemecku."
Ja hvarim: "To je Neckar!"
...
"A daľej, pán sudca, daľej som to už nevydržal. Zobral som kladivo a ubil som ju na smrť."
Nastala chviľa ticha...
Potom sudca zdvihol hlavu zos dlani a prednis ortieľ: "Oslobodeni! Ja by som ju zabil už pri Hektorovi!"
Muž še rozhutorel: "Odohralo še to takto: Bivame v panelaku ...
Na peršom poschodi žije rodzina, ktora ma tri dzeci. Aľe tote ich dzeci zostali od prírodi male - od 80 do 90 cm."
Jednoho dňa som prišol domu z roboti a moja žena hutori: "V rodzine našich susedov daco ne v poriadku. Tote ich dzeci su pravi Pirenejovia."
Ja hvarim: "Ne! Ti dumaš asi Pigmejov."
"Ne", hvari žena "pigmej je látka, ktorú ma človek pod kožu a tvoria še z nej pehi."
Ja hvarim: "To je pigment!"
"Ne", hvari moja žena "pigment je to, na co pisali stari Rimania."
Ja hvarim: "To je pergamen!"
"Ne", hvari moja žena "pergamen je, kedz basnik začne daco pisac a potom to nedokonči..."
...
"Pán sudca, mušice ocenic, že som še ovládol a zamlčal slovo fragment. Sadol som sebe odovzdane do fotella a začal čitac novini. Ale zrazu však prišla ku mne žena s vetu, po ktorej som usudzil, že je zrela do blázinca."
Hvari mi: "Milačik, ti nechceš chodic so mnu na francuštinu? mam fasa legionára."
Ja hvarim: "Ti dumaš lektora."
"Ne" hvari moja žena "lektor bol anticki grécki hrdina."
Ja hvarim: "To bul Hektor a ten bul z Tróje!"
"Ne", hvari moja žena, hektor je plošná miera".
Ja hvarim: "To je hektár!"
"Ne", hvari moja žena, "hektár je nápoj bohov."
Ja hvarim: "To je nektár!"
"Ne", hvari moja žena, "Nektár je rieka v južnom Nemecku."
Ja hvarim: "To je Neckar!"
...
"A daľej, pán sudca, daľej som to už nevydržal. Zobral som kladivo a ubil som ju na smrť."
Nastala chviľa ticha...
Potom sudca zdvihol hlavu zos dlani a prednis ortieľ: "Oslobodeni! Ja by som ju zabil už pri Hektorovi!"
Zem je guľatá! Vys*ali sme sa na východ a zo západu prišlo H0wn0!
- Aaron Goldstein
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Mojžíš přivede izraelský lid k Rudému moři, zavolá si stavitele a povídá: "Potřebujeme lodě!"
Stavitelé odejdou, ale po chvíli se vrátí a hlásí:" My bychom postavili lodě, ale nemáme dřevo!"
Mojžíš se nahněvá:"To mám všechno dělat já? Tak sežeňte dřevo!"
Stavitelé odejdou, ale za chvíli se zase vrátí a hlásí:" My bychom sehnali dřevo, ale tady jsme na poušti a nemůžeme najít žádné stromy!"
Mojžíš vzteky vybuchne:"To mám opravdu všechno dělat já? Vy si snad myslíte, že já jenom takhle mávnu holí, to moře se rozestoupí a my přejdeme, nebo co!!!"
Stavitelé odejdou, ale po chvíli se vrátí a hlásí:" My bychom postavili lodě, ale nemáme dřevo!"
Mojžíš se nahněvá:"To mám všechno dělat já? Tak sežeňte dřevo!"
Stavitelé odejdou, ale za chvíli se zase vrátí a hlásí:" My bychom sehnali dřevo, ale tady jsme na poušti a nemůžeme najít žádné stromy!"
Mojžíš vzteky vybuchne:"To mám opravdu všechno dělat já? Vy si snad myslíte, že já jenom takhle mávnu holí, to moře se rozestoupí a my přejdeme, nebo co!!!"

- Alchymista
- 5. Plukovník
V Rusku je možné všetko - aj holyvúd v republike s necelým milionom obvyateľov a rozlohou celej EU
Jakutsko (Republika Sacha) a jej filmová tvorba
http://www.1tv.ru/news/culture/268108
Vtipy mi pripadá ako dostatočne neutrálna téma, kam by táto "šialenosť" mohla patriť. Ale je to i na zamyslenie...
Vtipy mi pripadá ako dostatočne neutrálna téma, kam by táto "šialenosť" mohla patriť. Ale je to i na zamyslenie...

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
Holt vzorce chovania ľudí sú po celom svete asi rovnaké.Tiež sme si mysleli že Dalas je dno,ktoré sa dá ešte akceptovať,to sme ešte nevedeli, že príde produkcia z Venezuely,Mexika a dorazia to potom naše "spektákle".Alchymista píše:V Rusku je možné všetko - aj holyvúd v republike s necelým milionom obvyateľov a rozlohou celej EU
Edmund Burke: "Jediné čo potrebujú nečisté sily k svojmu víťazstvu je to, aby slušní ľudia neurobili nič."

- Alchymista
- 5. Plukovník
http://dziennikzbrojny.pl/artykuly/art, ... iningradem
W 48 godzin możemy być pod Kaliningradem
poľské vojenské médiá - Za 48 hodín môžeme byť v Kaliningrade (myslené poľská armáda)
reakcia na ruskom blogu: mapa europy 4 hodiny po začatí poľského útoku na Kaliningradskú oblasť

W 48 godzin możemy być pod Kaliningradem
poľské vojenské médiá - Za 48 hodín môžeme byť v Kaliningrade (myslené poľská armáda)
reakcia na ruskom blogu: mapa europy 4 hodiny po začatí poľského útoku na Kaliningradskú oblasť

Оптимисты изучают английский язык, пессимисты - китайский. А реалисты - автомат Калашникова
Aneb sen ruského vesmírného programu...konečně by mohli dostat člověka na MěsícAlchymista píše:reakcia na ruskom blogu: mapa europy 4 hodiny po začatí poľského útoku na Kaliningradskú oblasť

U národa, u něhož je nejoblíbenějším historickým spisovatelem Vlastimil Vondruška, se nějakého historického prozření a sebereflexe dočkáme opravdu jen velice stěží. (Polarovo motto pro rok 2019)
“Without data, you're just another person with an opinion.” W. Edwards Deming
Brána do Mordoru: https://twitter.com/fbeyeee?lang=cs
- Alchymista
- 5. Plukovník

Brežnev bol amatér