Jednoduchost..?V zadnem pripade..
Moderátor: jarl
Jednoduchost..?V zadnem pripade..
Mel bych takovy napad..nevim jestli to vidim ja e nebo i jini,ale toto forum se mi zda moc preplacane a neprehledne..mozna by se s tim neco melo delat..co vy na to..?? 

habitat3:
To se lehce řekne, ale hůř udělá.
Sa 58 už s úpravami kvůli přehlednosti začal a celkem zpřehlednil. Bohužel v pokračování nás nyní zazdil jeden problém, který nám zatím v dalších úpravách brání.
Chtělo by to někoho,kdo se vyzná v PhP a HLAVNĚ - v práci s PŘÍLOHAMI.Už jsem oslovil jednoho známého,co "tak trochu" programuje. Ten na to kouknul a cuknul - že je to moc složité.
Problém je v tom , že nejdou vytvářet nová subfóra. Respektive jdou, ale ve fóru se nezjeví.
V příloze v nastavení phpmyadmin vidět jsou,ale adminaci fóra a ve fóru už ne.
To se lehce řekne, ale hůř udělá.
Sa 58 už s úpravami kvůli přehlednosti začal a celkem zpřehlednil. Bohužel v pokračování nás nyní zazdil jeden problém, který nám zatím v dalších úpravách brání.
Chtělo by to někoho,kdo se vyzná v PhP a HLAVNĚ - v práci s PŘÍLOHAMI.Už jsem oslovil jednoho známého,co "tak trochu" programuje. Ten na to kouknul a cuknul - že je to moc složité.
Problém je v tom , že nejdou vytvářet nová subfóra. Respektive jdou, ale ve fóru se nezjeví.
V příloze v nastavení phpmyadmin vidět jsou,ale adminaci fóra a ve fóru už ne.

Vím vše, protože mlčím, abych slyšel..... motto STASI
Další pokus taky selhal.
Ta nová verze phpBB 1.53 obsahuje nový adresář ctracker (myslím že je to něco s bezpečností) , který ve verzi 1.52 není.
Po ugdatu to pak hází chybu "ctrack' doesn't exist" a hlášku SELECT * FROM phpbb_ctrack WHERE name NOT IN ('lastreg', 'lastreg_ip')
Do tabulek v phpmyadmin se to vůbec nezapíše.
A samozřejmě to nenaběhne. Nechal jsem test v tomto stavu.
Ta nová verze phpBB 1.53 obsahuje nový adresář ctracker (myslím že je to něco s bezpečností) , který ve verzi 1.52 není.
Po ugdatu to pak hází chybu "ctrack' doesn't exist" a hlášku SELECT * FROM phpbb_ctrack WHERE name NOT IN ('lastreg', 'lastreg_ip')
Do tabulek v phpmyadmin se to vůbec nezapíše.
A samozřejmě to nenaběhne. Nechal jsem test v tomto stavu.

Vím vše, protože mlčím, abych slyšel..... motto STASI